Re: ЄвроБЛЯХА
как объехать этот участок, если действительно будут перекрывать:
не доезжая до Борисполя 14 км свернуть направо в Бзове потом на Морозовку и выехать на дорогу Т1018 налево и по ней попадаете в центр Борисполя
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → ЄвроБЛЯХА
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
как объехать этот участок, если действительно будут перекрывать:
не доезжая до Борисполя 14 км свернуть направо в Бзове потом на Морозовку и выехать на дорогу Т1018 налево и по ней попадаете в центр Борисполя
свернуть направо в Бзове
Вспомнилось... Ехал мужик с Полтавы на Киев и по трассе где-то остановился, а тут жена на мобильник звонит и спрашивает ты где? А он стоит возле знаки и говорит: "Б 31 В!"
БЗІВ.
Мне нравится 3 рубля на московской ... Зруб
От нафига было придумывать акцизы под акцизы, коеффициетны? Ввели бы виньетки за пользованием дорог в стране по 1,5-2 евро в сутки-и дело с концом... Много бы их осталось? А кто остался бы, хоть дорожный бюджет пополнил.
У них на сайте написано
протест ВСІХ власників авто на європейських номерах проти
Это что, поляки-литовцы-болгары дороги перекрывают?
У них на сайте написано
протест ВСІХ власників авто на європейських номерах проти
Это что, поляки-литовцы-болгары дороги перекрывают?
За Полтавой в Супруновке говорят перекрывают.
Они теперь бляховоды
https://korrespondent.net/city/kiev/403 … -na-dorohe
Ну наконец-то! ))
Надеюсь "поляки с литовцами" не сдадутся.
Считаешь , что этот беспредел на дороге - нормой?
Надеюсь "поляки с литовцами" не сдадутся.
Уже сдались! ))
https://www.pravda.com.ua/news/2018/11/21/7198889/
Aprox, Другого источника нет?
не открывается
Aprox, Другого источника нет?
не открывается
Та весь інтернет вже пише що бляховоди включили задню, після того як аваков дав команду розганяти силою бляховодів
Та весь інтернет вже пише що бляховоди включили задню, після того як аваков дав команду розганяти силою бляховодів
Ну так, это ж тупое ссыкло... Оно "майданить" может только пока нормальные люди терпят... Как только терпение стало заканчиваться - сразу обоссались всей бляхосилой... )))
может выйдем на майдан против майдана евробляхарей? нам жеж тоже делать нехер, мы ж по жизни распиСдяи-бездельники...
Как там в поговорке: "аппетит приходит во время еды". Сегодня бляхерам яйца зажал, прокатило, потом любителям Логанов, съели, а потом больше троих не собираться. И мне кажется если президент подпишет эти законы, то новые авто должны бы подорожать.
Вспоминается анекдот про украинцев в аду.
karakuda78, не забувай що бляховодів не весь народ підтримує. Якась частина, можливо навіть і більшість, до них ставиться негативно. І не тому що "анекдот", а тому що всі добре знають про постраждалих від бляховодів, коли знайти винуватця впринципі неможливо. І знають про безбашенних бляховодів, які вже давно в народі стали мемом крутішим за "блондинок". А тут вони ще й дороги перекривають, причому не до будинків можновладців, що було б логічно, а дороги по яким їздять люди, які нічого поганого цим індивідам не зробили.
Тому по факту - бляховоди самі з себе роблять "ворога народу", ну і отрмують відповідну підтримку.
А народ в нас не такий як в "анекдоті", і це було вже не раз продемонстровано. Народ в нас готовий підтримувати і йти на жертви, але тільки тим, кого цей народ вважає друзями, кому співчуває. Бляховоди не такі.
Ну а так то твою логіку можна розширити на підтримку, наприклад, кримінальних злочинців, злодіїв, вбивць, гвалтувальників, та чого там - сепарів в тому числі! А то ж сьогодні влада проти них, а завтра... по тексту...
не забувай що бляховодів не весь народ підтримує
Повышение цен на газ тоже не весь народ поддерживает.
Якась частина, можливо навіть і більшість, до них ставиться негативно
всё просто "жаба давит". Все вечно будут ездить на своих авто, новых покупать не будут.
що всі добре знають про постраждалих від бляховодів
я вот пострадал от газелиста на UA-номерах, буду ненавидеть украинские номера
А по-поводу
если президент подпишет эти законы, то новые авто должны бы подорожать.
коментов не будет?
Добро пожаловать, идейный бляхофил!
Повышение цен на газ тоже не весь народ поддерживает.
А газ просить народ підтримати підвищення цін на нього?
всё просто "жаба давит".
Це ти по собі судиш? Ні, я ж наче б то перерахував інші причини. Звісно, знайдуться і ті кого жаба душить, але таких меньшість, адже кожен в кого є голова, і кого душить жаба за бляховодів, просто сам стає бляховодом, а не починає до них погано ставитись.
я вот пострадал от газелиста на UA-номерах, буду ненавидеть украинские номера
Газелист на українських номерах не уникне відповідальності. Крім того, водій на українських номерах не може змінити своє ставлення до українських номерів адже сам такий. Ну а про понижений рівень відповідальності бляховодів можна сперичатись дуже довго, однак факт - це вже мем, народ переважно вважає більшість бляховодів небезпечними і безвідповідальними водіями. І на це є суттєві підстави.
