Re: Холодильник дома - "капельный" или NoFrost - муки выбора
Однозначно крапельний, якщо невелика жилплоща.
Я так рзумію, що це можна зарахувати як згоду з твердженнями статті про "електромагнітне випромінення", чи Ви мали на увазі щось інше?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Холодильник дома - "капельный" или NoFrost - муки выбора
Однозначно крапельний, якщо невелика жилплоща.
Я так рзумію, що це можна зарахувати як згоду з твердженнями статті про "електромагнітне випромінення", чи Ви мали на увазі щось інше?
grapes написав:Однозначно крапельний, якщо невелика жилплоща.
Абсолютно вірно.
grapes, дякую за відповідь!
joakim, Ви також згодні зі статтею чи ні? Я не зрозумів, пробачте.
Ігор3370 написав:http://airestech.ru/techno-news/rejting … x-priborov
электромагнитное излучениеНа повістку дня стало питання: "Придбати новий холодильник чи ні?" Вирішив зайти в цю тему і ще раз перечитати. Не зміг утриматись, щоб не прокоментувати цю статтю. Виникло велике бажання запитати весь форум, як ви ставитесь до інформації в цій статті? Давайте проголосуємо (дуже інтересно побачити ситуацію на форумі з цього питання). Навіщо мені це все, то я скажу після опитування.
Стаття ...навіть не дочитав.За холодильник-будь який, можете не хвилюватися,він більш-менш екранований.
Найбільшу шкоду ми отримуємо від мобільних телефонів,бо мобільник з нами весь час...а його випромінювання набагато більше ніж у звичайних побутових приладів.
У перелік можна додати мікрохвильовку...але ж вона не годинами працює.
В кого залишився старий кінескопний телевізор,або на роботі кінескопний монітор-та людина буквально обстрілюється з електромагнітної гармати...
Clone-77, будь ласка, скажи прямо: то ти в цілому підтримуєш ту інформацію, що в статті (допустимо, що про холодильники там не йдеться), чи категорично не підтримуєш? Це дуже важливо мені знати для статистики.
Clone-77, будь ласка, скажи прямо: то ти в цілому підтримуєш ту інформацію, що в статті (допустимо, що про холодильники там не йдеться), чи категорично не підтримуєш? Це дуже важливо мені знати для статистики.
Категорично не підтримую,стаття написана по мотивам"а та бабка казала".
Добре. Попробую висловитись ясніше. Заперечувати чи підтверджувати електромагнітне випромінювання сучасного холодильника з системою Nod-Frost потрібно зрозуміти що ж там за система. На скільки я зрозумів це просто добавлено вентилятори і все.Решта- випаровувачі та компресор такі самі як і в капельному.
''Принцип работы холодильника No Frost
Испаритель находится за задней стенкой внутри корпуса холодильника или над морозильной камерой.
За ним расположены вентиляторы, которые продувают испаритель и нагнетают воздух внутрь камер по специальным каналам. Тем самым, обеспечивается постоянная циркуляция холодного воздуха.
Влага в холодильнике не намерзает на стенках, как в капельной системе, а «оседает» на самом холодном участке — испарителе.
Периодически компрессор отключается и запускается нагреватель, устраняющий слой инея на компрессоре.
Образовавшаяся влага выводится по желобкам в резервуар и быстро испаряется.
Благодаря этим особенностям холодильник неприхотлив в обслуживании.''
Абсолютно нема чого боятись. На мою думку лишня маркетингова добавка ці вентилятори.Розморожувати та мити всерівно потрібно.
До речі, мені вже також час міняти старий Снайге.
UPD І що до статті в цілому. Безперечно що електромагнітне випромінювання шкідливо впливає на мозок та організм в цілому. Але воно скрізь хочеш ти цього чи ні. Але й інших ризиків для здоров'я в рази більше.
Але й інших ризиків для здоров'я в рази більше.
