Re: Чаепитие
GlaS, ну да в больших дозах лекарство а чуть чуть в микс - мне оч. нравиться .
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
GlaS, ну да в больших дозах лекарство а чуть чуть в микс - мне оч. нравиться .
В командировках Карпатский чай покупал. Мелисса и т. д. Правда в пакетиках, но хоть интересно - типа натур продукт.
Приехал сегодня Шу-Пуэр. В пятницу был в Киеве, но видимо, выходные дни чуть задержали доставку
Упаковка конечно жесть...сразу представил - сколько китайских рук его в пакет пихало Хотя в магазинах - он же оттуда-же берется. Запах - землянистый и очень приятный, но не сильно-яркий. Может заварю - а оно фигня окажется? Посмотрим....
Может заварю - а оно фигня окажется?
не томи, как чаек?
А никак. Наверное я не ценитель Шу-Пуэра))) Чай как чай, вкус интересный, но не ярко выраженный. Может его нужно заваривать - пол-кирпича на чашку и тогда будет что-то интересное?
Тешу себя тем, что как говорят, он очень полезный Заварил правда первый раз. Попробую после второй заварки чо будет.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-23 11:27:13[/merge_posts_bbcode]
В след раз куплю связанный. Он хоть расцветает красиво и вкус как у зеленого
В след раз куплю связанный.
Если там же будешь брать на Али, маякни, мож и на меня возьмешь?
Andriy1352, http://pis4a.ru/greenfield-grinfild-ros … angliiskii
Если там же будешь брать на Али, маякни, мож и на меня возьмешь?
Да, я помню. А может с 1-го числа буду заказывать, посмотрим. Маякну. Хотя ты можешь и сам - чай пришел с треком...быстро и не потеряется.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-23 21:40:07[/merge_posts_bbcode]
Andriy1352, http://pis4a.ru/greenfield-grinfild-ros … angliiskii
Все очень просто. Регистрируется компания с офисом в Британии.......а дальше понятно Потом говорят - нет нет, это просто завод у нас в Китае, а поликарбонат у нас стопудей британский ))) Сталкивался с таким Одно из последних предприятий, где я работал, было Украино-Кипрским
samol, хз... на коробці пише Бровари. Я завжди читаю штрихкод і виробника.
Ну ще два пакетики доб'ю і щось інше гляну.
багато чого перепробував та зупинився на "бірюзовому драконі" від Мономаха. здається, самий оптимальний (ціна/якість) китайський улун. принципово не вживаю ароматизований (на кшталт "молочного улуну"), з ароматизуючими доданками або чорний. вживаю без цукру з малим шматочком лимона. без ніяких тістечок, печива тощо. просто у самому кінці десерту. раніше вживав і цейлонський, але зара виключно китайський. тут хтось казав, що пакувальні контори закупають чаї на алі-експрес; це навіть не смішно. усі харчі типу цитруси/кава/чаї закупляються серйозними фірмами переважно через біржі тонами, десятками тон (залежно від виду). за те, що вони запхнуть товар у коробку зі своїм шильдіком, вони візьмуть 2-3 ціни від оптової. приблизно так.
Аж заГуглив що то за Улун.
Хоча надаю перевагу зеленому. (не Зе...)
зара виключно китайський.
Китаец говорит, что то, что у нас продают - это не чай
floyd47 написав:зара виключно китайський.
Но они умудряются и из того что есть сварить гораздо вкуснее, плюс везут с собой.
ну, зрозуміло; чай--тільки те, що продає отой Ваш китаєць...
один грузін-винороб теж у телевізорі казав, що те, що продається у наших крамницях, теж не грузинське вино... у китаї не був. а от у Грузії був. і те, що закорковане в Грузії, нічим не відрізняється від того, що я купував у Тбіліських крамницях. повірте, там я випив Мукузані та Цинандалі від виробника Телані Велі десь відра зо два. вже в Україні випив ше більше; різниці ніякої. слухати все, що каже продавець--себе не поважати. тільки власний досвід!
чай--тільки те, що продає отой Ваш китаєць.
Мой китаец чаями не занимается Он в основном по промышленному оборудованию. А чай бывает привозит в качестве сувениров.
Мой китаец
не маю китайців з сувенірним чаєм, тому купую у крамниці те, що вважаю за найкраще по якості і найкорисніше для здоров*я (якщо гаманець дозволить).
Мой китаец чаями не занимается Он в основном по промышленному оборудованию.
Я как раз занимаюсь модернизацией чайной фабрики, Это у меня вторая, после харьковской чаеразвесочной Ахмат Ти
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-13 22:16:30[/merge_posts_bbcode]
Но они умудряются и из того что есть сварить гораздо вкуснее
Служил я в далеком Заполярье, в местах ВоркутаЛага. а там, как известно, чифирь принято погонять.
Вопрос: как вы думаете из какого товарного, фасованного чая самый вкусный чиф?
Георгич, хочу подякувати Вам, що свого часу пояснили, яке пиво в Україні "справжнє"; перейшов виключне на таке.
floyd47, та вже не актуально. Понаставляли пастерізаторів і ПЕТ-ліній...
Зараз лише малі пивоварні.
ІМХО.
Георгич, та чого Ви так? вже перевірено; постоїть 3 тижні і--скисає.
floyd47, зараз у пивзаводів проблеми з реалізацією. На складах пиво тримається по місяцю. Найгірша картина в лютому.
Тому в першу чергу дивимось на дату виготовлення.
Але надійніше малі пивоварні, їх пиво не застоюється, тай не фільтрують вони на кизельгурі, не додають дівергенти, аскорбинову кислоту, екстракт хмелевої горечі.
Можливо у них свої екстракти, але їх продукція мені подобаєтьс більше, ІМХО.
малі пивоварні, їх пиво не застоюється
явкі, паролі? (можна в лічку).
Георгич написав:малі пивоварні, їх пиво не застоюється
явкі, паролі? (можна в лічку).
Пиво "Павлівське". Термін зберігання - 7 діб. В минулу суботу після парилки спробував 9-ти денне - кислятина вже. Зараз мені подобається "Земан" (Луцьке), термін зберігання 30 днів.
Это же про чай А чай не пиво, много не выпьешь. Я брал Алокозай по 0,5 кг пачка. Теперь его нету
Згенеровано за 0.204 секунд(и), виконано 94 запитів