101

Re: Покупка нового renault

Александр Ш.
Вы конечно правы, но врядли писанина на форуме что-либо изменит..... еще я думаю многое зависит от менеджера салона который вас обслуживает, насколько он клиенто-ориентированный так сказать плюс его желание вам помочь. imho2

Ambiance 1,6, 2005 г.в., пробег 130 000 (14.09.2016)

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

102

Александр Ш. написав:

Всем привет, возникли следующие вопросы.

Ну не знаю, коли я підбирав собі машину в салоні, я сидів біля менеджера, який при мені всю ту інфу дивився відразу у своїй програмці, розповідав мені, що і як. Звичайно, тієї машини, що я хотів (колір, комплектація та інше) в наявності не було, і він дивився її наявність по інших салонах оф.мережі. Знайшов, що мені потрібно, я заплатив гроші, підписав договір і чекав, поки не приженуть, те, що я вибрав. Обіцяли за 2-3 тижні, вийшло скоріше - 1 тиждень.
На рахунок страшно: на руках є підписаний договір, у якому прописується специфікація авто та стоїть її ціна у грн. Курсові коливання тут вже ні до чого. Врешті, оплачені кошти можуть повернути. мені повертали без проблем. Просто це все потрібно чітко прояснити у ділера

Dacia Logan "Сіра комета" base1.4 (Phase1.RO) 2007-2011
Renault Logan "Чорна перлина" amb1.6 (Phase2.RU) since 2011
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 44#p348444
  0

103

Pashko написав:

Александр Ш.
Вы конечно правы, но врядли писанина на форуме что-либо изменит... imho2

Я такой же вопрос на сайте Рено Украина задал ещё. Так если не писАть, тогда точно ничего не изменится )))

Grabb написав:

на руках є підписаний договір, у якому прописується специфікація авто та стоїть її ціна у грн. Курсові коливання тут вже ні до чого.

может так и было , но сейчас   -  выписка из договора "п.3.3. Ціна Автомобіля може бути пропорційно збільшена Продавцем у випадку збільшення передбачених діючим законодавством України ставок податків, зборів та інших платежів до бюджету, що прямо або побічно впливають на ціну Автомобіля або на митне оформлення Автомобіля, а також у випадках збільшення ціни автомобіля ПАТ «РЕНО УКРАЇНА»  порівняно з ціною, яка діяла на момент укладання даного Договору. Покупець проводить доплату Продавцю у строк не пізніше одного календарного дня з дати пред'явлення Продавцем уточнених сум до оплати". Хотя про зависимость от курса доллара, если честно, тоже чётко никто не пояснил. Но таможенный сбор точно влияет на цену.

0

104

Александр Ш. написав:

выписка из договора "п.3.3. Ціна Автомобіля може бути пропорційно збільшена Продавцем...

Так, це вже лажа, звичайно. Рено, як і інші автоділери, в очікуванні підняття мита, а тому страхуються. Мені навіть вчора прийшла СМС-розсилка від рено - "поспішіть придбати авто до підняття мита на 15%..."
Тому потрібно шукати необхідне авто в Україні, а якщо в Україні немає, то іти на компромісні варіанти dntknw
Я минулого року також хотів БлекЛайн, а обійшовся Амбіансом у комплектації приблизній до Блек Лайна. Так шо, якось так.

Dacia Logan "Сіра комета" base1.4 (Phase1.RO) 2007-2011
Renault Logan "Чорна перлина" amb1.6 (Phase2.RU) since 2011
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 44#p348444
  0

105

Я такой же вопрос на сайте Рено Украина . Так если не писАть, тогда точно ничего не изменится )))

вопрос задавал ещё 18.05.12г. Только что позвонили с Рено Украина.
Я.-Вы можете дать инфо о наличии машин на Украине, что бы можно было выбрать?
РУ.-Нет, эта инфо доступна только диллерам.
Я.- так а почему диллеры не могут предоставить мне эту инфу (только одни почему-то выслушали меня  и дали список машин для выбора, вот у них пока и планирую покупать).
РУ.- "Это обусловлено внутренней политикой компании".  - это стандартный ответ офисного менеджера, если хочется сказать "та шо вы от нас хотите" ))).
и пока говорили, ещё на несколько вопросов получал ответы "Это обусловлено внутренней политикой компании". Так что сегодня и не было желания о чём то говорить с Рено Украина.  По прошлому моему запросу по поводу акции Техновесна было гораздо приятней пообщаться, а сегодня хватило и одной минуты ))).

0