Re: А у нас сейчас погода:
Я, зазвичай, гальмуючи - дивлюся що там позаду робиться. І намагаюсь протягувати якомога далі, даючи місце для маневрів тим, хто позаду.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А у нас сейчас погода:
Сторінки Назад 1 … 43 44 45 46 47 … 139 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я, зазвичай, гальмуючи - дивлюся що там позаду робиться. І намагаюсь протягувати якомога далі, даючи місце для маневрів тим, хто позаду.
Лепит крупный мокрый снег пополам с дождем. Начался только к 18 00.
Хм , а мені завтра в край треба на машині... Та щей в гаражний кооператив треба буде заїхати... Побачимо як , степвейчик себе поведе )
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-13 20:38:34[/merge_posts_bbcode]
Добре що у відрядження до РФ поїдемо на Jeep. А то планували мене на степвейчику відправити.
+2 дощ
Grafik87, а там сніжку навалило
Але завантажив машину-завтра буду прориватися.
Ну що, прорвався?
По моєму маршруту сьогодні більш-меньш нормально. В Горенці на підйомі, три фкри в ряд стоять ялозять, через них тягнучка. Далі КП фури не пускають.
По Києву не чищено, жодної снігоуборочної машини не бачив, в Бучі за 1км ТРИ штуки. Проснувся о 5.30 гледь у вікно, дороги почищені
По Києву не чищено, жодної снігоуборочної машини не бачив, в Бучі за 1км ТРИ штуки
Бажана блистить як у кота фаберже,а до Бажана треба виковирюватись. ЕSР підморгувало.
Перемоги теж чистий, а все інше ругательство.
+0,5...+1
Под ногами снежно-водяная каша, сверху периодически поливает дождь.
Перешло в крупный мокрый снег.
Lavrik, прорвався з боєм)
Тіманку одну в бампер задавив(
А по місту нормально-вкатаний сніголід.
Отчетец: во дворах - не чистилось совсем, Каблукова, Героев Севастополя, Лепсе, Выборгская - просто посыпали солькой и народ сам раскатал колею, ни ночью, ни с утра там не чистилось, Гетьмана, Лобановского - почищено и посыпано. Сложилось впечатление. что Педалик дал команду почистить только основные магистрали, а, чтобы на них не все сразу выскочили - дворы и второстепенки не чистить. ИМХО.
Отчетец: во дворах - не чистилось совсем
В Бортничах трактор Т-25 ночью прогреб и дворы и тротуары.
inok,
дворы могут и дворники почистить.
правильно делают крупные дороги в первую очередь.
как результат пробки даже не больше чем в обычный день
Доповз по маленьку з ранку... поставив свого конья у гаражик.. а в 11:00 на джип і на рашу...
Бориспольская трасса (вчера вечером) Укатанный мокрый снег.
Сегодня утром. Левый берег (Дарница) подождали пока снег укатают и местами посыпали солью. Где поток большой- лед местами поразбивали. Столичное шоссе на 5 (кто бы мог подумать?). Окружная 50х50 ледяная корка. Возле Арт мола фура барахталась.
Вдень при нулі падав трохи сніг. Зараз мінус. Ожеледиця капець...
О, і в нас капець що робиться! День жестянщика №2...
Снігу зовсім трошки притрусило, він трошки підтанув, а зараз -1 і драсті, привет - ожеледиця така шо люди ковзаються, тролейбуси як п'яні їздять.
Ну вобщем якось додому доїхав без пригод.
-7. Основні напрямки посипані. Ожеледі немає. До садочка 200 м не доїхав-слизька гірка..
Вчора було сухо та комфортно +2 ранком
Сьогодні -4 сніг валить лапатий
Угу,навіть посипайку з вікна бачив
Сніг перестав йти, ближче до вечора вдарив морозець, як результат - каток.
Спостерігав ситуацію. Перехід, тато з дитям , обережно переходять дорогу, на під'їзді до переходу не без зусиль зупиняється автівка, пропускаючи вищезгаданих пішоходів, і бац, отримує ззаду привіт від іншої авто. З авто вилазить мадам і з фразою : " якого мля буя ти тормозив!!!" , налітає на ошелешеного водія покоцаної машини.
Всі живі, баришню поставили в стійло, і розповіли про деякі нюанси в ПДР.
Будьте пильні.
Чота долго не мог понять, что за место... Пока не допёр, что красный дом - это родная стандартметрология! ))
Зато теперь я знаю, что ты работаешь в том высоком белом доме с часами... ))
-8 соняно, сухо і слизько.
Сторінки Назад 1 … 43 44 45 46 47 … 139 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А у нас сейчас погода:
Згенеровано за 0.233 секунд(и), виконано 85 запитів