Тема: Вибір марштуру та якість дорожого покриття
В розділі дуже багато однотипних тем.
Прохання модераторів закріпити цю тему верху щоб не створювати клонів.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
|
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Вибір марштуру та якість дорожого покриття
В розділі дуже багато однотипних тем.
Прохання модераторів закріпити цю тему верху щоб не створювати клонів.
joakim, Минулого разу іхав через Стрий; зауважень до покриття не було. Дякую за поправку!
floyd47, якщо є діти, то в Меденичах є гарний зоопарк.
Дітям буде цікаво
Вітаю всіх! А хтось порадить їхати з Тернополя на Стрий через Бережани, Рогатин, Ходорів, Жидачів, чи краще через львівську об'їзну? Пріоритет: гарні шляхи.
Вітаю всіх! А хтось порадить їхати з Тернополя на Стрий через Бережани, Рогатин, Ходорів, Жидачів, чи краще через львівську об'їзну? Пріоритет: гарні шляхи.
До Рогатина дорога відремонтована була, останній раз в ту сторону їздив два роки тому, далі я їздив на Львів та на Івано-Франківськ, на Стрий не їздив.
Трасу Тернопіль-Львів не рекомендую, дуже завантажена, і ти або мусиш їхати як всі мінімум 120, або як зависнеш за якимось газоном то довго і нудно тягнешся бо не годен обігнати, в Львові на об"їздній можуть бути пробки, то я здається перед Чижиковим повертав наліво і обминав звичайною дорогою.
Через Рогатин траса спокійна, їдеш і насолоджуєшся краєвидами. При поїздці до Львова в мене була економія 25 відсотків палива при тій самій відстані порівняно з трасою Тернопіль-Львів.
До Рогатина дорога відремонтована була,
Маєте на увазі зі Стрию, чи з Тернополя? Бо з Тернополя до Рогатина, то майже левова частка цієї ділянки. Чому питаю? Тому, що жодного разу не їздив так навпростець (завжди через об'їзну львівську); волів би краєвидами помилуватись.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Вибір марштуру та якість дорожого покриття
Згенеровано за 0.981 секунд(и), виконано 98 запитів