Re: Рада поддержала введение автоматической видео- и фотофиксации нарушени
Так что это не панацея...
Панацея это чтоб в радиусе 1 км не было вообще ТС. )) А у первого ряда все-таки шансов больше.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Рада поддержала введение автоматической видео- и фотофиксации нарушени
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Так что это не панацея...
Панацея это чтоб в радиусе 1 км не было вообще ТС. )) А у первого ряда все-таки шансов больше.
От перестановки слагаемых - сумма не меняется.
А нет слагаемых... Есть либо ты чтишь Правила и участвуешь в обеспечении безопасности движения, либо как баран станешь следовать указаниям "кнута"... Все... Суть выбор осмысленный или бараний....
Я к тому, что бетонный разделитель во много раз эффективнее против встречки, чем правый ряд! ))
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-23 00:34:46[/merge_posts_bbcode]
Панацея это чтоб в радиусе 1 км не было вообще ТС. ))
А еще столбов, домов, деревьев, обрывов и т.п.
А нет слагаемых... Есть либо ты чтишь Правила и участвуешь в обеспечении безопасности движения, либо как баран станешь следовать указаниям "кнута"... Все... Суть выбор осмысленный или бараний....
Бараны, осмысленными никогда управлять не будут.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-23 00:38:12[/merge_posts_bbcode]
Я к тому, что бетонный разделитель во много раз эффективнее против встречки, чем правый ряд! ))
Да никто и не спорит...давно известный факт, изученный ещё когда закладывали современную дорожную сеть в США в 50х годах прошлого века.
А зачем было делать 50км +10? Нельзя было убрать +20? Только поправку!
Пока еще +20, +10 не приняли еще
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-27 21:20:35[/merge_posts_bbcode]
А то что вы обитаете в парралельной реальности, никому не секрет, да и мусаров обычно мусара защищают.
Не прав!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-27 21:27:04[/merge_posts_bbcode]
OZZY написав:А зачем было делать 50км +10? Нельзя было убрать +20? Только поправку!
Пока еще +20, +10 не приняли еще
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-27 21:20:35[/merge_posts_bbcode]fsergey написав:А то что вы обитаете в парралельной реальности, никому не секрет, да и мусаров обычно мусара защищают.
Не прав!
Я с нового года поставил на круизконроле ограничение в 60км/ч, быстрее не разгоняюсь (ну иногда для обгона чего то стоящего или ползущего со скоростью 20 км/ч) . Что могу сказать, первую неделю крышу рвало, хотелось придавить, но потом привык и даже понравилось, едешь спокойно, не напрягаешься. В большинстве случаев тех, которые обгоняют, я спокойно догоняю на следующем перекрестке. Дорога на/с работы не стала дольше. Более того, расход газа упал на 2,5-3л
Я с нового года поставил на круизконроле ограничение в 60км/ч, быстрее не разгоняюсь (ну иногда для обгона чего то стоящего или ползущего со скоростью 20 км/ч) . Что могу сказать, первую неделю крышу рвало, хотелось придавить, но потом привык и даже понравилось, едешь спокойно, не напрягаешься
В мене та ж історія. Правда я 70 їзджу поки можна. І нічого. Спочатку теж дико було, а зараз прикольно. А ще помітв що в нас потік теж переважно 70 зараз, навіть на "швидких" вулицях, і коли мало машин. Схоже не я один такий. Що не може не радувати.
Правда я 70 їзджу поки можна. І нічого.
Тю, я и раньше 70 ездил... Для логана - это вобще идеальная скорость, 5-я передача 2000 об/мин...
На 4 надо ездить 70, меньше расход получается.
Тю, я и раньше 70 ездил...
Ну, коли весь потік 80, то 70 їхати не зручно. Та і не було причин щоб так от "раді принципа". А зараз є причина, і пофіг.
Более того, расход газа упал на 2,5-3л
А я думал вот такой вот я молодец, так ГБО настроил, что расход снизился... А выходит просто 50+10 км/ч и расход по городу на литру, как минимум, меньше.....
Что до "гонщиков" то таки да, от светофора до светофора только и вырываются вперед....
На 4 надо ездить 70, меньше расход получается.
У нас с Вами разные авто и разные КПП... Можете хоть на второй ездить 70 - мне как-то пофиг... Моей машине комфортно на 5-й передаче...
Київрада підтримає документ найближчим часом, підвищення швидкості до 80 км/год (+10) відбудеться вже з 1 квітня. У зимовий період через складні погодні умови на всіх столичних дорогах буде діяти єдине обмеження у 50 км/год.
Список улиц
https://www.ukr.net/#homeDetails/avto/60840067/
На Трухановому острові водіїв попереджають про перевищення швидкості в смс https://kievtv.com.ua/stn/item/15899-na … osti-v-sms
Ніби автофіксація в тестовому режимі.
Сервіс перевірки подій з ознаками адміністративних правопорушень в сфері безпеки дорожнього руху
(набирати можна і КИР, і ЛАТ)
Мені видало "Данні відсутні".
Виглядає так:
Нічого чекаємо скоро сайт, із точними місцями розміщення. Дороги робити грошей нема, а натикати через кожний км найдуться завжди. Тай переживати нема за що, лазійки все-рівно будуть.
Ось надибав такий заголовок: "Измеритель скорости TruCAM — незаконный. Об этом сообщает Дорожный адвокат со ссылкой на судебный прецедент этого года."
Одна маленькая проблема, у нас не США... у нас не берутся предыдущие постановления суда за основу решения
Нічого чекаємо скоро сайт,
Давно вже є, в плеймаркеті є софтина 8 грн здається коштує HUD speed правда поки не запрацювала система народ не дуже охоче вносить камери на сайт звідки прогама бере дані
нас не берутся предыдущие постановления суда за основу решения
А якщо, це ще конституційний - то це взагалі!!!!
Измеритель скорости TruCAM — незаконный.
это вроде какой то конкретный прибор под номером У3197-12. Не?
Мені Хмельницькі мусора написали цього літа протокол за перевищення швидкості на 5км/год... Їх TruCAM показував 75км/год у мене спідометр показував 70.... Але за 255грн я не буду собі нерви портити і судитися...Заплатив на місці через термінал. Але осадок від тих мусорів залишився..У нас у Франківську не чув, щоб за перевищення на 5км/год (50+20 дозволених) писали протоколи...
Короче, понеслась
Зеленський разом із Аваковим запустили систему відеофіксації порушень на дорозі
Тезісно:
"В Україні запрацювала система автоматичної фотовідеофіксації порушень дорожнього руху – 45 днів попередження, потім штрафи."
"Наразі у Києві запрацювали 20 камер фотовідеофіксації, ще 30 встановлять у Київській області до 1 травня."
Вони уже дуже давно встановлені! Та використовуються за іншими потребами. Це так щоб ніхто не дивувався скільки знову коштів на встановлення потратять.
Взагалі 1 травився. Можна буде відзначати, день ххх. Ви подивіться першого травня скільки всього вступить в дію Випадково ні. Ви їх згадуйте, наступні прийдуть та будуть говорити це не ми але цього треба дотримуватись.
Коли їдете не намічаєте, з ліва, таку хвилю швидко пробігаючу Краєчком ока.
Короче, понеслась
Следующий - техосмотр.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Рада поддержала введение автоматической видео- и фотофиксации нарушени
Згенеровано за 0.191 секунд(и), виконано 91 запитів