Вірно. Особливості організму -в тому, що його захисні можливості мають межу. Це як резервуар, який постійно наповнюють водою й коли стане переливати за край - це вже забагато для його можливостей. На організм постійно діють несприятливі фактори й він постійно з ними бореться. Що стане останньою краплею, що призведе до збою? Ніхто не може точно визначити. Отже треба запобігати шкідливих впливів хоча би там, де це можливо.
Ось що точно можна сверджувати, так це те, що не треба боятися брудних рук. Діти, які ростуть в стерильних умовах мають слабке здоров'я. Тут якраз за побутовий бруд не треба хвилюватися
не треба боятися брудних рук.
Да ладно. Например Гепатит "а" довольно неполезная болячка. По иному называют "болезнь грязных рук". Википедия:
Вирус передаётся фекально-оральным путём, как правило, при недостаточном уровне санитарных условий и перенаселённости.
RUNO,
Повністю згоден. Коротко,чітко.
Например Гепатит "а" довольно неполезная болячка. По иному называют "болезнь грязных рук"
Я же говорю о бытовой грязи. А гепатит как правило заносится если не мыть руки после общественного транспорта, посещения общественных туалетов и т.д. Да и даже чистоплотные люди болеют гепатитом. Например посещение кофеен чистоплотным человеком может привести к заражению. А потом в инкубационном периоде этот чистоплотный человек может заразить своего супруга через поцелуй. Или если чистоплотный человек покупает в магазине хлеб, который перед этим помацал больной гепатитом - тоже есть риск. Так что одно дело не мыть руки там где грязь от "природы" и другое дело - там где грязь от большого скопления людей
RUNO, село. Ніби бруд від природи але коти і собаки - токсокари.... Є досвід близьких людей.
Ніби бруд від природи але коти і собаки - токсокари....
Згоден. Але паразитів багато і в місті і в селі. Можна заразитись паразитами від домашніх тварин, можна підцепити ехінокок в кафе, коли всій компанії подали непрожарене м'ясо, можна купити в супермаркеті солону рибу й підчепити заморську личинку, яка непритаманна нашому регіоні. Тому я не рекомендую цілуватися с тваринами, не кормити домашніх котів сирою рибою, зловленою з річки, не пити з річки воду (деякі рибаки так роблять). Ба більше, не рекомендую готувати салати на свята немитими руками, не брати їжу до рук після туалету, не купувати в супермаркетах готові страви. Але у всьому треба мати здоровий глузд. Бомжі так тренують свою імунну систему, як ніхто інший - їдять з мусорників регулярно і їх організм справляється якийсь час. З іншої сторони діти, що живуть в стерильності як правило алергики, тому що їх імунна система не працює як потрібно. Треба десь шукати золоту середину між цими крайнощами.
Clone-77, дякую за чітку відповідь!
joakim, я так зрозумів, що ви не визначились чітко в піднятому мною питанні. Ви частково підтриуєте і частково не підтримуєте написане в статті. Чи можна це розцінювати як "утримався"?
P.S. До речі, придбання нового холодильника я відставив, хоча сам намір його придбати призвів до надбання багатьох користних речей і до перегляду моїх поглядів на ці речі. Виявилось, що мій Whirpool ARC4020 (якому більше ніж 10 років - не пригадаємо точно коли придбали) дуже продвинутий і ні краплі не поступається новеньким моднявим LG, Samsung, Elektrolux. Я раніше в цій темі лаяв його та відговорював від покупки цієї моделі. І в загалі, я цькував систему No Frost. А відбувалося це тому, що я не приділив достатньо уваги і не вияснив як правильно використовувати свій холодильник, а також, можливо, невірний перевод інструкції привів до похибоок у використанні. Але, зваживши на те, що абсолютно переважна більшість користувачів холодильників з системою No Frost хвалять свої побутові прилади, я уважно переглянув правила використання і знайшов як правильно і без проблем зберігати різні продукти, овочі та фрукти. Мій холодильник ні разу не відключався від електромережі з моменту першого ввімкнення, більше ніж 10 років тому. Він завжди сухий всередині і без сторонніх запахів а також дуже надійний. Моя жінка ще три тиждні тому вмовляла мене на крапельний холодильник, але зараз не може нарадуватись, що ми навчились нарешті користуватися системою No Frost, бо наш Whirpool все ж їй дуже до вподоби. Ось така історія довжиною більше десяти років.
