Тема: Logan 2013 1.6 Expression (БЖ Surveyor)
Всім привіт!
Мій перший автомобіль і нарешті, хоч із запізненням. вирішив завести БЖ та приєднатися до спільноти щасливих власників Logan.
Комплектація 1.6 Expression, купував у квітні 2013 року, колір Persian blue. Купував ще за старою ціною без податків "на кармани" .
В автосалоні придбав текстильні коврики в салон, шкода було відразу сідати без них. Вже згодом через інтернет купив резинові в салон і в багажник, накидки на сидіння (лягли ззаду ідеально, а от спереду є питання), згодом все таки планую змінити на чохли.
Реєстрував сам, в салоні щось здалося занадто багато просять, хоча поки зробив все сам нервів витратив, саме час був, що то техпаспортів немає, то номерів, то ще щось, хоча там мабуть завжди так з відомих причин , чи то в мене вдача така.
Відразу додатково встановлював сигналізацію (Convoy CP-110v2), бризговики. Згодом встановив парктронік (Steelmate PTS400M9) – виглядає досить стильно.
На даний момент проїхав 12900 км, комп'ютер за останні 5000 км показує середній розхід 7,9, в основному місто, було тепліше було 7,5. На трасі влітку було 6,2, а з увімкнутим кондиціонером по трасі 6,5-6,7. Заправляюсь окко 95 в основному, спочатку лив пульс, але особливої різниці ніби не відчув.
Порівнювати авто особливо мабуть ні з чим, бо це власне перше моє авто. Їздив час від часу на Chevrolet Aveo (2008) та ця подобається мені набагато більше. На авто нарікань не має, але є невеличкі «але»:
1) загубив задні пластикові захисти - сам винен треба було перевірити кріплення, на форумах читав, що кріплення там нікудишнє, прогавив і у офіціалів купив обидва (за вражаючу ціну) і здається почепив вже намертво;
2) десь на 5000 км спереду справа на нерівностях з'явився «сверчок», почитав, що не тільки у мене;
3) при увімкненні музики на басах почав десь у правій дверці «підспівувати» пластик, думаю «пошумувать» трохи авто та мабуть вже на весну відкладу;
4) не зовсім подобається світло протитуманок, та може так і повинно бути щоб світили не надто, необхідно щоб мене видно було, хоча здається в Авео набагато яскравіші;
5) не зовсім подобалася робота штатних двірників, вдень питань не має, а от вночі, з настанням осені, залишається якась ніби плівка на склі і зникає – замінив на без каркасні, задоволений;
6) на сигналці перестав працювати двосторонній зв'язок - заїхав на оф.сервіс все полагодили за 10 хв без питань, виявився брак в антені.
На зиму перевзувся у Continental ContiWinterContact TS 850 (купував по 615 грн), з настанням зими морозів, снігу і ожеледиці задоволений ними, щоправда і стиль керування у мене переважно спокійний, а в негоду тим паче.
Перше ТО пройшов на 12500 на офсервісі, за все про все 1052 грн 28 коп (масло, фільтри, ущільнювальне кільце).
Прочитав на форумі, що з'явилась нова прошивка для не сенсорних штатних автомагнітол, поки не спробував, телефонна книга кирилицею чудово, але в основному музичка
Ну от ніби поки все…..
БЖ - http://www.logan.in.ua/forum/topic14579 … veyor.html
Рішенням всякої проблеми служить нова проблема....