Re: Акумулятор
ну, як завтра не заведеться, свій переставлю на батькову, а собі куплю новий
бо я не знаю скільки йому років.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Акумулятор
ну, як завтра не заведеться, свій переставлю на батькову, а собі куплю новий
бо я не знаю скільки йому років.
а як зрозуміти, що акк "всьо"?
сьогодні мала виїхати на батьковому Логані, але він не завівся. (хто не знає, авто стоїть вже 4 роки, ніхто не їздить. але я клему знимаю ) і місяця 1,5 тому я на ньому норм накинула клему, сіла та поїхала.
притягла щас акк додому, підключила, а зараядка показує, що він FULL
і? як це розуміти? допоможіть жінці
Мабуть у вас сучасна китайська "розумна" зарядка, якщо є РК екран і написи. Теж таку маю. Іноді теж буває таке, що АКБ просаджена ,а воно пише, що FULL. Я в такому випадку відключаю зарядку і підключаю знову в іншій послідовності. Наприклад спочатку в розетку, а потім крокодили на клеми ,або навпаки - спочатку крокодили, а потім в розетку. Допомагає завжди))
igorsh88, а що небуть доброго про той "510-й" сказати можете? Бо косоокі комуняки заявляють його як 3 in 1, але я сумніваюся, що він в змозі нормально виконати бодай 2 операції (тобто, у якості тестеру може брехати, як москаль, а зарядка може бути умовною; про "лікування" батарей я вже взагалі мовчу).
а як зрозуміти, що акк "всьо"?
сьогодні мала виїхати на батьковому Логані, але він не завівся. (хто не знає, авто стоїть вже 4 роки, ніхто не їздить. але я клему знимаю ) і місяця 1,5 тому я на ньому норм накинула клему, сіла та поїхала.
притягла щас акк додому, підключила, а зараядка показує, що він FULL
і? як це розуміти? допоможіть жінці
Пластини покрились сульфатом, який є діелектриком, відповідно робоча площа пластин що контактує з електролітом критично мала що зменшило ємність акумулятора. Можна підключити на кілька діб до спеціальної зарядки щоби розчинити сульфат.
Можна підключити на кілька діб до спеціальної зарядки щоби розчинити сульфат.
купила новий
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Акумулятор
Згенеровано за 0.115 секунд(и), виконано 94 запитів