Короче кажучи, давайте заборонимо політику на цьому форумі ВЗАГАЛІ. В правилах форума сказано що він призваний об'єднати власників Логана. А не для того щоб вирішувати політичні питання (Логан до політики ну ніяким боком). Я так розумію, об'єднувати логановодів можна і без політики (а по факту, політика навпаки більше роз'єднує ніж об'єднує).
Якщо хтось хоче поговорити про політику, ну так є ж багато інших форумів, навіщо це робити тут, на профільному АВТОМОБІЛЬНОМУ форумі? А? Невже тут є такі хто на інших форумах не можуть про політику посперечатись?
І ще раз, хочеться наполягти на суворому дотриманню п.1.1 правил. Я не бачу причини існування на цьому форумі користувачів, які до Логана не мають ніякого відношення взагалі. Якщо людину не цікавить профільна тема форума, що така людина може тут робити? Так, я знову про Аудитора. А чому? Просто - подивіться його повідомлення. Скільки там про Логан? А скільки різного роду спаму і флейму? А це наслідок того, що тема форуму для людини зовсім не цікава. Отже писати вона буде про що завгодно, тільки не про те, для чого створювався цей форум. Якщо ж комусь така людина цікава в спілкуванні, то можна це зновуж таки, робити на іншому форумі. От питається навіщо користувачі, які сюди ходять щоб зануритись в атмосферу тем пов'язаних з Логаном, повинні зтикатись з подібним флудом? Ще раз - є інші форуми, спілкуйтеся з Аудиторм там, кому цікаво. А тут йому не місце. Так само як і будь-яким іншим користувачам що не цікавляться Логаном. І діло тут не в громадянстві, а просто в невідповідності інтересів. Форум всетаки профільний, і не треба про це забувати, хоча б заради вшанування справжніх логановодів, для яких він власне і створювався (принаймі якщо вірити правилам...).
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Yeka, pavel_iv772