776

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Larsen написав:

Підкину трошки оптимізму. smile

Пандемія коронавірусу виявилася набагато легшою, ніж ми думали спочатку, - ізраїльські медики

"Навіть якщо ви захворіли на коронавірус, це не кінець світу. Це хвороба, яка в 84% випадків протікає легко, частина людей навіть не дізнається, що були хворі. Для 16% це більш важке захворювання, з них від 2 до 5%, можливо, потребуватимуть апарата ШВЛ. Відсотки смерті не зовсім такі, як ми чули з провінції Хубей у Китаї. Цифри набагато нижчі. І якщо дивитися з епідеміологічної точки зору, ця хвороба набагато легша, ніж ми думали спочатку", – зазначив заступник директора найбільшого клінічного центру Ізраїлю "Шиба-Тель-А-Шомер", професор Афек Арнон.

Евреев не обманешь

Renault Sandero Stepway 2013, 1.6 база+БК
  0

777

Yanus написав:
Kap1toshka написав:

будет за этот месяц вообще ЗП поделена на 2((((

я ваще на голом проценте...  crazy а работа стремится к нулю с каждым днем.

а у нас небольшая конторка... занимаемся разработкой систем автоматизации... сейчас разошлись по домам... судя с того что происходит с нашей экономикой то светит нам большая Ж.

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

778

Yanus написав:

475 за сутки, это не обычный грипп. а очень заразный как минимум!

А для звичайного грипу ти цифри знаєш? Ну от дивись, на звичайний грип кожного сезону в країні з населенням Італії хворіють мільйони людей, а в цілому світі сотні мільйонів. На COVID-19 наразі захворіло 200 тисяч по всьому світу. Так, це з карантином, і так це ще не кінець епідемії. Але різниця в тисячі разів якось натякає на те що звичайний грип як мінімум не меньш заразний.
І так, на звичайний грип щосезону гине в районі 500 тисяч людей в цілому світі. Це в кілька разів більше ніж взагалі всіх наразі зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19.
Так що...
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-03-19 14:01:44[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

Назвать реальное число инфицированных COVID-19 невозможно.

Відповідно відсоток смертності ще нижчий, про що і кажуть ізраїльські медики.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

779

Yanus написав:

где от простого гриппа последние лет 20-30 умирали по полтыщи в сутки?

Якщо за сезон гине пів-мільйона, то скільки за добу можеш прикинути сам? І це буде середнє, а не пікове значення.

0

780

Yanus написав:

не не... ты еще сравни от курения сколько гибнет с короновирусом...

Якщо заявиш що корона шкідливіша за паління, буду порівнювати. Наразі ти заявив що "він заразніший за грип", тому порівнюю з грипом. Що не так?

Yanus написав:

в сутки в одной не большой стране Италия умерло 475 - повторю вопрос: когда такое было еще в Италии?

Заразність міряється кількістю захворювань за епідемію, а не кількістю смертей в якийсь конкретний день, в якійсь конкретній країні.

0

781

Yanus написав:

раз ты всезнайка

Ну раз ти такий милий, чемний і приємний в спілкуванні, то звичайно тобі відповім з величезним задоволенням. )))

Yanus написав:

если б не очень жетские методы?

Ніхто не може. Більше того, ніхто насправді не знає скільки людей там захворіло. Тому реальна смертність невідома, але скоріш за все значно меньша ніж заявлена. Можливо після закінчення епідемії будуть якісь детальніші статистичні дані. Адже будуть результати з різних країн, з різними рівнями боротьби, ну і з різною ефективність діагностики. Тоді можна буде щось рахувати. До того часу навряд чи хтось зможе порахувати хочаб наближені до реальних цифри.

Але зустрічне питання тобі: а ти знаєш скільки б померло в Китаї без цих методів? Знаєш що це було б більше ніж гине від грипу?

0

782

Yanus написав:

не показатель что сама болезнь не опасна - я вот че хочу тебе доказать

Ти там конкретно говорив про заразність. Власне це я і коментував. Про смертність просто вдогонку, щоб уявити весь масштаб різниці. Заразність міряється кількістю захворювань а не смертей. Ну і звичайно не за день. Хоча за день заражень на грип буває дуже багато, інакше аж ніяк сотні мільйонів не встигли б перезаражатися за кілька місяців.
Щодо небезпеки хвороби, то тут напевно правильніше дивитись на відсоток смертних випадків. Ну от наприклад ебола явно небезпечніша за грип, бо там значно більше смертельних випадків відносно заражень. Але в плані епідемії вона ніщо, бо всього загинуло мало.
В цьому плані COVID-19, як я вже казав, більше схожий на якийсь особливо небезпечний штам грипу, а може навіть і гірше. Але точно взнати цей відсоток наразі неможливо. Хоча з офіційної статистики не все так страшно. Власне чому я і кажу що інформація від Ізраїльських медиків надихає на оптимізм. Але як реально тільки час покаже.

