Re: А у нас сейчас погода:
fireman, Запрет с завтрашнего дня ((( на воду
Бортовой тут
Peugeot 308SW T9 1,5D 8AT Active Pack
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А у нас сейчас погода:
Сторінки Назад 1 … 130 131 132 133 134 … 139 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
fireman, Запрет с завтрашнего дня ((( на воду
Запрет с завтрашнего дня ((( на воду
Тому і
Ееееххх !))
Ну, я с 24 на воду, на байдарках , на реку Снов, говорят что там рыба есть ))) так что спининг будет с собой.
Для наших фармеров рановато , не зря пословица - два дождя в маю , вся агрономия поху ю .
Бред какой-то: вчера дождь. сегодня дождь.. выехал в поле - по стеклу дождь. а за кормой пыль столбом... весь дождь моментально впитывается, настолько земля сухая..
А у нас сніг валить...
У нас у Карпатах сьогодні вночі валив, 10-15см снігу випало!((
А у нас сніг валить...
Нету снега...
Весна...
Целый день то дождик, то солнце и температура +13
jasonua, як там "літня" себе поводить?
floyd47, супер все!)
jasonua, а я ше не перевзутий; задощило, то я й не поспішаю.
floyd47, у нас за дорогами слідкують.
Як тільки сніг випав, одразу техніка оперативно поливала хімію і чистила дорогу.
Шкода хороші зимові мішеліни стирати по сухому асфальту!((
Вот еще один плюс донашивать летом старый зимний комплект! ))) Зимой может он уже и не очень, но такие погодные выкрутасы переносит гораздо лучше чисто летней резины...
практично з ранку ллє. без "клімату" неможливо їхати; салон пітніє нєпадецкі.
шо за нафиг...
Результат глобального потепління. (я серйозно)
. без "клімату" неможливо їхати; салон пітніє нєпадецкі.
Можливо в салон десь вода попадає...
Або фільтр салону забитий..
jasonua, ні. така специхвіка сандерів від румунів: у дощову погоду швидко пітніє від вологого килимку під ногами водія та його дихання. у всіх таке явище (відгуки володарів зі, здається, 13-го року).
floyd47, ясно. Але якщо не має кондиціонера, то вікна не потіють так сильно як на авто з кондиціонерами чи помиляюся? Сандеро є без кондиціонерів?
jasonua, ні. така специхвіка сандерів від румунів: у дощову погоду швидко пітніє від вологого килимку під ногами водія та його дихання. у всіх таке явище (відгуки володарів зі, здається, 13-го року).
у меня окна потеют, только если садишься в холодную машину и не заводишь, когда заводится всегда климат включен и сразу всё распотевает, ни разу не потели окна при включенном климате
jasonua, здається, немає.
ни разу не потели окна при включенном климате
так я й не казав, що потіють при ввімкненому; я сказав, що неможливо експлуатувати у таку погоду без нього.
jasonua, ні. така специхвіка сандерів від румунів:
Не знаю, как у румынов, но я видел в инете, что у вазовской сборки вентиляционные решетки в заднем бампере с завода заткнуты губкой в полиэтилене! И они просто не выполняют свои функции!
Если так уж сильно запотевает авто - надо проверить эти вентиляционные решетки и проверить заслонку рециркуляции на печке...
У Сандеро салон не сильно меньше, чем у Логана - и при этом исправный Логан не потеет...
Та и от Алекса я такого не слышал за всю его эксплуатацию Степвея - а уж он бы точно в каждом посте бы об этом трубил! )))
не потіють так сильно як на авто з кондиціонерами чи помиляюся?
Не помиляєшся.
Попереднє авто було без кондиціонера, проблеми запотівання в дощ не було. Зараз авто з кондиціонером, по місту в дощову потіють вікна дуже, приходиться сушити.
Логан седан до 13року.
Сторінки Назад 1 … 130 131 132 133 134 … 139 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А у нас сейчас погода:
Згенеровано за 0.224 секунд(и), виконано 88 запитів