Re: Киев-Шаян. Какой маршрут выбрать?
shurkis плануємо заїхати в Ужгород також.
Перезвоню обов"язково
Тел. в профілі вірний??Поїду через Хмельницький, тому що батьки живуть Хмельницька обл. Ст.-Костянтинівський р-н
Так, телефон вірний. Велкам !
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Киев-Шаян. Какой маршрут выбрать?
shurkis плануємо заїхати в Ужгород також.
Перезвоню обов"язково
Тел. в профілі вірний??Поїду через Хмельницький, тому що батьки живуть Хмельницька обл. Ст.-Костянтинівський р-н
Так, телефон вірний. Велкам !
От я й кажу, з досвіду! Якщо вже дійсно надумаєш вертатись через Коломию, то нема чого їхати на ліво на Львів а на право на Чернівці - Хотин-Камянець-подільський-Дунаївці-Хмельницький. Всього 310км до батьків(з Коломиї). Їзжу й тудою. Єдиний нас.пункт Заболотів(срачки-зо 2км) між Колормиєю та Чернівцями, решту 120
на право на Чернівці - Хотин-Камянець-подільський-Дунаївці-Хмельницький
На Львів не планував їхати. Думав на Тернопіль-Хмельницький, але якщо на Чернівці теж дорога добра, то поїду напевно нею.
Заодно в Дунаївцях рибки прикуплю до
мы уже в Шаяне! отведали пивка. Виды с балкона - супер!!!! Празднуем приезд! Во Львове встретили Олега Курылышына и тестя Лаврика!!! Фото скоро будут!
Дорога оказалась очень долгой и утомительной. Ехали по трассе Киев-Чоп до Свалявы, а потом Свалява-Хуст - это жесть!!! Не едте сюдой!!!
дорога сплош ямы да колдобины. Наверное лучше Мукачево-хуст и быстрее... В общем нам уже хорошо!
И надеемся будет еще лучше! (уже разведали местные пивные точки!
)
C приездом!
Свалява-Хуст - это жесть!!! Не едте сюдой!!!
дорога сплош ямы да колдобины
Хмм. Місяць тому останній раз їхав- нічо. Мож бомбили. Ні, ну я попереджав, що це не Київ-Чоп. А як вам плетенка з лози в Ізі перед Хустом? Гори на півдні бачите? Заграніца. Romania. Гарного відпочинку.
Во Львове встретили Олега Курылышына
Так, так, було діло........
Всім привіт
У нас вже: коні п"яні, хлопці запражонні
Львів"янам, в лиці Олега, привіт, Мукачеву скоро теж дістанеться
Як вже писав Сусанін, дорога була важка. До Львова дощ та сильний туман, після сваляви теж нічого доброго, напевно потрібно було звертати в Стрию на Межигір"я
В загальному, з відпочинком та зустічами, дорога зайняла 13 годин
Але то вже пройдений етап, по-переду нові враження та емоціїї :rock::rock:
Так ви ще ж хочете з Шаяна через Рахів та Яремче доїхати до Коломиї !? Ви відважні. З нетерпінням чекаю відгуків. ( там є дорога?)
Їхав тудою років п"ятнадцять тому, пам"ятаю досі
Везли на продаж клубніку в Івано-Франківськ.
Пи.Си. Добре що в Стрию не додумались звертати на Межигір"я а то ще би до сих пір їхали
shurkis в який день, та в який час зможеш з нами зустрітись????
Так ви ще ж хочете з Шаяна через Рахів та Яремче доїхати до Коломиї !? Ви відважні
Так я вже передумав
shurkis в який день, та в який час зможеш з нами зустрітись????
Можу в любий день, тільки попередьте за пару годин, що будете.
Можу в любий день
этот точно может :lol::lol:
Ежели по каким-то причинам вдруг я не смогу, мне помогут SySOP, olvo и jora. Все на месте.
тільки попередьте за пару годин
Обов"язково. Як тільки заплануємо поїздку да Ужгорода.
shurkis по планах Ужгород у нас в середу. Як на рахунок зустрiчi?
ты читал прогнозы погоды?
читав, тому i вибрали середу
Хай щастить!
shurkis по планах Ужгород у нас в середу. Як на рахунок зустрiчi?
Ок, давайте на середу.
ОГО..... гості тут!!!!!!!!!! Всіх вітаю на Закарпатті........трохи на роботі були ремонти от і випав із життя.....тепер вернувся......маю декілька слів:
- joakim 2012-11-03 23:24:50 Так ви ще ж хочете з Шаяна через Рахів та Яремче доїхати до Коломиї !? Ви відважні. З нетерпінням чекаю відгуків. ( там є дорога?) Їхав тудою років п"ятнадцять тому, пам"ятаю досі...........
ВІДПОВІДАЮ: дорога Є!!!! Батько їхав тудою в серпні місяці....дорога заїжджена....дуже вузенька з одного боку горб з іншого прірва....але їхати можна ...красота неймовірна.....з Коломиї гарна дорога на Стрий...хоч краї наші побачете....
- В Хусті обовязково підіть на замок......він на висоті і гарний краєвид...погоду підберіть......в Велятено зїздіть на термальний басей....там просто розслабуха...тільки в ванни не лізьте, краще в басейни....можна приїхати самим та на довше...подивіться по обстановці......
П.С. все що точно знаю сказав...як що питання дзвоніть уточнемо ))) Прикольчик в тому що якраз завтра їду на обслуговування Рахова та Тячева, а Ви в Ужгород поїдете......... от життя цікава штука
)
shurkis
jora
Завтар зранку зателефоную
ОГО..... гості тут!!!!!!!!!! Всіх вітаю на Закарпатті........трохи на роботі були ремонти от і випав із життя.....тепер вернувся......маю декілька слів:
- joakim 2012-11-03 23:24:50 Так ви ще ж хочете з Шаяна через Рахів та Яремче доїхати до Коломиї !? Ви відважні. З нетерпінням чекаю відгуків. ( там є дорога?) Їхав тудою років п"ятнадцять тому, пам"ятаю досі...........
ВІДПОВІДАЮ: дорога Є!!!! Батько їхав тудою в серпні місяці....дорога заїжджена....дуже вузенька з одного боку горб з іншого прірва....але їхати можна ...красота неймовірна.....з Коломиї гарна дорога на Стрий...хоч краї наші побачете....- В Хусті обовязково підіть на замок......він на висоті і гарний краєвид...погоду підберіть......в Велятено зїздіть на термальний басей....там просто розслабуха...тільки в ванни не лізьте, краще в басейни....можна приїхати самим та на довше...подивіться по обстановці......
П.С. все що точно знаю сказав...як що питання дзвоніть уточнемо
))) Прикольчик в тому що якраз завтра їду на обслуговування Рахова та Тячева, а Ви в Ужгород поїдете......... от життя цікава штука
)
А шо ти там обслуговуєш в Рахові і в Тячеві?
shurkis А шо ти там обслуговуєш в Рахові і в Тячеві?
ГГггг мережу: телефонну, комп'ютерну, електричну
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Киев-Шаян. Какой маршрут выбрать?
Згенеровано за 0.155 секунд(и), виконано 92 запитів