Re: Слава Україні! Вітаю з Днем Незалежності України!
Hidden message by (Zevs) 2021-09-06 17:15:33
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Поздравлялки → Слава Україні! Вітаю з Днем Незалежності України!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Hidden message by (Zevs) 2021-09-06 17:15:33
Bob3000 написав:Ну да, повезло, оказалась у нас.
ну если оказалась у нас - значит наша или как?
Bob3000, вы сегодня не в настроении?
Я ж не гуманитарий, признаю факты.
Например, КБ Антонова чей? Новосибирский он
В Новосибирске при авиационном заводе было создано ОКБ-153.
Потом по решению Москвы его переносят в Киев, с персоналом, наработками и т.д.
Потом по решению Москвы силами КБ Союза, заводов Союза проектируется и создаётся Ан-225.
Он чей? Российский? Узбекский? Украинский? Он Союзный. Имперский.
А где сейчас "Антонов"? Угу, там...
Если античная статуя попала к вам... она чья?
Если бы Ан-225 был наш, давно бы уже достроили второй.
P.S. Хорошо хоть компетенция обслуживания подобных бортов не утрачена.
А где сейчас "Антонов"?
А где сейчас союз?
Bob3000 написав:А где сейчас "Антонов"?
А где сейчас союз?
Они оба там...
Но не всё так плохо:
https://site.ua/arkadiy.babchenko/mir-d … go-iykpp43
тут почти все на форуме родились в СССР - так что теперь все тут не украинцы?
Так во времене СССР украинцы были Украинцами, а не обнищавшими бомжами-заробитчанами, незалежными от ума, от результатов своего труда и совести.
Yanus, совершенно верно!
вітаю патріотів та свідомих українців з Днем Державного Прапора нашої Неньки!
Всіх зі святом !!!
Навзаєм! Всіх вітаю! Нам буде перемога! Нам буде Україна, міцна, потужна, квітуча! Вірю!
Слава УКраїні!!!
Downing street,10, наживо
Зі святом! Були є і будемо!
Вітаю з Днем Незалежності України!
Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди.
Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов'їну...
вітаю з Днем Незалежності! сьогодні це -- найголовніше свято на рік, навіть більше, аніж Різдво та Великдень. боронімо нашу незалежність; вона у нас зара у великій небезпеці.
З Днем Незалежності !!!
P.S. насамперед, незалежності від москалів !
З Днем незалежності! Всім здоров'я та миру!
Доречі москалі сьогодні без перерви вітають. Тривога постійно! Підгорає у клятих!
Зі Святом всіх! Тільки що з Хрещатику, не дарма ж придбав електро самокат( влітку навіть ліпше машини по городу). Там такий класний парад "АналоГовнет"... Словами не передати. Дуже багато побитой техніки русні, весь Хрещатик. Дуже багато нафоткав. Вражає...Слава ЗСУ! Довнейтимо хто може на ЗСУ, війна коштує не реально великих коштів, а русні ще дуже багато треба утилізувати. Жалкую що не можливо фотки викласти, там така краса.. Я стільки підбитої та паленої техніки не бачив у житті.
Вітаю всіх зі Святом!
Ми переможемо!
Я стільки підбитої та паленої техніки не бачив у житті.
Ще дізнайтесь скількома життями нашіх хлопців за це заплачено... Гроші то пил....
скількома життями нашіх хлопців за це заплачено...
кращих хлопців...
Ще дізнайтесь скількома життями нашіх хлопців за це заплачено... Гроші то пил....
Та усі все бачать та знають та здогадуються. Купа є молодих знайомих, дв. брат жінки,племенник її там і тд. Дв. брат контузія, вже долежує і знову туди. Але гррші як ніколи зараз потрібні арії. Там одна ракета коштуе сотню тисяч баксів якогось Хаймарсу. пил то пил а якби ії більше в рази до потреб армії. Ви ж бачите пів світа , тобто біля 45 країн не можуть поки що дати повних здюлей парашці бо там ресур фінансовий та й воєнний ще майже нескінченний. Враження що парашка з путіним усе життя готувались до цієї війни. Тому...
----
18+
Яка краса. Ніколи не думав що колись буду радіти такому кіно.
https://t.me/censor_net/15945
18+
https://t.me/censor_net/15945
В шмаття, кросивоє... Сам не думав що буду цьому радіти
Ви ж бачите пів світа , тобто біля 45 країн не можуть поки що дати повних здюлей парашці
неправда; просто не хочуть. НАТО, якби захотів, розчавучив би мордор та забув би вже про ту війну. міць армії мордору -- великий фейк сучасності, у який вірить тільки пуйло та велика частина насєлєнія мордору.
так, цим можна довго милуватися:
так, цим можна довго милуватися:
Так, мабуть приємно вже усім українцям таке. Навіть тим хто ще мав хоч якусь думку "не все так аднАзнАчна"
Всіх вітаю зі святом!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Поздравлялки → Слава Україні! Вітаю з Днем Незалежності України!
Згенеровано за 0.215 секунд(и), виконано 91 запитів