Re: Чорноморськ 2019 - 2021 (24.08-26.08)
День Независимости.
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Чорноморськ 2019 - 2021 (24.08-26.08)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
День Независимости.
О аж серпень...Важко прогнозувати, що там буде із короновірустними санкціями, та серпень місяць всі роз'їжджаються. Та відкриваються вікна можливостей. Також роз'їжджаються на моря і все інше просто переповнене. Одні мінуси проведення зборів в серпні. Та з роботи іншим важко відпрошуватись, так як всі начальники і всі хто блище до корита, в першу чергу їх в серпні відпускають. А інші мусять протирати штани...
На мій майже не важливий для інших погляд, кінець червня початок липня буде саме то. А то буде як завжди, все літо говорити та планувати, про щось далеке щоб потім, плани змінились - та сказати вибачте не можу!
А то буде як завжди, все літо говорити та планувати, про щось далеке щоб потім, плани змінились - та сказати вибачте не можу!
Ну якось у нас вже 12 років планується і получається
День Конституции + День Независимости!!!
День Конституции + День Независимости!!!
Печінка не лусне?
Печінка не лусне?
морська водичка їй в поміч!
За 20 рік теми не було,а в 21 хтось планує їхати?
За 20 рік теми не було,а в 21 хтось планує їхати?
Уже есть - переименовал
Я планировал (пока)
Yeka написав:За 20 рік теми не було,а в 21 хтось планує їхати?
Уже есть - переименовал
Я планировал (пока)
Я стартую 26 числа.
Hidden message by (Zevs) 2021-07-23 17:19:21
Hidden message by (Zevs) 2021-07-23 17:19:25
Ми(черкаська частина) плануємо з 21.08 по 25.08 включно. Льоні Лома,з сімейством,в цьому році не буде за сімейними обставинами.
Ми теж плануємо з 21 по 24 включно. 25 назад, а можливо і 26... короче, як піде.
Жень, бронював будинки вже?
Жень, бронював будинки вже?
Ще ні. Не всі визначилися з датами.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Чорноморськ 2019 - 2021 (24.08-26.08)
Згенеровано за 0.144 секунд(и), виконано 95 запитів