Yanus написав:я писал что это в перспективе
І я писав що в перспективі.
Yanus написав:если население не уменьшиться
Або яещо не буде знайдено дійового вирішення проблеми. А зменьшення населення це не вихід, це вже наслідок проблеми. Причому поганий наслідок.
Yanus написав:(и его по моему мнению уже начали уменьшать искусственно)!
Ні, його не почали зменьшувати, воно досі збільшується. Ну і взагалі, коли говориш про свої підозри, так і пиши: "я думаю що вже почали зменьшувати". А то так говориш, наче це факт якийсь.
Yanus написав:хотя наверно уже можно и так писать что убиваем уже убивая сейчас природу.
Ще раз: населення, середній вік, якість життя - все це збільшується! Це факт. Що кого куди вбиває? Короче, зав'язуй панікувати!
Yanus написав:мы размножаемся и очень сильно, так что еще не заметно для некоторых пока начало собственных людских потерь.
Це оксиморон.
Yanus написав:это был ответ на твое
Я зрозумів. Ти не розумієш що таке жива і нежива матерія, тому просто заплутався в тому що написав. Ну нічого, впринципі ми не про це говоримо, так що можна це пропустити.
Звичайно ні!
Yanus написав:уже живем в начале его
Ні, ти написав що вже в ньому! Знову змінюєш свої твердження на льоту...
А на початку - це вірно. Тільки за однієї умови, що той початок таки дійде до кінця, а не буде зупинений по дорозі. Я от вважаю що буде. А ти кажеш: "роззуй очі, ми вже там". Так там чи не там? Визначся вже якось:
Yanus написав:мы уже так живем
Yanus написав: ну если ты не видишь, а это нормально для "банального потребителя" коим ты являешься.
Я бачу те що є, а не те чим ти собі уявляєш це все може закінчитись. Щодо "банального споживача", я вже казав, якщо ти так називаєш результат природнього відбору, тоді я не проти. Якщо ти не хочеш бути таким, можеш вимирати, як це зробили інші "неспоживачі".
Yanus написав:не утрируй.
Це об'єктивний факт.
Yanus написав:одно название "заповедник". ничего общего с остальными заповедниками.
Як нічого спільного? Туди теж обмежений доступ. Що і є причиною росту популяції інших видів.
Yanus написав:для банального потребителя
Ні, для логіки. Подобається це твоєму інтуітивно-емоційному сприйняттю реальності, чи ні.
Yanus написав:. (не важно. а то обидишься).
На тебе - ніколи не ображуся! Ну ти ж розумієш?
Yanus написав:а кому мы проиграли?
Тим видам які там зараз живуть, очевидно.
Yanus написав:природы там построила АЭС с ошибкой в работе самой АЭС ?
А хто ще?! Ти що, не вважаєш людей частиною природи? Ну, я розумію логіка не твоє, але щоб аж так...
Yanus написав:люди могут жить в гармонии с природой
А що таке гармонія з природою? Думаєш та твоя "природа" (що б ти не розумів під цим словом) хоче щоб люди жили в гармонії з нею? Чи щоб вони взагалі жили? Ні, в природі є види, вони борються за виживання. І купа видів з радістю знищили б людей, щоб зайняти їхню нішу, і розмножитись якомога більше. Ось такі вони, блін, тупі споживачі. І такі всі види без винятку. Людина, якраз таки, перший вид, який хоч якось, хоч десь, хоч в чомусь намагається рятувати інші види, від яких їй нема ніякої користі! Але це вже не гармонія. Коли люди жили в гармонії, вони якраз таки бездумно нищили все навколо себе. І для цього їм не треба було АЕС. Ні, з моменту як наші предки винайшли спис, лук і ніж, всі інші види стали неконкурентоздатними. Подивись скільки видів винищили наші предки, які жили в тій самій гармонії...
Тому якщо є бажання зберегти якісь види, просто по приколу, треба створювати умови для їх існування. Так як ми це робимо для себе самих. Інакших варіантів нема. Вони не мають шансів вижити в боротьбі з домінуючим видом.
Yanus написав: у них будет выбор: убивать до конца себя и планету, или убивать себя (уменьшать население) что был шанс на выживание не едениц, и абсолютно нормального количества людей (даже есть примерно цифры, сколько спокойно без вреда природе может жить людей в млрд штук. правда немного разниться в цифрах в разных статьях)
Ні, ще є варіант продовжувати розвивати своє штучне середовище. Чому ти про нього весь час забуваєш, хоча я тільки про нього тобі вже тут купу разів пишу?
Щодо цифер в статтях, ще раз - в 80-х роках вони були одні, зараз стали значно більші, і чому це ти вірішив що в майбутньому вони ще більшими не стануть? Звичайно стануть. Інакше бути не може, адже ніхто не відміняв прогрес.
Yanus написав: пока люди не перестанут жить сами как вирус,
Люди не живуть як вірус. Люди живуть так як і всі інші види. Ну, хіба що, як я вже казав, зараз починають захищати інших, чим інші види ніколи не займаються.
Yanus написав:но решить промлебу может только уменьшение населения людства.
Це безглуздо, адже зменьшення населення це якраз таки наслідок проблеми! Це всеодно що перелом лікувати ампутацією... Зменьшувати наслення щоб його не зменьшила якась проблема - це не боротьба з проблемою, це самогубство з переляку.
Yanus написав:при чем чем раньше оно начнется тем лучше.
Можеш почати з себе! Що, не хочеш? А кажеш що добре це так, тільки нехай інші від клацання пальців Таноса зникають, правильно?
Yanus написав:как по мне оно уже началось.
А коли чума косила Європу, теж рептілоїди захищали планету від перенаселення?
Yanus написав:нда... лишь это твои дети не читали...
Я писав в теперішньому часі. Дітям води вистачає.
Yanus написав:конечно же если людство наконец то прийдет к такой жизни, где как в Швеции
Прийде, якщо буде треба. І не тільки до такого. Навіть наше задрипане життя тут, вже на порядок краще ніж те що творилося в середні віки. А далі буде ще краще! Цивілізація розвивається. Як не крути.
Yanus написав:тогда Larsen, можно и размножиться больше. но опять таки... шарик не резиновых.
А знаєш що тут головне? Що в тебе ж ніхто питати не буде, коли вже можна, а коли ще ні. Правда? Процес то природній. Воно все саморегулюється. Навіть в цивілізації. Подивись наскільки меньша народжувальність в розвинених країнах. І ні, це не тому що рептилоїди її обмежують. Просто потреби нема. Так що ти переплутав причини з наслідками.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0