az74 написав:Закон дает право не выполняеть беззаконие
1. Для того щоб так вчиняти, в тебе має бути рішення суду щодо незаконності тих вимог, які ти відмовляєшся виконувати. Адже в тебе нема права приймати подібні рішення відносно законності втановлення дорожніх знаків. Якщо на той момент, коли ти проігнорував знак, в тебе такого рішення не було, то довести свою правоту в суді може бути дуже не легко, навіть якщо таке рішення зможеш отримати після скоєного правопорушення.
2. Крім тебе, є інші учасники дорожнього руху, і не всі будуть знати законно встановлений знак чи ні. Але всі повинні дотримуватись однакових правил. Тому, навіть якщо знак встановлений незаконно, ніхто не повинен його ігнорувати.
По суті, виняток є один - порушувати ПДД можна тоді, коли це становить загрозу життю чи здоров'ю громадян, а також може призвести до матеріальних збитків. Тому ігнорувати можна знак, який несе таку небезпеку.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-02 20:37:37[/merge_posts_bbcode]
GlaS написав:Але ви б їхали полем, по пустій дорозі 60?
Чесно? Я б їхав 80.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-02 20:42:43[/merge_posts_bbcode]
GlaS написав:Якщо десь стоїть камера, та мій прибор її мен показує, внаслудок чього я знижую швідкість - це є добре, згідно законності.
"Згідно законності", це тіпа як "по понятіям"? Тут треба дивитись чи є якісь нормативно правові акти які забороняють використання антирадарів.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0