Таке враження, що знімаюся у "Хата на тата"! )))
Зранку:
1) Ура, звечора не забув витягти з морозилки крильця та ошийок!
2) Офігєваю з розділки крильців від "Мясолюб" - вони з "накінечниками" та ще й з ЧОТИРЬОХ сегментів!
3) Гадаю, що то за птеродактиль такий з такими крилами, а поки мию ті крила, відрізаю накінечники, та ділю по суглобах.
4) Крила у баняк, вмикаємо газ, миємо печериці.
5) Афігеваємо, скільки печериць у маленькому судочку з АТБ! )))
6) Ріжемо печериці, розуміємо, що усі вони до мого супу не влізуть...
7) Знімаємо піну с киплячих крил...
8) Чистемо морвку та цибулю...
9) Моркву у баняк з крилами, пів горки цибулі на пательню, обсмажуємо!
10) Як цибуля стала рум'яна, туди більшу половину печериць, смажемо разом до гарного вигляду! ))
11) Отой гарний вигляд з пательні до баняку.
12) Доводимо бульон до смаку.
13) Розуміємо, що крил, моркви, та грибів з цибулею стіки, що картоплю пхати вже нема куди... Ну то йух з нею! ))
14) Залижки цибулі на пательню, обсмажуємо...
15) Залишки печериць до цибулі смажемо до готовності та золотистості - буде на вечерю до гречки.
16) До супа вкидаємо два плавлені сирки, розуміємо, що на такий баняк то замало, а до краю ще є трохи більше сантимерту - доливаємо молока.
17) Знов перевіряємо по смаку, доводимо, даємо 5 хвилин закипіти та трошки побулькати.
18) Ура, супа наварили, гарний смачний, хоч і нема там картоплі... ))
19) Гриби з пательні прибираємо на тарілку, бо пательня зараз буде потрібна...
20) Ріжемо ошийок кубиками, розуміємо, що його трохи забагато, один відріз залишаємо - буде стейк.
21) Чистимо моркву та цибулю.
22) Отой стейк солимо перчимо, трохи спецій до м'яса, на нього кладемо два кола цибулі, під плівку - хай маринується.
23) Промиваємо рис сім разів та замочуємо його у теплій воді.
24) Морвку ріжемо брусочками, цибулю кубіком.
25) Достаємо казанок, ставимо на вогонь, наливаємо олію.
26) Прогріваємо, сипемо туди цибулю.
27) Паралельно прогріваємо пательню, на неї висипаємо моркву, бо на класичню технологію вже нема натхнення - будемо паралельно обсмажувати...
28) Коли лук став золотистим, кидаємо туди ошийок. Моркву вимикаємо - вона вже гарна.
29) Обсмажуємо м'ясо, додаємо туди моркву, трохи осмажуємо разом.
30) Сипемо туди сіль та приправу.
31) Заливаємо воду у казан, трохи цукру, ще солі, варимо зірвак.
32) Наступну годину маємо вільний час, йдемо до компа писати цей пост... )))
Проміж оцими пунктами увесь час миємо посуд! ))
Це у мене так пройшов ранок неділі. Нажаль грошових винагород не буде... ))) Просто буде, що поїсти найближчим часом... )) Пішов дивитись, як там зірвак... ))
ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБОBan-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
0