Re: Україна ввелла спецмито на імпорт нових автомобілів
Дядя Федор написав:А, так ось які автівки Євро-5-6!!!! ОЙ!!!! Але це лише Пріус!? А інші ж тоді як?
Тобі навели приклад, а не правило.
Уважніше треба читати! ТИПУ Пріус! Чомусь в цитаті ти цй нюанс ... загубив....
Дядя Федор написав:вро вимоги з номером чим вище тим менше забруднюється довкілля, а в основі всього ККД...
В основі всього вміст шкідливих речовин в вихлопних газах. ККД теж упосередковано впливає .....Однак ККД не входить...
як вищий так і нижчий ККД (звісно, за винятком CO2).....
Ой як багато тексту... Але ж до суті... Я казав, що маса викидів не зменьшується тому, що Євро№ не змінює ККД двигунів бензинових! Тоб то палива спалюється стільки ж!!!! Інакше кажучі без зміни ККД всі Євро№ до одного місця... За ефективністю захисту довкілля Євро№ без збільшення ККД двигунів бензинових все одно, що ароматизатор в уборній, прошу прдону за порівняння...
Так, що не треба слів, той що має очі побачить, що як ти не лукав, а... екологічний забобон твій, що до тимчасового ввезення авто зовсім безпідставний, це в кожному твоєму слові ... відчавається, скільки не пиши ККД, а довкілля з введенням нових Євро№, починаючи ... з Євро3 менше не забруднюється автомобілями....
Дядя Федор написав:А я ж Вам такі довів - нічогісенько ті Євро № не знижують забруднення, бо в паливі як містилась певна кількість калорій так і міститься і на ту ж саму роботу витрачається таж сама кількість калорій тоб то масса викидів не зменьшується з введенням Євро №...
Єдине що ти цим довів, так це те, що ти не в темі. В твому "доведенні" не вистачає, наприклад, залежності між "калоріями" і массою NOx в вихлопних газах.
От же ти хочеш сказати, що викиди з'єднань азоту зменшились?! І за рахунок чого ж? Тільки конкретно, без "наприклад", або "не в темі", а конкретно : "тому, що...", або "завдяки такому рішенню..." На прикладі Логана... Скажімо Логан 2006 року стільки .... NOx, а 2016 стільки... і це так, як такий механізм .... діє...
Дядя Федор написав:які зумовлені перш за все складом палива! А уж у другу чергу умовами горіння!
Ще про каталізатори забув. Але ми тут не паливо вибираємо, а автомобілі.
А ось з цього місця і подробніше!!!! Невже вимоги до палива останнім часом не змінились? І чи не це впливає в основному на зміни в якісному складі викидів?
Дядя Федор написав:А ось таки Ви нічогісенько не сказали крім загально-балакунського бла-бла-бла!
Можливо просто те що я кажу занадто складне для твого розуміння?
Хто ясно мислить (тему знає...), той ясно викладає... Зрозуміло для всіх категорій... Я до того, що не треба плутати читачів!!!! Про ККД це ти почав вєщать... У відповідь на моє зауваження, що витрати пального не зменшились з введенням Євро№, а раз так, то і маса викидів від авто теж не змінилась... Додам ще раз - коли згоряють вуглеводороди (бензин) основна масса це вуглицевий газ, вода, далі угарний газ і інші сполуки, що утворюються з того, що міститься в пальному... Інкше кажучи - туфта твої "екологічні доводи" проти легалізації тимчасового ввезення авто в Україну!
Все....
Дядя Федор написав:на 10 000 порядків
Ти поняв сам що написав? На 10000 порядків, це в 10 в 10000 степені разів більше (одиниця з 10000 нулями). Це більше ніж кількість атомів у всесвіті.
Та й що? На мою думку така відстань, а може ще більша, на яку відстають дєтіща совдеповського автопрома: Жигулі-Волги від авто Європейского виробництва... У тебе є інші дані?
Дядя Федор написав:але автівки 2006-2009 року за новими правилами ввозити дорого
Впринципі я згоден що це не добре. Але я б не так зробив, а просто замість поточного обмеження на Євро 5, понизив би вимогу до Євро 4 для першої реєстрації. Думаю це було б не погано. Але ти ж подивись на чому самі ті протестувальники їздять, і більшість авто на польсько-литовській реєстрації що зараз толпами їздять по всій країні. Там дуже багато екземплярів 90-х років.
Нема питань! Збирай однодумців, реєструй петіцію, вимагай від ВР і т.п.!!!! Люди інакше міркують і я їх підтримую!!!
Це не означає, що твоя Ідея погана!!!! Вона добра, але її ніхто не розвиває!!! Буде така акція, я підтримаю... А поки більше прихиляюсь до легалізації тимчасового ввезення...
Дядя Федор написав:а вартість такіх автівок на ринкох Ойропи - буває і до 1500 ойро...
Якщо в людини нема грошей, то за 1500 можна купити авто і в Україні. Так, воно буде старіше і гірше ніж за ті самі гроші в ЄС, але тут понти вже недоречні. А купивши авто на нашому ринку, ти не погіршиш екологічного стану, адже якщо його не купиш ти, купить хтось інший, і воно всеодно буде однаково забруднювати наше повітря. А от якщо ввезеш брудне авто з Європи, то їх стане більше.
Людина, що з Жигуля пересяде на ... Опель... нікому більше не порадить Жигуля... Іза рік-два після легалізації тимчасового ввезення Жигулі-Волги-Таврії зникнуть з нащих доріг майже зовсім! І це буде благо як для довкілля так і с точки зору безпеки дорожнього руху!!!! Останне мене більше хвилює!!!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww