Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Yanus,
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
будучи препиздентом-ссыклом
вроде бы как этот умник лично заявы про оскорбление и угрозы в прокуратуру строчил...
и не слабо было
в Италии, объективно, ситуация развивается намного страшнее, чем в Китае
Население Италии 60 014 104 человек 100 %
- Зараженные (реальные данные) 12 462 человек 0,021 %
- Умершие (реальные данные) 827 человек 0,0014 %
- Уцелевшие (реальные данные) 1 045 человек 0,0017 %
- Доля уцелевших (реальные данные) 55,823 %
- Доля умерших (реальные данные) 44,177 %
- Зараженные (по доли в Китае) 2 394,6 человек 0,0057 %
- Умершие (по доли в Китае) 92,4 человек 0,00022 %
- Уцелевшие (по доли в Китае) 1 848,4 человек 0,0044 %
Сравнение с Китаем
- Зараженные +420,4262 %
- Умершие +794,8065 %
- Уцелевшие -43,466 %
в Италии, объективно, ситуация развивается намного страшнее, чем в Китае
Ну так цього потрібно було очікувати, згадає що Ви мені відписували. Ви не повірите у нас буде ще веселіше... І весни жаркої ранньої не горизонті напевно не буде.
у нас буде ще веселіше
Але не виключено що про це ніхто не взнає.
Але не виключено що про це ніхто не взнає.
Все залежить чи будуть, та скільки виділятимуть західні партнери для допомоги Українцям з вірусом. Це був стеб!
"ЧАСОМ ЛІКАРІ НЕ РЕАНІМУЮТЬ. БАГАТО ВМИРАЮТЬ": УКРАЇНКА РОЗПОВІЛА ПРО РОБОТУ В ЛІКАРНІ ПІД ЧАС КОРОНАВІРУСУ В ІТАЛІЇ Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/paciyenti-vazhki-ba … SdBRd0nPiU
І так мене сьогодні батьки дістали, тиж подивися навіть літаки не літають. Не втримався включив комп'ютера показав flightradar24.com. Відповідь була то не правда по новинах показували скільки всього відмінили.
Це я до того що у нас буде "весело" дуже "весело", будуть багато допомоги просити!!! У всьому буде винуватий, хто? Вірно коронавірус, і в економічній кризі, і в соціальній сфері, і в медицині все на його повішають. Все що можна все коронавірус! Навіть страшно подумати яке лайно буде з телевізора литись.
мій прогноз , що нас чекає дефолт.. а коронавірус переживимо нормально, можливо пару сотень людей похилого віку втратимо... Вся надія на те що, вірус не живе при високій температурі і літо нас спасе
Вся надія на те що, вірус не живе при високій температурі і літо нас спасе
А может мне кто-нибудь объяснить, как вирус, который гибнет при 27 градусах живёт в организме человека при 36-38 градусах?
Grafik87 написав:Вся надія на те що, вірус не живе при високій температурі і літо нас спасе
А может мне кто-нибудь объяснить, как вирус, который гибнет при 27 градусах живёт в организме человека при 36-38 градусах?
все просто. он не гибнет при 27 градусах. при 50-и - мгновенно, если бы так при 27 - мы бы про него не узнали даже.
Большая статья о пользе карантина (но только настоящего, с остановкой предприятий!) и о том, что реальное количество зараженных отличается от официально зарегистрированных в сотни или даже тысячи раз (на примере данных Китая).
https://habr.com/ru/post/491974/
Основой вывод - нужно изолироваться уже сейчас. Причем изолироваться серьезно - закрывать все фирмы и места скопления людей, работать из дома, останаливать общественный транспорт (в первую очередь метро) и сидеть месяц в квартире, сведя общение с окружающим миром до минимума.
Правда, при таком карантине мы через месяц сдохнем с голоду, так что выбора у нас практически нет.
...Правда, при таком карантине мы через месяц сдохнем с голоду, так что выбора у нас практически нет.
Планирую недели 2 воздержаться от походов в супермаркет, а там как пойдёт... То что жизнь может кардинально измениться и возможно не в лучшую сторону, уже принял.
все просто. он не гибнет при 27 градусах. при 50-и - мгновенно
И часто у нас бывает +50?
Comrad написав:все просто. он не гибнет при 27 градусах. при 50-и - мгновенно
И часто у нас бывает +50?
к чему вопрос, я не понял. Мне интересно, Африку пронесет? Может, поехать куда-то в Мозамбик на месяца три?...
к чему вопрос, я не понял
К фразе:
літо нас спасе
https://www.facebook.com/Namber1SMOne/v … 788739494/
Корисна добірка від Уляни Супрун про коронавірус
http://ibigdan.com/2020/03/12/korisna-d … ronavirus/
так смотришь на все это и думаешь... ну вот коммунисты, китайские коммуняки 21-го века... и что сказать? только то что пока они все делают правильно... может я не прав?
Везде есть свои плюсы и минусы...
Ребятам это всё тоже не на голову свалилось...
Пахали они как проклятые много лет...
И с государством спорить там ваще не получится от слова совсем...
Первая подтверждённая... А там кто знает...
Bob3000,
В 2018 году от пневмонии и гриппа в Украине умерло 6000 чел.
Каждый год грипп
Гине віріон, і гине він не миттєво. Якщо за цей час він встигає заразити клітину, то заражена клітина вже не гине, і продовжує генерувати нові віріони, і т.д.
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-03-13 16:32:49[/merge_posts_bbcode]
пока они все делают правильно... может я не прав?
По відношенню до вірусу все роблять правильно. Але в інших питаннях...
Ну а щодо "правильності" боротьби з цим вірусом, згадай коли я ще на початку казав що керівництво Китаю використало цю проблему для демонстрації яке воно круте і класне. А то там останнім часом невдоволення якось нездорово росло. Ну так от, бачиш що відбувається? Навіть ми тут починаємо говорити про те як класно все в тоталітарній країні. А тепер згадай переможні битви за все насвіті, від врожаїв до мегабудівництв в СРСР, і знайди 10 відмінностей.
Короче, це все класно, але за цієюю маскою совкової пропаганди ховається режим якому насрати на людей. І на вірус цей йому теж насрати, якби не те що його використали як привід для великої перемоги. В світових масштабах...
...не факт что СССР наваляли б немцам если б не тоталитарный режим Сталина...
Сумнівне твердження, м"яко кажучи. Та й сам факт дуже сумнівний.
Чи може у вас москальський вірус "побєдобєсіє"?
ибо их пенсионный фонд на будущее тоже столкнется с сотнями миллионами пенсионеров
Ну я вже про пенсійні фонди писав. Ніякої суттєвої різниці подібні епідемії для них становлять. Від грипу теж люди похилого віку гинуть частіше, і це відбувається постійно, а не один раз. Так що це не важливо.
а нет... боролись за каждого...
"І в боротьбі за кожного, ми готові піти на будь-які жертви!"
Головне всім вбити в голову що загроза страшна (медіа постарались, ми в це вже повірили), і потім героїчно її перемогти (що впринципі було гарантовано), ну і по ходу показати яка тяжка була боротьба (той весь цирк з масовими постапокаліптичними заходами).
не факт что СССР наваляли б немцам если б не тоталитарный режим Сталина...
Не факт що Сталін був кращий за німців. Навіть для слов'ян, які в нацистській ідеології унтерменьші. Адже без ніякої расистської ідеології Сталін умудрився влаштувати нам голодомор, ну і вцілому валив свій народ настільки активно що тут не все так очевидно. Ну але це вже зовсім інша тема...
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Згенеровано за 0.235 секунд(и), виконано 74 запитів