Тема: Запирання дверей ключом
Шановні, підкажіть, колись читав, що при запиранні дверей ключем, якщо вийняти його у горизонтальному положенні, активується якийсь режим, але знайти не можу.Може хтось знає і підкаже?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Запирання дверей ключом
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Шановні, підкажіть, колись читав, що при запиранні дверей ключем, якщо вийняти його у горизонтальному положенні, активується якийсь режим, але знайти не можу.Може хтось знає і підкаже?
перший раз таке чую.
///якщо вийняти його у горизонтальному положенні, активується якийсь режим
Дуже не експериментуйте, бо якось я одночасно повернув ключ і потіг рукоятку відкрити двері (здається така послідовність була) і... "активувався якийсь режим", та такий, що тяга десь злитіла і мусів мудохатися, знімати карту двері щоб назад ту тягу вставить - а там оооой як недоступно і незручно все (десь тут тема навіть є).
Вот это новость! Теперь аж свербит попробовать)))
підписався на тему.
Може хтось знає і підкаже?
ymleg, то спробуйте - розкажете нам що там за режим самознищення Логана активується )
А то це попахує якимось жартом на зразок:
А то це попахує якимось жартом
Первое апреля на носу, мало ли.
Что там может быть? Никакой электроники, только механическая связь. Электропривод замка - моторчик о двух проводах.
Под первое апреля можно предположить, что это сервопривод, и ЭДС, что генерируется от поворота ключа, отслеживается хитрой схемой за 100500 денег. Только ключ энергичнее проворачивать.
А то це попахує якимось жартом на зразок
Гы, чего-то вспомнились студенческие годы. Был у меня хороший знакомый, у которого челюсть имела нестандартный ход. Он прикол с лампочкой знал, но, в отличие от обычных людей, мог легко её достать самостоятельно. Те, кто не был с ним знаком, регулярно проспоривал ему пиво на разного рода сборищах
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Запирання дверей ключом
Згенеровано за 0.145 секунд(и), виконано 93 запитів