76

Re: Акумулятор

ну, як завтра не заведеться, свій переставлю на батькову, а собі куплю новий smile
бо я не знаю скільки йому років.

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0

77

Drakosha написав:

а як зрозуміти, що акк "всьо"?

сьогодні мала виїхати на батьковому Логані, але він не завівся. (хто не знає, авто стоїть вже 4 роки, ніхто не їздить. але я клему знимаю smile) і місяця 1,5 тому я на ньому норм накинула клему, сіла та поїхала.

притягла щас акк додому, підключила, а зараядка показує, що він FULL

і? як це розуміти? допоможіть жінці

Мабуть у вас сучасна китайська "розумна" зарядка, якщо є РК екран і написи. Теж таку маю. Іноді теж буває таке, що АКБ просаджена ,а воно пише, що FULL. Я в такому випадку відключаю зарядку і підключаю знову в іншій послідовності. Наприклад спочатку в розетку, а потім крокодили на клеми ,або навпаки - спочатку крокодили, а потім в розетку. Допомагає завжди))

Dacia Logan MCV 1.6  к7м  2007р
  0

78

igorsh88, а що небуть доброго про той "510-й" сказати можете? Бо косоокі комуняки заявляють його як 3 in 1, але я сумніваюся, що він в змозі нормально виконати бодай 2 операції (тобто, у якості тестеру може брехати, як москаль, а зарядка може бути умовною; про "лікування" батарей я вже взагалі мовчу).

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

79

Drakosha написав:

а як зрозуміти, що акк "всьо"?

сьогодні мала виїхати на батьковому Логані, але він не завівся. (хто не знає, авто стоїть вже 4 роки, ніхто не їздить. але я клему знимаю smile) і місяця 1,5 тому я на ньому норм накинула клему, сіла та поїхала.

притягла щас акк додому, підключила, а зараядка показує, що він FULL

і? як це розуміти? допоможіть жінці

Пластини покрились сульфатом, який є діелектриком, відповідно робоча площа пластин що контактує з електролітом критично мала що зменшило ємність акумулятора. Можна підключити на кілька діб до спеціальної зарядки щоби розчинити сульфат.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в.
  0

80

vlad5229 написав:

Можна підключити на кілька діб до спеціальної зарядки щоби розчинити сульфат.

купила новий smile

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0