Yanus написав:

именно пиковые смерти

Все зележить від обставин, а не тільки від вірусу. Якщо в якийсь період він заразив популяцію особливо вразливу до нього, то звичайно буде великий пік смертності.

Yanus написав:

и это разнит например, короновирус от других гриппов

Деякі грипи від інших грипів відрізняються не меньше.
Але, знову ж таки, головна думка що рано робити далекойдучі висновки. Ти робиш негативні висновки з якихось цифр, але так само можна робити і позитивні висновки з інших. Так що бути впевненим в тому що він "заразніший" за грип не можна.

0

783

Larsen написав:

Тому реальна смертність невідома, але скоріш за все значно меньша ніж заявлена.

Вот тут не понял... Почему меньше? Думаешь Китай дорисосвывал себе трупы? Я думаю, чо реально там умерло гораздо больше людей, чем гласит официальная статистика...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

784

Yanus написав:

ты не можешь скорее всего. 

Ні, це кажуть епідеміологи. Ти ж бачиш скільки несумісних прогнозів, і як вони міняються?

Yanus написав:

я думаю

І я думаю. Але що міняється від наших думок? Нічого.

Yanus написав:

китайские статисты в разгар эпидемии делали доклад (для верхушки) вероятного количества умерших если не предпринять жесткие меры. и эти самые меры и были приняты именно так жестко, на основании каких данных.

А от тут взагалі нічого невідомо. Це припущення грунтується на інших припущеннях. Тому нічим не краще за інші припущення, в тому числі і політичне яке я вже озвучував, і навіть конспірологічні про всілякі варіанти диверсії.
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-03-19 15:10:15[/merge_posts_bbcode]

Aprox написав:

Вот тут не понял... Почему меньше?

Тому що смертність це кількість загиблих поділена на кількість хворих. І якщо кількість загиблих правильна, а хворих було значно більше, адже ті хто з легкою формою банально нікуди не звертались, ну а тих хто звертався далеко не завжди діагнозували по технічним причинам (як у нас), тоді реальна смертність виходить меньша.

0

785 Відредаговано Sniff (2020-03-19 16:23:04)

Вчера у нас в доме мусоропровод заварили сваркой:
Для усиления карантина жители теперь ходят через двор к мусорным бакам.

Между прочим это в столице государства - город Кукуев.

0

786

Yanus написав:

так видна картина отличия обычного гриппа и неизвестного вируса похожего на обычный грипп?

Ну так і грипи всі відрізняються! А якщо подивитись будову віріона то він взагалі на грип не схожий! lol
От ти процитував мене, коли я казав що це не сильно відрізнєяться від грипу. Правда? А про яку відмінність я писав? Про те що ти тут зараз на глобус намагаєшся натягнути? Чи можливо про наслідки епідемії? Ну так от, до твого відома, я говорив про масштаби і наслідки епідемії.

Yanus написав:

в чем я считаю его ошибка

Критерій істинності в тебе який?
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-03-19 15:26:09[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

на тебе епрст

Я ж кажу - прогнози дуже різні. Порівняй з ізраїльськими висновками. Тому рано щось говорити.

0

787 Відредаговано Deniskov (2020-03-19 16:28:52)

Считаю что будет весьма полезным оставить здесь ссылку на спецраздел известного ресурса habr.com, посвященный теме вируса.
Возможно, кто-то найдет здесь что-то полезное.
И для тех кто не был раньше на хабре - комментарии  там часто не менее, а иногда и более ценны чем сами статьи.

https://habr.com/ru/company/habr/blog/492202/

Renault Megane 3 1.5 dCi <- Dacia Logan 2006 1.4 <- Opel Kadett 1,4 MT <- Ford Sierra 2.0 MT
  0

788

Yanus написав:

ты всю тему писал тут что "не страшнее обычного гриппа" и постоянно приводишь его в пример...

Це по результатам епідемії. Наразі вона в тисячі разів меньша за звичайний грип. А гірше за звичайний грип це вже по тому як ти оцінюєш.

Yanus написав:

паниковать никогда не надо.

Блін! А я тут для чого розпинаюсь... facepalm

Yanus написав:

но и так писать тоже нельзя, ибо другие читают и думают что реально обычный грипп...

