Re: Lavrik & Logan2
Вітаю з обновкою!!!
Хай гарно служить вірою і правдою!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Lavrik & Logan2
Вітаю з обновкою!!!
Хай гарно служить вірою і правдою!!
Поздравляю с обновкой!
Престиж после базы - это кайф!
зато кондиционер порадует жаркими киевскими пробками.
Дуже надіюсь, що літо буде жарким
Дуже надіюсь, що літо буде жарким
А необязательно всё лето.
Достаточно 1 часа в +40 на раскалённом асфальте в пробке, чтобы сказать: "Кондиционер - это вэшч"
Поздравляю. Главная обновка это кондёр !!!!!!
С обновой! Если ТАКИЕ люди такое делают, значит мы ТУТ незря собрались... Ни гвоздя, ни жезла!
Наші вітання!
Вітаю!
Хай тіки радує!
Авто троха краще. Новіше, моцніше.
Вітаю
Нехай буде надійним другом
Витрата пального (ГБО) теж трохи більша, по моєму щоденному маршруту +1л/100км.
а їде краще? вартує того та +1л. до розходу?
Lavrik, напишіть про відчуття між авто з такими двигунами і різницю між фаза 1 і 2.
Вже трохи накатав км (10т ) тому можна зробити якісь порівняння 1.4(75к.с.) з 1.6(90к.с.) Уточнення, на обох авто однакова прошивка від _AlexSander_
Їде 1.6 набагато веселіше, особливо це відчутно було десь перших дві неділі, далі привиклось і не так замітно. Багато читав у БЖ, що з увімкненим кондиціонером авто перестає їхати, скажу так, 1.6 з кондиціонером, іде так само як 1.4 без (нагадаю, прошивки однакові).
При завантаженні 4чол. + 50-70кг в багажнику, з кондиціонером мені було комфортно їхати по трасі , навіть умудрявся обгони робити на 5 передачі. В міському режимі, при рівних умовах, уже не то "пальто", для авто важкувато, бо часті розгони....
Як виявилось (для мене) що коробки різні jH1 (1.4) и jH3 (1.6) тому теж привикав. На jH3 чуть коротші передачі, там де я на 1.4 вже перходив на 2, то на 1.6 ще можна внатяг на 3 передачі. Можливо через це і перший час витрата пального була +1л. бо не вгадував з перемиканням. Зараз по щоденному маршруту вийшов на +0.5л/100км.
Для розуміння: якщо на 1.4 завжди перемикав на вищу передачу при 3000 об/хв, то на 1.6 при 2500-2700 об/хв.
Ну по ходовим якостям нічого писати не буду, оскільки там все однаково
різницю між фаза 1 і 2
Там теж великої різниці немає. Більш приємний по дизайну кузов та салон, мені більше подобається ніж у Ф1
Одним словом, зміною авто повністю задоволений
поздравляю!
2000 об/ мин самый эконом режим.
ниже - движку уже тяжко. после 3000 (120 и выше на 5 ой) расход заметно растет.
у 1.6 макс крутящий момент, по моему где то в районе 3000 оборотов, раньше по оборотам, чем на 1.4 ( там по моему в районе 3500)
самый оптимальный как по мне режим езды это в пределах 2000-2500 оборотов.
скорости, да 1-2-3 как то быстро пролетают.
ниже - движку уже тяжко
стараюсь нижче 2000об/хв не опускати.
в пределах 2000-2500 оборотов
У мене десь 2500-2700 в середньому
подробненько! блин, для меня коробка на 1,6 короткая, куда ж они на 1,4 еще короче...
так вроде Лаврик пишет, что на 1.6 короче
что на 1.6 короче
Вітаю, Юра
Lavrik, как авто ? со временем ещё какие то разности с "лютым" ДВС выяснились ?
как авто ?
Дякую, кінь агінь
Та вже звиклись один до одного , і щось нового не відчув.
По маленьку підлаштовую під себе, на минулих вихідних зробив вібро- та шумоізоляцію передніх дверей.
поздравляю!
2000 об/ мин самый эконом режим.
ниже - движку уже тяжко. после 3000 (120 и выше на 5 ой) расход заметно растет.
у 1.6 макс крутящий момент, по моему где то в районе 3000 оборотов, раньше по оборотам, чем на 1.4 ( там по моему в районе 3500)
самый оптимальный как по мне режим езды это в пределах 2000-2500 оборотов.
скорости, да 1-2-3 как то быстро пролетают.
Педальку не жмакать -самый экономный режим.
кінь агінь
Пан Юр а Вы шо ДВС раскоксовываете ? https://www.logan.in.ua/forum/post710720.html#p710720
Lavrik, чтой то Вы шановный журнал подзабросили
Прийшлося перший раз звернутися до хлопців за з/ч
Відреагували оперативно та якісно
Шо поломыв то ?
А що писати? Авто їздить без проблем, заправки і планові ТО (тьху, тьху, тху).
Шо поломыв то ?
Так то я не собі а тестю
Так то я не собі а тестю
на яку авто ?
Даю одну спробу вгадати
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Lavrik & Logan2
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 94 запитів