51

Re: Дтп

maple написав:

Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.Але він виявився нормальним мужиком і послав їх на х@й.

Можливо вони "заломили" таку ціну, що він вираховував, що йому дешевше купити нові запчастини.
Так що, можливо, що то був "найдешевший" вибір в тій ситуації... Тому що шось неймовірне - то був "піадором", що зїбався, а тут вже "чьоткий паца" що послав ментів нахєр!  big_smile

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

52

Сусанин написав:
maple написав:

Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.Але він виявився нормальним мужиком і послав їх на х@й.

Можливо вони "заломили" таку ціну, що він вираховував, що йому дешевше купити нові запчастини.
Так що, можливо, що то був "найдешевший" вибір в тій ситуації... Тому що шось неймовірне - то був "піадором", що зїбався, а тут вже "чьоткий паца" що послав ментів нахєр!  big_smile

Хто зна, але мені здається, що він побоявся з ними зв"язуватись.

0

53

maple написав:

Хто зна

головне що поки події йдуть за Вашим сценаріем!  upp

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

54

Сусанин написав:
maple написав:

Хто зна

головне що поки події йдуть за Вашим сценаріем!  upp

Слава Богу так  smile

0

55

maple написав:

Але цікавий факт про нашу славну "піліцію". Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.
Але він виявився нормальним мужиком і послав їх на х@й. Короче Ганьба ХАБАРНИКАМ в погонах!

Это ещё раз подтверждает, что ничего не поменялось. Мусора остались мусорами.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

56

Rothmanz написав:
maple написав:

Але цікавий факт про нашу славну "піліцію". Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.
Але він виявився нормальним мужиком і послав їх на х@й. Короче Ганьба ХАБАРНИКАМ в погонах!

Это ещё раз подтверждает, что ничего не поменялось. Мусора остались мусорами.

Зауважу, що це були сосунки яким може і 25 нема, тобто ще не "оброслі мохом мухомори", а вже з такими схемами і запросами...

0

57

maple написав:

Апдейт.
Капот і бампер вже прийшли, газеліст їх оплатив. Битий капот я йому віддав, бампер залишив собі.
Новий капот прийшов з невеличкою точкою, але майстер сказав не критично.

Заяву я вже відкликав.

Шось не дуже в*яжеться-втік з місця пригоди і "послав"поліцію.
Дуже схоже що "газеліст"Вас розводить на рахунок поліції,набиває собі ціну.Хоча він вже свого добився-Ви забрали заяву....і якщо він дасть "задню"-нічого вже не докажешь.

Логан синий 1.5dCi Laureat ABS диски...
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
  0

58 Відредаговано maple (2016-11-10 18:05:19)

Clone-77 написав:

Шось не дуже в*яжеться-втік з місця пригоди і "послав"поліцію.
Дуже схоже що "газеліст"Вас розводить на рахунок поліції,набиває собі ціну.Хоча він вже свого добився-Ви забрали заяву....і якщо він дасть "задню"-нічого вже не докажешь.

Я коли забирав заяву, газеліст був зі мною, і співробітник органів, вів себе дуже підозріло, я спочатку не розумів в чому річ, але коли водій газелі мені розповів про його розмову з поліцаями, все стало ясно. Ага іще одне, коли я ввечері в день ДТП, я подзвонив представнику органів, який оформляв випадок, для того щоб дізнатись деталі по срокам відкликання заяви, він почав щось не внятно розказувати про якісь консультації, і сказав що передзвонить, і після мого дзвінка мабуть зразу подзвонив власнику Газелі і пропонував свої "послуги".
Вони точно хотіли збрити бабла, мирне вирішення інциденту їх не влаштовувало.

Хоча звичайно на 100% як воно там було я не знаю. Ну і всетаки надіюсь, хоч на якусь порядність винуватця.

0