Когда мы выбирали холодильник, нам в магазине говорили, что NOFROST тоже нужно размораживать раз в год. Причем там нужно в холодильник ставить вентилятор. Короче купили обычный Бош. Пол-года - полет норм, все нравится.
Якщо в термін *утримався* вкласти - розумію що шкідливо але чхати на це випромінювання. Тоді - так.
А от те що потрібно навчитись правильно користуватись а не зразу хаяти нові технології, дуже сподобалось. Корисно для мене.
Был либхер обычный капельный 12 лет. Размораживать приходилось раз в 3 месяца. Недавно переехали и купили БОШ ноуфрост. Уже прошло 4 месяца - льда не видно. Раааай
Размораживать приходилось раз в 3 месяца.
А почему так часто? Холодильная не требует разморозки, если не намерзает стенка. Морозильная раз в год 2 часа разморозки. Не напряжно
Звичайний крапельний двокамерний Атлант ,нічого не розморожую.Температуру всередині підібрав оптимальну,ніякого грибка й зайвих запахів.На задній стінці лід із снігом,не багато(2мм)-сам розморожує...тобто ніхто не втручається у роботу холодильника(лід і сніг не збільшується).Звичайно періодично миється,але такого щоб навмисно розморожувати-немає.
CharlyX написав:Размораживать приходилось раз в 3 месяца.
А почему так часто? Холодильная не требует разморозки, если не намерзает стенка. Морозильная раз в год 2 часа разморозки. Не напряжно
Размораживал именно морозилку. Холодильник не намерзал. Хз че так часто видимо потому что большая семья и постоянно открывалась
знайшов як правильно і без проблем зберігати різні продукти, овочі та фрукти.
Так а в чем проблема то была?
Так а в чем проблема то была?
В тому, що одразу після купівлі я один раз прочитав інструкцію і виконав, як там було написано - закрив наглухо заслонку на ящику для овочів. Після того дружина постійно скаржилася, що овочі пропадають (гниють, пліснявіють). Вона їх і в пакети загортала і в контейнери засовувала, але нічого не помагало (я не сильно вникав). А коли стало питання про новий холодильник, то вирішив розібратись і знайшов, що заслонка в закритому положенні означає накопичення вологи в ящику для овочів. Заслонку ту треба відкривати, щоб волога не накопичувалась. На диво овочі тепер не гниють і не пліснявіють.
P.S. На жаль дуже невисока активність відповідей на моє запитання, стосовно відношення до статті. Почекаю ще трішки. Хотілося б вибірку побільше.
На диво овочі тепер не гниють
В капельном не гнили и не гниют. Зачем платить больше?
дуже невисока активність відповідей
Непонятно что конкретно вы хотели услышать?
-Измерять интенсивность излучения радиоприемником? -бред.
-Все электрическое-электронное излучает? Да, но вред здоровью зависит от интенсивности и частоты излучения.
P.S. На жаль дуже невисока активність відповідей на моє запитання, стосовно відношення до статті. Почекаю ще трішки. Хотілося б вибірку побільше.
А навіщо?
Особисто я не переймаюсь цим питанням. Намагаюсь купувати брендову техніку і сподіватись, що перед випуском її перевіряють на відповідність нормам.
Непонятно что конкретно вы хотели услышать?
-Измерять интенсивность излучения радиоприемником? -бред.
-Все электрическое-электронное излучает? Да, но вред здоровью зависит от интенсивности и частоты излучения.
Та отож, радиоприемник может прожужжать лишь на весь ряд Фурье инвертора, если холод. инверторный, а если асинхронник, то радиоприемник не зафонит.
Но если по сабжу и смотреть в корень, то рассуждать нужно со следующего:
- чем отличается электрическая часть капельника и ноуфроста?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Холодильник дома - "капельный" или NoFrost - муки выбора
Згенеровано за 0.153 секунд(и), виконано 93 запитів