Re: Цифрове телебачення в Україні.
а я користуюсь http://torrent-tv.ru/index.php , в нашому цифровому тв, якість зовсім на цифрова
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Цифрове телебачення в Україні.
а я користуюсь http://torrent-tv.ru/index.php , в нашому цифровому тв, якість зовсім на цифрова
Встроенный приемник не катит. Цифровой эфир в Украине - кодированный
ну почему же не катит?
для встроенных есть САМ модуль:
http://efirt2.tv/kakie_cam_rus.html
maverick
Ні. Кам-модуль підходить тільки якщо в телевізорі цифровий приймач формату Т2.
Я когда год назад выбирал ТВ то в Comfy было 3-4 телевизора с тюнером Т2 (из очень дорогих), и ни один не поддерживал уркаинское вещание
Я когда год назад выбирал ТВ то в Comfy было 3-4 телевизора с тюнером Т2 (из очень дорогих), и ни один не поддерживал уркаинское вещание
Тоді ще не продавались кам-модулі Т2. Зараз якщо купити телевізор з тюнером Т2 + до нього кам-модуль, то все буде показувати. Я навіть чув що в майстернях можуть телевізор переробити з звичайної цифри на Т2, ідеальний варіант, це телевізор з двома цифровими тюнерами, один з них можна переробити.
купити телевізор з тюнером Т2 + до нього кам-модуль, то все буде показувати.
Телевизор с тюнером Т2 и с вставленным в CI-slot CAM-модулем будет показывать Украинское цифровое,если в CAM-модуль вставить смарт карту.А кто видел эти смарт карты?
OKurylyshyn написав:купити телевізор з тюнером Т2 + до нього кам-модуль, то все буде показувати.
Телевизор с тюнером Т2 и с вставленным в CI-slot CAM-модулем будет показывать Украинское цифровое,если в CAM-модуль вставить смарт карту.А кто видел эти смарт карты?
работает без карт. тогда. когда появятся платные каналы-тогда может и будут карты.
Кам-модуль підходить тільки якщо в телевізорі цифровий приймач формату Т2.
Олег, ну это само собой подразумевается,
но без САМ модуля телек с Т2 украинские каналы не потянет
В CAM модуль должна вставляться карточка условного доступа. Разве сейчас есть такие карты?
всі чули, но ніхто не бачив, це як про сусліка з фільма "ДМБ"
В CAM модуль должна вставляться карточка условного доступа. Разве сейчас есть такие карты?
в наших условиях (до появления платных пакетов) достаточно в телек вставить сам САМ-модуль. Он в себе несет дешифратор (у нас-система Ирдето). А уж если таки введут еще и платные каналы, то уже в САМ модуль надо будет вставлять чипкарту. (и то не факт-есть другая технология удаленного разрешения/запрета просмотра той или иной программы)
Купил тюнер в комфи ,какой-то Ромсат за 549 грн. Ловит 32 обещаных канала, показывает отлично. Удобно, если часто переезжаешь - не надо постоянно кабельное подключать - все свое с собой.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Цифрове телебачення в Україні.
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 94 запитів