Дядя Федор написав:Зовсім не вірна інформіція...
В мене є інформація від першоджерел, від людей які живуть в європі, купують там нові авто, і потім через 3-5 рокі спихають їх за безцінь, замінюючи на нові. Вони краще знають причини чому вони це роблять.
Дядя Федор написав:Таке можна стверджувати про любий авт... Тобто не довод за те, щоб бв авто з Ойропи не допускати на Український ринок без обмежень...
Правилно! Але це аргумент проти твого припущення, що бляхи з ЄС покращують технічний, екологічний, і стан безпеки нашого автопарку. Я ніколи не стверджував що бляхи шкідливіші за авто на нашій реєстрації. Більше того - я нікли не був проти вільного доступу українців до європейських авто. Я проти лише тієї нелегальної, і шкідливої схеми обходу законів, яка зараз працює.
Дядя Федор написав:Щось в цьому питанню не бачу
Тому що ти зацікавлена сторона, не можеш сприймати все це неупереджено.
Дядя Федор написав: лише видно прагнення будь-якою ціною притягнути якісь "доводи" проти вільного доступу бв авто з Ойропи на ринок України...
Мало того що не бачиш логіки, та ще й не розумієш що я взагалі пишу. Як я вже вище сказав - я не проти вільного доступу до цих авто, я проти того щоб він реалізувався через ту нелегальну і соціально небезпечну схему, яка працює зараз, і шкідливі наслідки якої ти не бачиш бо все сприймаєш на свій рахунок. Спробуй абстрагуватись, подивитись на речі зі сторони, забути про свій фінансовий стан, про свої авто, про свої потреби і бажання, і просто оцінити ситуацію зі сторони. Можливо тоді зрозумієш що я маю на увазі.
Так отож! Причини нема, тому що твоє припущення щодо мене - хибне. І саме тому я можу дивитись на речі об'єктивніше ніж ти. Ну, принаймі намагатись, всеодно ніхто не ідеальний. Але моя особиста зацікавленність в цьому питанні близька до нуля. Значить вплив особистих інтересів на мою оцінку ситуації меньший ніж у тебе.
Дядя Федор написав: Телефонуйте в першу страхову компанію та попитайте за поліс для "бляхи" , будете здивовані доведенної до автоматичності відповіді. Аце свідчить, що не тільки пропозиція є, але й те,що є стабільні зверненняя за такою послугою...
Ще раз - стабільних звернень приблизно в 4 рази меньше ніж завезених в країну блях. І так, це дуже багато. Адже в Литві з Польщею взагалі на цьому ділі цілі бізнеси повідкривались, чверть від цього, це реально багато. Але і не відміняє факту що негідників без автоцивілки в 3 рази більше... Нажаль... Хоча і сам факт автоцивілки ще не гарантує порядності бляховода, як правильно помітив Aprox. Це необхідна, але не достатня умова.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-05-22 13:45:45[/merge_posts_bbcode]
Дядя Федор написав:Чомусь легкості в обговоренні з Вашого боку також не видно...
Легкість в обговоренні це що? З мого боку є сформована думка на основі фактів, досвіду, доступної інформації і логічних висновків. Якщо я в чомусь впевнений, я не зможу "легко" погодитись з його необгрунтованим запереченням. Доречі, я можу змінити свою думку, якщо знайду факти, чи зроблю висновки, які її заперечують.
Дядя Федор написав:До речі, я не "бляховод"... Користувався такими автами, асле в мене їх весь час випрошують сусіди і знайомі...
Так, я вкурсі, ти вже про це розказував. Ну, нехай зараз не бляховод, але якщо ним був, значить тебе це влаштовує.
Дядя Федор написав:Так, що за... шість "євроблях" можу сказати
Сам розумієш, шість - не статистика. Я вже тобі сказав що я не всіх бляховодів вважаю поганими, але, нажаль, поганих більшість. Навіть якщо твої шість до них не відносяться.
Доречі, в мене є певний досвід в плані статистики безвідповідальної поведінки євроблях на дорогах, і їхнього технічного стану і віку авто. Але, на відміну від тебе, я це як аргумент не використовую, адже особистого довсвіду однієї людини недостатньо щоб робити висновки про статистику в масштабах країни.
Дядя Федор написав:Та й Вам рекомендую отримати досвід "євробляхара", ось побачите - не такий страшний чорт,
Це тіпа жарт такий?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0