gatuno, значить Пульсом заправлятись на ОККО дозволяєш?
Якийсь ти сильно емоційний в цьому питанні. Я все розумію, і я вірю що тобі міг не сподобатись якийсь там бензин на ОККО. Але ж подивись, в жодному повідомленні, я не закликаю нікого заправлятись чи не заправлятись у якихось конкретних брендів, правда? І навіть не прозиваю ніяких брендів і їхній бензин нехорошими словами. А ти кажеш адепт... Мені просто дуже дивно чути аж настільки агресивно-радикальне обурення бензином ОККО, адже таку реакцію я бачу вперше, при тому що знаю багато людей які заправляються на ОККО, і ще більше тих, хто там запраляється рідко, але не тому що якість погана, а тому що дорого. Про погану якість в ОККО від реальних людей я ніколи не чув, ні про які види палива, ні про ДТ ні про різні бензини. А тут в тебе все настільки катастрофічно, що такої великої проблеми ну явно не могли не помітити інші. Правда? Власне тому я і подумав що в твому випадку, діло могло бути в якихось конкретних заправках. В мене колись така біда була з ВОГом, коли на власному досвіді переконався що одна заправка лила якийсь шмурдяк, а інша нормальний бензин. І обидві в одномі місті. Отже таке буває.
Короче, якби ти сказав що ОККО тобі не сподобався, і ти надаєш перевагу іншому бренду, я б навіть не звернув увагу на це. Але ж коли закликаєш мене не заправлятись там де я це роблю, то тут вже слід розібратись, хто з нас "адепт".
Доречі, я не пробував, але знайомий стверджує що в нього авто просинається на етанольному бензині в порівнянні зі звичайним. Можливо той бензин, порівняно з яким тупить ОККО, теж розбавлений спиртом?
Чи, можливо, ти порівнюєш простий 95 від ОККО, з якимось 95-м, який містить присадки (як Пульс чи Мустанг)?
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-11-14 12:43:42[/merge_posts_bbcode]
О! Бензовоз з кульками!
gatuno написав:Смєшно )).
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0