3ton написав:крены в поворотах, но это расплата за комфорт.
просто логан. краще. На трасі за фурами особливо зимой багато чим доповниться, хоча 80-90км-год все норм.
3ton написав:- работа подвески на плохих дорогах, тут однозначный "зачёт"
Вона жостка, на малих нерівностях нічого не робить, тільки чути бух бух, що на сандеро що тут. До сих пір не знаю вона добра чи погана.
3ton написав:в "турбопропасть" до 1500
Я на них і їзжу так неспіша, тах тах тах, найбільше так задоволення приносить. Так флегматично до 100 за хвилину півтори розганятись, найбільше задоволення на цьому моторі!
То 4-5 треба вище подніматись..
А так 3-тя вона резинова від 1.1 до 2.6 оборотів.
3ton написав: не до конца привык к передаточным числам коробки
З часом всі провали вирахуються і все рефлекторно буде. Далі такого замічать не будете, хоча 6-ти ступку сюди булоб ідеально.
П.С у Вас сандерик чуть вище, якщо піднятись повище...Буде ще цікавіше. Правда коштує 2-вух ланосів) З педалькою теж на висоті освоїтесь. Ось тоді гадаю все заціните!...
І да в порівнянні з ланосом, щеплення не описали
+ мені говорили і сам, так роблю в баку не меньше пів бака, зручно по 20л заливать на бортовому, 20 від повного, росхід є дозаправили, обнулили, + солярка в баку розбадяжується. Якщо в чора було добре а завтра погано! То після завтра буде так собі!
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0