Re: Это интересно (разное) - 2
ну а про "шедевр"
Саме про цей? На мою думку? Це не шедевр. Більше того, це не витвір мистецтва. Причому за означенням. Адже автор не вкладав в його створення ніякого творчого задуму.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 252 253 254 255 256 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
ну а про "шедевр"
Саме про цей? На мою думку? Це не шедевр. Більше того, це не витвір мистецтва. Причому за означенням. Адже автор не вкладав в його створення ніякого творчого задуму.
а фото где , шедевра ?
Есть не только фото, но видео!
Есть не только фото, но видео!
Дядя Федор,а где здесь про Порошенко?!
Yanus написав:- ??? что скажешь?
А что тут скажешь? Художники так видят... )))))
А еще так отмывают деньги.
Просто всякую ересь стали называть искусством, а чтоб ещё страшнее - артом.
Ну всё равно как деревянную дощечку с подшипниками (молодёжь уже может быть не в курсе) - автомобилем...
Просто всякую ересь стали называть искусством, а чтоб ещё страшнее - артом.
Ну а як інакше оправдати те що за якийсь абстрактний шматок лайна, єдиною особливістю якого є його аутентичність, люди платять величезні бабки? Без якогось пафосного пояснення, типу що це високе мистецтво, неповторний шедевр і тому подібне, ніхто не зрозуміє за що такі бабки.
Госпожа Василиса обладает невероятным талантом, поэтому мы решили увеличить ее зарплату до 85 крон
Шутки шутками,а гопожа Василиса,на родине,со временем,станет "Заслуженной" или "Народной". Защитит пару диссеров и с умной моськой будет учить народ высокому искуству.
пахіподіуми Мадагаскару (мова нім., фр.)
деревянную дощечку с подшипниками (молодёжь уже может быть не в курсе)
Конечно не в курсе. Их телефон с дисковым номеронабирателем в ступор вводит.)))
Bob3000 написав:Просто всякую ересь стали называть искусством, а чтоб ещё страшнее - артом.
Ну а як інакше оправдати те що за якийсь абстрактний шматок лайна, єдиною особливістю якого є його аутентичність, люди платять величезні бабки? Без якогось пафосного пояснення, типу що це високе мистецтво, неповторний шедевр і тому подібне, ніхто не зрозуміє за що такі бабки.
Такое же дерьмо творится и в кулинарных профессиях.
Их телефон с дисковым номеронабирателем в ступор вводит.)))
Це нормально. Наше покоління так само в ступор вводить телефон без номеронабирача але з ручкою магнето.
Rothmanz написав:Их телефон с дисковым номеронабирателем в ступор вводит.)))
Це нормально. Наше покоління так само в ступор вводить телефон без номеронабирача але з ручкою магнето.
блиин оказывается какой я древний , раз тилихвон з ручкой покрутыть на местную телефониску выйти это привычно .
У нас пацаненок года 22-24 пришел работать технологом , так у него моб . Разрядился и он у меня попросил позвонить моб. Вы б видели какими глазами он на мой смотрел , потом сказал : шо первый раз в руках держал кнопочный мобильник , грит я такие токо в старых сериалах видел . Отакэ .
Малевич бывает и более сложный...
Продано за $85 000 000.00 кстати...
Малевич бывает и более сложный...
Фігня це все, тест Роршаха набагато крутіший!
Продано за $85 000 000.00 кстати...
Картина называется "муки перфекциониста"? ))))
Я бы такие картины по 8,5 уе раз в 15 минут выдавал бы... )))
Я бы такие картины по 8,5 уе раз в 15 минут выдавал бы... )))
Я за 15 хвилин можу написати програмку, яка буде такі картики видавати по тисячу штук за секунду.
Larsen ти ціну не вказав
Yanus, не штамповка, а революційний прорив, перше справжнє мистецтво у виконанні штучного інтелекту! Унікальна штука.
ти ціну не вказав
Роздам все безплатно. Мені не шкода.
Yanus, блін, ну ж ти такий серйозний? Ми ж наче прикалуємося?
фигня твоя штамповка. у нас с Aprox, ручная работа!
Ото тільки, став менше форум відвідувати тут все затихло, еееее, Ви що прихреніли де движ? чи все короновірусм накрилось???
sdj387jsd, О, не поверишь, вспоминал тебя на днях. Думаю куда пропал, не случилось ли чего?
Ты как? Нормально все?
Сторінки Назад 1 … 252 253 254 255 256 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.255 секунд(и), виконано 69 запитів