Re: Видео с видеорегистраторов
Александр007, ага, так ось як це було. Я бачив лише наслідки такої їзди того "опариша" (з 56 секунди). Це сталося 24 червня.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 190 191 192 193 194 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Александр007, ага, так ось як це було. Я бачив лише наслідки такої їзди того "опариша" (з 56 секунди). Це сталося 24 червня.
В мне лише одне пояснення: в голову напекло. На 2:15 дивна поведінка водія Волги.
PGP, На волге решил что кто то медленно ехал
Сегодня в новостях видел, вроде где-то в Киеве, пьяный пидор убил целую семью вылетев на встречку. Сам не пострадал даже ругательство. Вот как с такими поступать? Жаль что его не линчевали на месте.
Rothmanz,
У нас суд самый шикарный в мире.
Есть бабло оТкупится.
Rothmanz,
У нас суд самый шикарный в мире.
Есть бабло окупится.
Так ему по закону 10ка корячится, не больше. Вон , ссыкуха накуреная в Харькове, сколько людей убила? А сколько ей дали? А выйдет когда?
Rothmanz,
Омельченко не одного сбил и ниразу не посадили
Александр007, жостко! - відсутність головного мозку не компенсують ні дитячі крісла, ні ремені безпеки ні інші засоби безпеки! Тому ведмедів з дороги, ним все рівно не допоможуть зменшення швидкісних режимів. Вони неодмінно рано чи піздно створять дтп, в незалежності від швидкісних режимів!
Да, эта авария. Там походу якась бандитська рожа за рулем.
Его надо было линчевать там же.
Самого на днях, чуть не...2 полоси, з ліва фура на обгін десь +110 км, з права фура виїжджає на дорогу, поворота включив і не дивиться, він виїжджає, із короткої розгінної смуги. І дівайся куди хоч, як кажуть. Добре якось наперед відчув! Та в логана хороша тормозна система! А такби прижалиб і не подивились ним пофіг в них більші автівки! І потім якщо зможеш доказувати хто прав хто винуватий буде дуже добре!
Там походу якась бандитська рожа за рулем.
В новинах казали, що він вже сидів за вбивство...Недавно вийшов...
Тепер знову ходка по новому буде...
Доречі казали, що він громадянинин параши...
Доречі казали, що він громадянинин параши...
Відсутність головного мозку - не має громадянства...Дебіли є всюди! То окрема каста!
sdj387jsd, купуй і став відеореєстротор...
Я сьогодні також відео кину, як даун на трасі Львів-Франківськ на позашляховику спереду різко загальмував без причин....
Дятлів на дорогах дуже багато розвелося...Те що подійні сплошні перетинають, на це вже навіть увага не звертається...
sdj387jsd, купуй і став відеореєстротор...
та треба буде! Не пожаліти грошей, завжди на це шкода! та відео подібні скидати, у відповідні органи! Блін реально епідемія, безголовості!
Сегодня в новостях видел, вроде где-то в Киеве, пьяный пидор убил целую семью вылетев на встречку. Сам не пострадал даже ругательство. Вот как с такими поступать? Жаль что его не линчевали на месте.
Да, проезжал вчера мимо этой аварии... Как раз только скорая увезла выживших...
Капец вся семья... Родители и трое детей 8, 10 и 12 лет. В больнице пока один мальчик остался в живых.
Странно, что Таксон так разворотило, я думал он все же покрепче. Дети скорее-всего не пристегнуты были сзади.
А мерс крепкий... в кювете лежал, так капсула вся целая и подушки по кругу сработали...
А мерс крепкий...
Ну, мерсюки да, безопасны. Тушкан чтота сильно пострадал, странно.
Людей жаль до слёз, детей....
На кол пидора, на кол...
Как таких "людей" земля носит
https://www.pravda.com.ua/news/2020/07/13/7259103/
Пздц. В 2010 уже уже убил женщину.
--------------
Про него же
---
Яка ж все таки показова ця справа...
Ми тут знайшли, що у 2019 році пан Желепа отримав ще один вирок суду, на цей раз - Дарницький районний суд.
Отже, тоді Желепа познайомився із працівником «Тіп-Топ Сервісу», що на Вербицького. Разом вони вирішили підбухнути. Бухнули, але їм стало мало і вони пішли за добавкою.
Дорогою до магазину, посварилися і тоді Желепа добряче так відлупцював свого нового знайомого.
На той момент вже двічі судимий Желепа отримує від суду покарання у вигляді штрафу. 1700 гривень.
По суті, все надзвичайно просто - якщо б цю потвору у 2019 посадили до в‘язниці - вчора воно б не вбило сім’ю.
---
На кол пидора, на кол...
та ну шо ви всі такі жорстокосердні! то йому просто по 16.4 місце під сонцем не дісталося, тож і опинився він на зустрічній смузі...
п.с. за наявності заборони смертної кари для таких їздунів, як зайцеви та всі інші з цих відеороликів, я заганяв би їх пожиттєво у "трудові табори" (на кшталт фашистських). хай би будували шляхи для Країни до самого їх здиху. а заодне й милувалися чужими дорогими автівками.
тож і опинився він на зустрічній смузі...
Жаль что не в столб и место на кладбище ему.
Все таки мерс есть мерс - только морду о подушки поцарапал
sdj387jsd,
У логана слабое торможение, по секрету..
sdj387jsd,
А у Дастера думаешь лучше
Хотя может там уже тож дисковые тормоза хз.
Но кстати соглашусь - первое что был удивлен когда сел на Степвей после Спортяги это тормоза. Пришлось нажимать довольно сильно и долго чтобы Степа хоть как то быстро встал. У Спортяги может быть все что угодно плохо например ходовая и тд но тормоза там очень резко отличаются от Степвейских. Там при той массе авто оно встает как вкопанное если даже не сильно нажимать. Я вначале грешил что это такая разница между барабанными на Степвее и дисковыми тормозами у Спортяги. То есть сильно резко тормознуть там реально не получиться на Степвее. Но хз - но разница ощутимая между этими автами но ведь и классы разные. Но я точно уверен что на тормозах не должна экономить компания ибо Б -безопастность в приоритете
Ну, незнаю. Я на тормоза никогда не жаловался.
sayrus написав:А мерс крепкий...
Ну, мерсюки да, безопасны. Тушкан чтота сильно пострадал, странно.
Людей жаль до слёз, детей....
На кол пидора, на кол...
Возможно Тушкану МЧС-ники добавили повреждений при извлечении тел.
Когда в ДТП гибнут дети... просто слов нет.
alex.cver,
Я и не говорю что у дастерах лучше,
Но возможно чем-то отличается, сравниваю логан без абс и Дастер есп + абс.
На степвея лучше чем на логана....
Например на шкоде более острое и быстрое торможение ,
Как они так сделали не знаю... Но всегда знаешь где остановишься...
При резком тормозе все улетает с сидений
Размер резины как на логана, вес заметно больше,
Вес на задней оси тоже больше...
А вот вес на задней оси на логана малый да и колдун специально сделан чтоб опаздывает в реакции.. И ослабевает тормоз на зад
Результат длинный тормозной путь в сравнении с другими авто
Сторінки Назад 1 … 190 191 192 193 194 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.930 секунд(и), виконано 95 запитів