Re: Куплю авто для себя )
Хорошо, что у меня пластик! И на ощупь очень приятный, и пот/грязь не впитывает и не облазит! )))
Из минусов если руки потеют то проскальзывает руль у меня и приходится его держать крепче на поворотах.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю авто для себя )
Хорошо, что у меня пластик! И на ощупь очень приятный, и пот/грязь не впитывает и не облазит! )))
Из минусов если руки потеют то проскальзывает руль у меня и приходится его держать крепче на поворотах.
Хорошо, что у меня пластик!
И на ощупь очень приятный, и пот/грязь не впитывает и не облазит! )))
Так у него, похоже, руль такой же...
Grafik87, на фото 59 тис, а вообще с 35 начал протираться
таже хурма... 54 тыщи... вы меня успокоили.. пора распечатовать коньяк за обмыв ) завтра еще один бросок в МРЕО )
Ребята, бережное отношение, пробег был 35тыс, и был поменян руль по гарантии за 3 года, так что судите сами.
Докладую.. машину трохи "обмили" ) Завтра ставим на облік і формуємо бортовик...
Grafik87,
Так у него, похоже, руль такой же...
Ні, не такий.
Palich написав:Так у него, похоже, руль такой же...
Ні, не такий.
У него же Степан-2!
Правда, у нас руль тоже облазит иногда, у Nomac, например облез за 35ткм.
У него же Степан-2!
Точно! Я зовсім заплутався. Облазив руль у другої фази, а він там не такий як у нас, це я і мав на увазі коли казав що не такий. Але Grafik87 теж купляє з таким як в нас, і в нього він обліз...
Мене одне почало турбувати в одному місці затертий руль.. лівою рукою.. може бути перстень.. а може і пробіг зкрутили ) а може я просто себе накручую )
Абсолютно не показник. На моєму 2010 р я сам руль затер не було іще і 30 тис пробігу, просто кожен тримає по різному і із різним зусиллям
і ще в сервісній книзі не вписан він код.. хоч печатки стоять )
мені зразу ж вписували... хоча залежить від ступіню відповідальності менегера
Хорошо, что у меня пластик!
И на ощупь очень приятный, и пот/грязь не впитывает и не облазит! )))
Руль такий.. обліз.
Руль такий.. обліз.
Во блин, а я думал это чисто пластик...
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю авто для себя )
Згенеровано за 0.151 секунд(и), виконано 91 запитів