Re: Перелік продуктів на зустріч 26 травня (reloaded)
А ті хто на правому березі (Оболонь) де зустрічаються? :dntknw:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Перелік продуктів на зустріч 26 травня (reloaded)
А ті хто на правому березі (Оболонь) де зустрічаються? :dntknw:
Є така пропозиція: більшість, яка живе на Лівому березі збирається біля МЕТРО на Поздняках та скупляється, а потім на місці ділимо гроші пропорційно присутнім....ну шось не дуже мені всміхається зранку крутити додаткові 25 кілометрів на Поздняки...
Чому 25 це майже по дорозі потрібно буде лише переїхати Південний міст!!! :tbsenile: Не більше 10 туди і назад.
Не більше 10 туди і назад
з Нивок?
А ті хто на правому березі (Оболонь) де зустрічаються?
давайте правобережні зустринемося біля музею ВОВ, там де я й писав
Меня по поводу продуктов не считайте. У меня особая диета, поэтому всё куплю себе сам
Даже шашлык мариновать буду по-своему.
давайте правобережні зустринемося біля музею ВОВ, там де я й писав
А можно точнее место с картой и точкой встречи. :rtfm:
А то чуствую ми там долго кататся будем :imho:
jaric написав:Не більше 10 туди і назад
з Нивок?
+++
Чому з Нивок,всерівно ти будеш їхати мимо Южного моста. Я мав наувазі від моста до позняків і назад.
Сегодня определимся точно
Выложим карты
Люди!!!!! Я приїду!!!! Але покажіть, ПЛЗ, КУДИ??????? :dash: І о котрій годині ДЕ зустрічаємось???? :dash:
Mirua, може, зустрінемось на Торгмаші біля Форума і порулюємо разом?
Mirua, може, зустрінемось на Торгмаші біля Форума і порулюємо разом?
Да я уже живу на Оболоне, сори. :dntknw:
Итак, судя по всему, будем расчитывать на 50 человек.
1. Горілка - 1 пляшка на 2 мужиків))) - (~35*0.250 = 8.75 л)
2. Пиво - 3 пляшки на людину (100 бут - 50 л или 25 бут по 2 л)
3. Хліб білий (батон нарізний) - півбатона на людину (думаю 10 шт хватит)
4. Хліб Украінський - півхліба на людину (думаю 5 шт хватит)
5. Вода газована солодка - 1,5 літри на людину (25 бут)
6. Вода газована мінеральна - 0,5 літрів на людину (20 бут)
7. М'ясо мариноване для шашлику (купити готове в МЕТРО) - 350 грамів на людину - (~15 кг)
8. Огірки - 3 огірка на людину (10-12 кг)
9. Помідори - 3 помідори на людину (ну не знаю я як зважити різнокаліберну городину) (10 кг)
10. Цибуля зелена - 1 пучок на 2 людини (10 пучков)
11. Петрушка зелена - 1 пучок на 2 людини (10 пучков)
12. Часник зелений - 1 пучок на 2 людини (10 пучков)
13. Пиво безалкогольне - доречі потрібно з'ясувати скільки потрібно, хто пити не буде! (ящик)
14. Вино біле й червоне (из расчета 18 дам - (5 бут. белого + 5 бут. красного)
15. Редиска - 1 пучечок на 3 чоловік. (або грамів 200 на людину) (7 кг)
16. Кетчуп - 10 пачок
17. Майонез - 10 пачок
18. Олія рослинна - 1 бутилка (думаю 0.5 л хватит)
19. Масло вершкове (на кашу) - 1 пачка
20. Зерно для каші - 5-6 кг....а може й 10 кг?
21. Гірчиця - 3-5 пачок
22. Фольга (може хто рибу впіймає таки)
23. Філє рибне для шашлику. (Юра пропонував сома). Мабуть грам по 300 на особу. (предлагаю взять крылышек куриных вместо рыбы - 5 кг хватит)
24. Ковбаса вареня смачна для бутерів. Грам по 150 на брата. Для перекусону. ( 5 кг)
25. Тарілки одноразові - 70 шт (або сотню одразу брати)
26. Стаканчики одноразові - 100 шт.
27. Виделки та ложки одноразові по 100 шт.
28. Вугілля для шашлику - упаковок мабуть 5 ? Тут я не впевнений скільки потрібно
29. Розпалювач вугілля - 3 пляшки
Как думаете ?
3. Хліб білий (батон нарізний) - півбатона на людину (думаю 20 шт хватит)
4. Хліб Украінський - півхліба на людину (думаю 10 шт хватит)
Виходить трохи не по хлібині на чоловіка, можна сміливо розділити на 2 і ще до шашлику частково замість хліба можна взяти лаваш!
OZZY
Пока уменьшил
1. Горілка - 1 пляшка на 2 мужиків))) М'ясо мариноване для шашлику (купити готове в МЕТРО) - 350 грамів на людину пляшки
Ви мене пробачте,але дуже нагадує засідання клубу любителів зимнюї рибалки.Постановили брати 3 пляшки горілки на мужика ,та з автобуса взагалі не виходити :D Також колись брав м"ясо в Метро на шашлик,не сподобалось:пересолене,з душком и якесь штучне...Взагалі,заздрю вам.Поїхав би теж з великим задоволенням.Але робота...Якісь шалені витрати кожен день,і вимушений вкаливать по 12 годин,щоб не прогоріти.
Слідкуйте за порядком,назначте секьюріті із непитущих.Є гіркий досвід,нажаль... Особливо біля води .
Я тут еще подумал - нужно будет мыть овощи и все такое - нужно взять воду (не будем же мы минералкой мыть руки)
Так вот - у кого есть пустые бутылки (2л, 5л) - наберите воды хотя бы из-под крана.
Просто не знаю, будет на месте вода или нет - перестраховаться надо.
Посуду кое-какую тоже надо взять - я возьму разделочные доски (надо же на чем-то резать - не на капоте же), пару больших железных мисок, нож (возьмите еще).
Zevs
Посуду брать однозначно, а воды наберем в Козыне...
Zevs дошку і ніж (1шт) беру, воду технічну теж візьмем (6-8л), часник і цибулю зелені по 10шт візьму. Може, картоплі взяти щоб запекти?
а 5-літрові балони з водою заодно слугуватимуть фішками для слалому...так що не стісняємося, беремо із собою
Прикинула примерный бюджет для кокупки 2300,00 на 44 взрослых человека примерно по 50-55 грн.
Може, картоплі взяти щоб запекти?
Картоплю візьму... :upp:
Картоплю візьму
АЙ да молодець!!!
Щось мені здається,що мене з товаришкою як їдоків не врахувалию.
вже враховано приєднуйся, раді
товаришкою як їдоків не врахувалию.
Повір, Валеріє, якщо врахували мене зі Скіфією, то це запас чоловік на 5 ТОЧНО!!! Але нам тодіпотрібно заскотчувати роти :tease:
Zevs
Серветки забули
Серветки забули dumbom
Ні не забули написала окремо , на тому папері де список в МЕТРО
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Перелік продуктів на зустріч 26 травня (reloaded)
Згенеровано за 0.173 секунд(и), виконано 94 запитів