101

Re: Затравим Кельта?!

Кельт
ну то ж не київських рекламують, так що не переймайся - на тебе шаленого попиту не прогнозується))))) :tease:

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

102

Crazy Poison написав:

попиту не прогнозується

Це дуже добре , самій мало..... big_smile

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

103

Crazy Poison написав:

ну то ж не київських рекламують

Пане Олександре, Кельти жили на території Європи, навіть в Україні, але потім мігрували (їх затравили  :grater: ) до Західної Європи, а пізніше до Великобританії, де і закинчили своє існування, а в цей самий період почали розвиватися Скіфи  :visslar:

Так шо, вони мої родичи  :fuck: От візьму і уїду до них... І не буде тоді вам кого травити... Мена пан Petrovich затравив на зустрічі  так, що майже живий на роботу попав сьогодні  :lol: :lol: :lol:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

104

Кельт написав:

Этот пост открыт по просьбе трудящего (как открыл так и закрою!!!), чтоб ему, а именно пану Александру aka knizhenko aleksandr иногда без меня скучно! Так вот Саша - рискни, затрави мою душу... Снегурки -баталёна тебе мало решил переключиться на маленького Кельтика, да? Так вот, врагу не сдаётся наш храбрый Варяг, ба чё вспомнил  :lol: :lol: :lol:

Ну давай, рискуй своей табуреткой! Кстати я тебе ещё за Хонду не ответил  :moto:  :lol1:

Здрасте всем!!! звиняйте шо пропал, работа!!!! мать её! подумал как же ещё я могу вернуться в строй ну типа шоб не обижались, и решил!!!!

Здравствуй мой милый Кельтик!!!! ну говори ,как обганял как подрезал, сколько на счету камазов,ланосов, да ваще, как Кельтомобиль!!!

RENAULT SCENIC (BLACK DRAGON)
  0

105

knizhenko aleksandr написав:

Здравствуй мой милый Кельтик!

Сашко, невже це ти???  :lol: :lol: :lol: :lol:

как обганял как подрезал

Нажаль тебе на твоєму другу Сценіку не бачу  :cool: А то показав би  :lol: :lol: :lol:

сколько на счету камазов,ланосов

2 ланоса + 1 волга, та ще мав бути один Ікарус, точніше він все-таки Є, хвала Скіфії  :gheart: Ще забув приписати джипа, що мене буцнув у другого ланоса...

Пане Crazy Poison, потрібно намалювати пару зірочок з зображеннями ланосів  :rolleyes:

LOGAN 1.6 MPI

А це шо???? Невжа ти знову в наших рядах??? САШКО, ти - ЗЕ БЕСТ!!! (тобто найкращий  :rock: )  :lol: :lol: :lol:

106

Кельт написав:

2 ланоса + 1 волга, та ще мав бути один Ікарус, точніше він все-таки Є, хвала Скіфії   Ще забув приписати джипа, що мене буцнув у другого ланоса...

Кельт !!!!! :lol: :grater: мля!!!!???  скажи мне одно! у тебя ещё есть машина!!!!! :lol:

0

107

у тебя ещё есть машина

Та трошки є  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  А дай я на твоєму чорному коні прокачуся???  :like: :like: :like:

108

Кельт написав:

А дай я на твоєму чорному коні прокачуся???

у тебе є вдома білий кінь(взалежності від того що ти їв вчора) може він і не білий, може в яблоках!!!! 
на ньому й ганяй!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :crazypilot:

0

109

на ньому й ганяй

Дик, він же не їздить  :fuck:
А твій - їздить... Ще й тикалкою не потрібно орудувать...  :moto: Зовсім заснути можна  :imho: Хоча з тобою хіба заснеш...  :crazypilot:

110

Кельт написав:

Хоча з тобою хіба заснеш...

Кельт!!!! я не такой!!! :fuck:

Кельт написав:

Ще й тикалкою не потрібно орудувать...

Кельт!! а шо таке ТЫКАЛКА!!!! :D если я правильно понимаю, то ты орудуй!!!!! а то Ксюху обидишь!!! :lol:

0

111

я не такой!

Ага, на "Авторадіо" Petrovich з batalionом теж були "не такі", а потім стали такі як треба  :retas:

а шо таке ТЫКАЛКА!

Це така штука спереду твого авто в салоні... Ні не в тебе, а в автівки

112

Кельт написав:

Це така штука спереду твого авто в салоні... Ні не в тебе, а в автівки

Так, Кельт, хватит травить ещё работать целый день надо!!!! но про ТЫКАЛКУ помни!!!!!! :crazy1:

0

113

Книжкин УРА УРА УРА !!! Воротился....

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

114

ну говори ,как обганял как подрезал,

Славентий тебе нада дать по шее чтобы держал язык за зубами.Два твоих гудка,На Чайке, в сторону Ланос Клуба и Авео,которые услышали члены этих клубов(почему промолчали?)Можеш,нехотя,пересорить со всеми.

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0

115

Yeka написав:

Два твоих гудка,На Чайке, в сторону Ланос Клуба и Авео,которые услышали члены этих клубов(почему промолчали?)

Яких ще "ГУДКА"?  :dntknw:

Yeka написав:

Можеш,нехотя,пересорить со всеми.

Да ладно тобі... Не кого ни з ким сорить я не збираюсь... Авео-клуб мені дуже подобається, а Ланос-клуб... Хай живуть своїм життям... Тим паче, що я мовлю ВІД СЕБЕ, а не від всього Логан-клуба... Нехай на мене й ображаються... Я ж на всі Ланос-клуби не ображаюся, а лише на тих ланосоводів, що порушують правила дорожнього руху...  :imho:

116

Славуня,коли ти стоїш сам в місті,можеш гнать накого хочеш і що хочеш.Але коли група людей то будуть звинувачувати всіх.Ти ж дуєшся на всі ланоси разоми взяті,а не на конкретного придурка.

0

117

ПРедлагаю вернуться к ПЫВУ: Кельт, ты скока рубасов за использование торговой марки заработал? А где магарыч? Почему до сих пор все трезвые?

Dacia Logan 1.4 Ambiance Torreador
  0

118

Кельт
Yeka
так....ану тихенько мені тут

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

119

app :app: :app: :storstark:Vlad

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

120

big_smile crazy_pilot

0

121

Vlad написав:

ты скока рубасов за использование торговой марки заработал?

Тільки-но подав на них до суду за використання торгової марки  :angel:

Crazy Poison написав:

так....ану тихенько мені тут

Сашко, мені цікаво в чому мене звинувачує?  Поводився я майже пристойно (травля пана Petrovichа не рахуэться  :lol: )...

122

Кельт написав:

Сашко, мені цікаво в чому мене звинувачує

Ти щось таке перд... в бік Авео,коли проводили слалом,що подружка водія,котра стояла по переду нас,кинеться на тебе і видряпае очі.

0

123

Yeka написав:

подружка водія,котра стояла по переду нас,кинеться на тебе і видряпае очі

Ныхто на мене не кидався! Жека, охолонь...  :g_hosp:

124

Саме краще получаеться травить Кельта "Жекі" всі останні програли big_smile big_smile big_smile   Yeka однозначно на первом месте....

0

125

Yeka
Як в тому анекдоті:

Мент з бодуна ганаяє по банці останнього огірка та не може впіймати... Другий дивися на це діло - взяв і зразу витяг. Перший каже: "Фіг би його достав, аби я його не замучив!"  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: