Rothmanz написав:якщо людина називає себе активістом,
не треба вигадувати/перекручувати щось, або, як то кажуть зара, маніпулювати фактами/подіями. "активістами" не вони себе називають, а демократичні ЗМІ.
Rothmanz написав:це означає чо йому дозволено витворяти все що заманеться, а як дійде справа до відповідальності, то не смій чипати, бо він бачте "активіст".
це ви маєте на увазі захистити своє життя та життя близької людини "витворяти все, що заманеться?" а ви шановного Дона Кортеса спитайте навіщо він цілу тему створив ("короткоствол--в ожидании закона"). тільки для того, щоби перед друзями за келихом пива похизуватися? а чи не ви тут колись постили, що у кожного "справжнього" чоловіка в кишені має бути 3 чи 4 ножа? от у мене, наприклад, тільки на природі/риболовлі один універсальний ніж (від собак/наркоманів відбитися чи очерет зрізати). я не буду тут вам розповідати усю історію про Сергія (якого дуже хочуть засадити на "пожиттєве не тільки киви/портнови, а й уся "прокрємльовская рать" на московії. просто виділіть собі час та детально ознайомтеся з тією справою. а якщо ви адепт невизнання принципу "презумпції невинуватості", тоді й обговорювати тут більше нічого...
Rothmanz написав:а як дійде справа до відповідальності, то не смій чипати, бо він бачте "активіст".
я так розумію, ви пропонуєте усіх активістів Майдану (звісно, окрім тієї сотні, яка полягла там від беркутні) притягнути до відповідальності, як зара пропонує гнида-мураєв зі свого каналу "Їхній"? ну не можна ж такий "бєспрєдел" залишати безкарним?!
ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
0