Re: Слов'янськ- наше життя. Слов'янськ- це Україна!!!
Hidden message by (Zevs) 2020-01-15 17:09:37
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Схід → Слов'янськ- наше життя. Слов'янськ- це Україна!!!
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Hidden message by (Zevs) 2020-01-15 17:09:37
Hidden message by (Zevs) 2020-01-15 17:09:39
Hidden message by (Zevs) 2020-01-15 17:09:42
Hidden message by (Zevs) 2020-01-15 17:10:22
Hidden message by (Zevs) 2020-01-15 17:10:24
Охренели совсем ?
sergiosem - RO (я предупреждал !!! )
Ого, заруба видно сильна була!))
jasonua, та все нормуль; нормальна ділова розмова з двома-трьома думками. вважаю, шановний Зевс малєхо погарячкував. ну, на те він і хазяїн.
Уж сколько раз поднимался вопрос об этом гнилом перекрестке! Ну так тяжело не отключать светофор
Migen, ну, гнилой не гнилой, а знаки никто не отменял. Тем более у ГАЗели помеха справа.
В последнее время вообще неадекватов развелось на дорогах
знаків не видно, світлофор у режимі мигаючого помаранчового. синя автівка 100% не права.
Обожнюю таки ситуації розбирати.
Отже маємо.
1. Я не був у Слов'янську, але Гугл карти говорять про те, що автомобіль Волга рухався по вул. Центральній. Висновок зроблений спираючись на наявність магазину Mega Sale, що розташований по вул.Центральній 29а
2. Вул. Центральна має односторонній рух. Про це говориять карти Гугл і, імовірно, Знак 5.7.1 . Нажаль знак над ним індентифікувати неможливо, скоріш за все "Пішохідний перехід".
3. Хто мав дати перевагу? Водій Газелі, чи Волги? У кого є знак 2.1 - Дати дорогу? Можливо таки водій Волги не правий?
Звернемо увагу на автомобіль білого кольору. Він наближається до перехрестя по вул Василівської. І притормажує аж до зупинки як раз перед наближенням до перехрестя автомобіля Волга. Тобто водій білого автомобіля пропускає Волгу, хоча він їй перешкода праворуч. Отже, імовірно він має знак 2.1. Але це не остаточно, адже з правого боку до перехрестя наближається пішохід і саме його пропускає водій білого автомобіля. АЛЕ!!! Надалі і біле авто, і всі за ним продовжують стояти, пропускаючи потік автомобілів по вул. Центральній. Тобто, з цього виходить, що приоритет для авомобілів, що рухаються по вул. Центральній.
Отже - моя думка така. Вул. Центральна з одностороннім рухом і є головною по відношенню до Василівської. Водій Газелі не надав перевагу в русі автомобілю, що рухався по головній. Правило перешкоди праворуч в даному випадку не застосовується.
P.S. Просто дуже цікаво, чи я вгадав?
T.M.S, полностью согласен. Но очень аварийный этот перекресток. Слишком часто появляется в новостях о ДТП. И тут можно много говорить о знаках и балбесах, но светофор хотя-бы, должен работать круглосуточно.
у ГАЗели помеха справа.
и вообще пересечение с главной дорогой
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-16 19:16:48[/merge_posts_bbcode]
Вул. Центральна з одностороннім рухом і є головною по відношенню до Василівської
Так.
P.S. Просто дуже цікаво, чи я вгадав?
а чи треба тут гадати. уявіть собі; Ви за кермом у незнайомій місцевості. ніколи не були у цьому місті й не знаєте, чи "головна" то вилиця, чи ні. маю на увазі, які там дор. знаки вісіли до Вашої появи. перед Вами тільки перехрестя з "зебрами" та мигаючий жовтим кольором світлофор. не скажу за кого небуть, а тільки за себе: керувався б тільки дорожньою розміткою та пріоритетом перешкоди праворуч (за відсутності регулювальника).
щодо водія автівки, яка рухається по вул. Василівській, то ймовірно, що чолов*яга просто пропускав пішохода жіночої статі, котра наблизилася до "зебри" з очевидним наміром перейти вул. Васильківська. те ж саме зробив би і я.
п.с. вгадувати на шляхах для механічних транспортних засобів іноді вкрай небезпечно. лікарям та патологоанатомам це добре відомо.
а чи треба тут гадати.
Я трохи не те мав на увазі. Чи дійсно Центральна головна, чи односторонній там рух, чи встановлено знаки приоритету.
Неля Штепа вновь намерена стать мэром Славянска
https://socportal.info/2020/01/24/nelja … anska.html
svserj, а шо тут дивного? клоуна ж вибрали президентом, гопніка теж...
floyd47, в точку...
Саш, инфограмма притянута за уши. В Славянске не работает роддом. Почти все славянские мамочки рожают в Краматорске и де юре дети считаются родившимся в Краматорске, хотя их родители могут быть прописаны в Славянске.
Неля Штепа вновь намерена стать мэром Славянска
это взрыв в наукЕ)))
Don Kortes, ой... а як це вони так не роз'їхалися? По сторонам дивились чи що?
ой... а як це вони так не роз'їхалися? По сторонам дивились чи що?
ні, відео з нельою штепою...
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Схід → Слов'янськ- наше життя. Слов'янськ- це Україна!!!
Згенеровано за 0.184 секунд(и), виконано 91 запитів