Re: Серая комета STEPWAY TECHROAD 2019 1,5 dci
ShootNik, ти мене заінтригував... спробую. зазвичай мала пляшка стоїть у задньому заглибленні, біля дитини.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Серая комета STEPWAY TECHROAD 2019 1,5 dci
ShootNik, ти мене заінтригував... спробую. зазвичай мала пляшка стоїть у задньому заглибленні, біля дитини.
у задньому заглибленні, біля дитини
Вискакує! а потом під ноги а потом дитині!
sergiosem написав:у задньому заглибленні, біля дитини
жодного разу такого не було.
ти мене заінтригував... спробую. зазвичай мала пляшка стоїть у задньому заглибленні, біля дитини.
Так, буду вдячний, цікава думка інших користувачів
В дорогу гарне місце для цукерок, типу арахіс в шоколоді і тд!
Тоже их для этого использую. Стаканы туда не все нормально становятся, да и стремно за выплескивание жидкости, а вот конфеты, орешки или финики - на ура
Шановнє панство степаводів - маю питання про виїмки під стакани - чи добре вам користуватися ними, чи то лише мені незручно?
Вони ж під конусні чашки зроблені. ВОГівські стакани гарно тримаються
Є такі і жорсткі автокружки
Вобще не ем в машине... Вода ездит в бутылке в дверном кармане... ))
ха-ха-ха!!! то, здається, у Вас там шляхи, як у мене на аватарці!!! у мене там пляшка завжди стоїть та жодного натяка на те, шо їй там не зручно.
ShootNik, ти просив відгуки
Дружина за кермом. наче нічого незручного. Це звісно не мерс, але терпимо... велику пляшку тримаю у бічній кишені.
Який же порядок:) все чистенько вилизано Відполіровано
ShootNik, то Ви нещодавно цікавилися "намордником"? це мій варіант (за відсутності "фірмового"):
вирізав з лінолеуму, але спочатку зробив трафарет з газети. користуюся вже другу зиму (тільки проволочки міняю, бо ж тонкі, ламаються).
floyd47, пофарбуйте на чорний колір... Бо так щось не дуже виглядає(((
jasonua, та знаю, шо не комільфо, але не буду зараз. знайду на смітнику темний--поміняю.
то Ви нещодавно цікавилися "намордником"? це мій варіант
Дяк) Вирішив не колхозити, буду їздити без цього пристрию
а навіщо цей намордник?
sergiosem, Вам не потрібен; у Вас бензин.
sergiosem, двигун не так швидко охолоджується, швидче пічка гріє, ну і основне захист радіатра від попадання солі.
У мене хоч і бензин, але теж низ решітки утеплив. На низ радіатора кондиціонера тепер сіль не попаде..
sergiosem, Вам не потрібен; у Вас бензин.
На 0.9 майже від їздив зиму. Не ставив, все і так влаштовувало. А тут нада, щось думати. З ранку в голові, прийшла думка пошити халатик. + його плюс можна буде регулювати площу як можна закривати!
ShootNik, то Ви нещодавно цікавилися "намордником"? це мій варіант (за відсутності "фірмового"):
вирізав з лінолеуму, але спочатку зробив трафарет з газети. користуюся вже другу зиму (тільки проволочки міняю, бо ж тонкі, ламаються).
так інтеркулеру не буде вистачати на охолодження. зовсім перекривати не варто.
так інтеркулеру не буде вистачати на охолодження. зовсім перекривати не варто.
Вистачає, на логані перевірено.
jasonua, не бачив жодного європейця з таким та у Львові чогось на очі машини з таким не попадалися...
Вчора, 17.01.2020, закрив кредит на машину, пробіг 2900 км, просто залишу це тут на пам'ять. Символічно, машину забрав з салону 17.08.2019
ShootNik,
пофарбуйте на чорний колір
замінив на іншу швидко, бо трафарет вже є:
floyd47, це вже інша справа!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Серая комета STEPWAY TECHROAD 2019 1,5 dci
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 94 запитів