Однак тут є інше питання. От бляховоди такі гіперактивні і мега організовані. І зараз вони сподіваються підтримки суспільства. Питання - а що вони, бляховоди, зробили для того щоб створити позитивний образ бляховода в народі? Якщо вони бачать що народу не подобаються, але хочуть підтримки, треба працювати над позитивним піаром. А вони що роблять? Тільки постійно ниють зі всіх дир що вони бідні нещасні, що всі їм мають допомагати, при тому що у народу якось і своїх проблем хватає, крім підтримки якогось чувака, у якого держава погрожує забрати його Рейнджровер, та ще й на додачу перекривають цьому народу дороги... Так що самі собі буратіно. Вони нічого не зробили заради підтримки народу. І навіть не боролись з ростом негативного іміджу.
коментов не будет?
Чому нові авто повинні подорожчати?
можно понять людей, когда они возпользовались лазейкой в законе и безволием власти завезли безпошлинно машины(в отличае от меня лоха заплатившего налоги).
но когда они перекрывают дороги и я вынужден опаздывать на работу, а потом сидеть на ней до ночи . Понять мне сложно. Чем я то им насолил?
Даже во время майдана я всегда безпроблемно заезжал в Киев. Ни у кого не было мысли перекрывать дорогу простым людям.
А газ просить народ підтримати підвищення цін на нього?
бляхи (машины) тоже не просят чтобы их растамаживали. Будем тролить?
Це ти по собі судиш
Да нет, как раз за них. Я не против чтобы они растомаживались, оформляли украинскую страховку, только "за", но соотношение цена авто была адекватна налогу. Хочется чтобы таких работников как "оценщик" вообще не было. Схема переоформления на себя была максимально прозрачна. Прежде чем пригнать, я должен понимать во сколько мне обойдется её оформить.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-11-21 20:25:14[/merge_posts_bbcode]
Добро пожаловать, идейный бляхофил!
какой умный малчик
насчет безответственности евроблях. палка двух концов.
я ж правильно понимаю, что авто на еврономерах не принадлежит чуваку, который на ней ездит.
и если такое авто спалить, то и возмещение этот товарищ не сможет требовать за авто, т.к. он не владелец.
а т.к. он офиц не владелец, то при оформлении субсидии это корыто можно и не светить.
бляхи (машины) тоже не просят чтобы их растамаживали. Будем тролить?
Чому ти таке пишеш? Мова про що йшла? Що бляховоди народу не подобаються, їх народ не підтримує, а ти кажеш що ціни на газ народ теж не підтримує. До чого це? Ціни на газ що, аналог бляховодів, чи як? Якщо хтось тут тролить, то тільки ти з цінами на газ...
Да нет, как раз за них.
Ну так заздрити можна не тільки їм. Якщо ти комусь заздриш, то з цього ніяк не слідує що прям всі інші заздрять бляховодам. Причому цей закид про те що всі незгідні тупо заздрять бляховодам, поширена самими ж бляховодами фігня. І ця фігня теж ще більше налаштовує народ проти них. Звинуватили всіх незгідних в заздрощах а тепер чекають підтримки? Ну ок...
Я не против чтобы они растомаживались, оформляли украинскую страховку, только "за", но соотношение цена авто была адекватна налогу.
Так і я не проти. От тільки нехай спочатку буде встановлений такий закон, а потім вони почнуть його виконувати, а не так як зараз - все поза законом. Більше того - по страховці, вони і зараз, на бляхах, зобов'язані і мають всі можливості оформляти цивілку. І адекватні бляховоди так і роблять, як не дивно. Але більшість не оформляють. От і подумай - як вірити що вони насправді просто хочуть кращих умов розмитнення, якщо навіть страховку оформляти не хочуть, хоча можуть вже зараз? Вони просто не хочуть попадати в правове поле, їм і так добре. Іншими словами - більшість бляховодів не розмитнення дешевого хоче, а хоче уникнути реєстрації авто в україні, а за одно і розмитнення, і відповідальності за порушення ПДД і за ДТП і т.д. От введуть автофіксацію порушень і що буде? На бляховодів вона не буде діяти зовсім. Просто чудово для безпеки дорожнього руху...
Хочется чтобы таких работников как "оценщик" вообще не было.
От з цим я згідний, але це вже зовсім інше питання. Коротко - порушувати законодавство у разі незгоди з ним можна тільки у випадку підтримки більшості суспільства. Тому Майдан - правильно, а бляхи - неправильно.
и если такое авто спалить, то и возмещение этот товарищ не сможет требовать за авто, т.к. он не владелец.
І якщо викрали не зможе заяву в поліцію написати.
а т.к. он офиц не владелец, то при оформлении субсидии это корыто можно и не светить.
Ще одна причина по якій, принаймі деякі євробляхери не зацікавлені в дешевому розмитненні а саме в тому щоб продовжувати їздити без реєстрації авто.
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → ЄвроБЛЯХА
Згенеровано за 0.190 секунд(и), виконано 92 запитів