Re: Колективне замовлення Elf у Львові
як замовлення ще можна проводити??
Бортовик - http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=12119
Улюблена тема - http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 12#p342012
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Колективне замовлення Elf у Львові
Давай конкретніше чого і скільки. А далі від суми буде видно - чи зараз, чи зачекаємо і дозбираємо ще бажаючих. Ціни +5...15грн. до тих, що були вище.
Планується замовлення Ельф і Шелл. Якщо комусь-щось - зголошуємось.
Shell Helix Ultra 4l 5w/40 235 грн. за шт.
Ціна та ж?
Візьму про запас каністру.
rk03
Руслан, можно цену на Ельф 5w40 4L? Или какими объемами продают?
извините, конечно, что вмешиваюсь, но вот даже Тотал-Эльф Украина НЕ рекомендует больше покупать эльф... причина - большое количество контрафакта.
извините, конечно, что вмешиваюсь, но вот даже Тотал-Эльф Украина НЕ рекомендует больше покупать эльф... причина - большое количество контрафакта.
прикольненько....
а я как раз прикупил на ТО 4 литра Эльфа Excellium NF :):)
большое количество контрафакта.
Ех, і сюди добрались. Любив Ельф, як не особо популярний у споживачів так і у копєрів. А тепер знов ділєма. Наразі на дві заміни ще є рік тому куплений, далі мабуть доведеться на Шелл перескакувати. Його ж не підробляють.
отож я потому на мотуль и пересел еще несколько лет назад.
Саня, тссссс. Якщо всі пересядуть до тебе, то мотюль чекає Ельфа доля. Катай на ексклюзиві.
мне пофигу мой мотуль привезен официально из франции хотя всякое может случиться.
Оголосили ціну. Shell Helix Ultra 5w40 1л- 73грн, 4л- 260грн. Elf NF 5w40 4л-215грн, 5л- 255грн.
записуйте мене в чек.
ельф півсинтетика 4л
Наступного тижня намічається замовлення. Якщо комусь щось тре по Ельфу/Шелу, зголошуємось- проб'ю по цінах і наявності.
Насколько я понял это Эльф Эксцелиум а не Эволюшион?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Колективне замовлення Elf у Львові
Згенеровано за 0.134 секунд(и), виконано 95 запитів