Та вони вже стільки начитались про апокаліпсис сьогодні, що інакше в нейтраль не виведеш. wink

0

789

Yanus написав:

но по твоему получается его бояться особо не надо - обычный грипп )))

Якщо тобі меньше 60 років, то для тебе дійсно звичайний грип. А от групі ризику треба берегтись.

0

790

Yanus написав:

своим родакам могу легко (я при этом даже могу не понять болел ли я)! а все потому что Ларсен сказал что это для меня "простой грипп" 

Якщо вони в групі ризику тоді Ларсен казав:

Larsen написав:

А от групі ризику треба берегтись.

0

791

Yanus написав:

аааааа я тебя разкусил - ты работаешь на "Пенсионный фонд Украины"

lol  lol  lol

0

792 Відредаговано alex.cver (2020-03-19 17:03:23)

Larsen написав:

Та вони вже стільки начитались про апокаліпсис сьогодні, що інакше в нейтраль не виведеш.

/upload/iblock/5f8/image_2020_03_19T12_22_15_558Z.png
These are military trucks carrying coffins out of Lombardy, the region which has been hit harder by the virus here in Italy. DO NOT UNDERESTIMATE it people, stay at home and don't repeat our mistakes in the early stages of the outbreak.
---------------------------------------------------
https://podrobnosti.ua/2342939-v-italii … irusa.html
https://www.theguardian.com/world/2020/ … virus-dead

“Yesterday, an 88-year-old man died,” she said. “He’d had a fever for a few days. There was no way to call an ambulance because the line was always busy. He died alone in his room. The ambulance arrived an hour later. Obviously, nothing could be done. And since no coffins were available in Bergamo, they left him on the bed and sealed his room to keep his relatives from entering until a coffin could be found.
Доходит до пздца вообще
Не нужно приуменьшать проблему. Почитай что твориться в Италии. При простом гриппе такого не бывает. Старики мрут как мухи и уже даже не обязательно и 80 лет. Все достаточно серЪезно. Это у нас пока хи хи да хаха. Если у нас будет народ такой же беспечный то получим Италию в квадрате.
А теперь и позитива.
Итальянский народ НЕ победить!

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

793

alex.cver написав:

При простом гриппе такого не бывает.

Ага, бо це по телеку не показують...

0

794 Відредаговано alex.cver (2020-03-19 17:05:47)

Larsen написав:

Ага, бо це по телеку не показують...

Бо армия ночью не хоронит и не увозить трупы потому что 80 похоронных бюро не справляются и нет бОльше гробов в Бергамо (вернее НЕ успевают делать). А старики с температурой 2 суток НЕ могут дозвониться в скорую потому что 2 суток все линии заняты и так и НЕ дозвонившись умирают. Грипп говоришь? Как обычный говришь? Ну-ну

Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
  0

795

Yanus написав:

не надо преуменьшать проблему

Якщо тобі карантину мало, то що далі? Надзвичайний стан ввести?

0

796 Відредаговано alex.cver (2020-03-19 17:18:54)

Larsen написав:

Якщо тобі карантину мало, то що далі? Надзвичайний стан ввести?

У нас ввели уже в киевской области ЧС, а шо? Думаю дойдет до всей страны постепенно. Не сразу.
Единственная надежда вдруг таки он как грип сезонный и когда потеплеет пойдет на спад. Правда прогонизируют что осенью опять активизируется
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-03-19 16:20:41[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

пару особей "зоны риска" спокойно прошли мимо прогуливаясь...

Так то ты в Киеве не выходил еще )))
Кстати читал советы врачей. Наоборот советуют чаще гулять на улице тока там де людей нет. А где ж их такие взять улицы в Киеве без людей. Типа на природу в лес вообще полезно ездить ну не толпой конечно а семьей

0

797

Yanus, ну дивись, скрізь карантини, обмеження, жорстокіших мір ще не було ніколи. А ти кажеш що не треба недооцінювати небезпеку? Якби так боролись з кожним грипом, от де була б користь. А тут куди вже далі? Що ще можна зробити щоб серйозніше ставитись до цієї пандемії?

0

798

Комуняки для борьбы с эпидемией аврально строили больницы.
А джентльмены на островах Туманного Альбиона аврально строят... Нет, не больницы - морги:
https://www.thesun.co.uk/news/11202057/ … ronavirus/

Позор комунякам.

0

799 Відредаговано sdj387jsd (2020-03-19 18:23:01)

Сьогодні катався по місту, машин мало, тролейбусів не бачив, де ні де маршрутку. Дуже багато людей пішки. Без пов'язок. Стосовно карантинів. Хоч я скептично відношусь, але так ці міри, дозволять дочекатись тепла. А всі інші наслідки карантину, так сам всіма кінцівками за.
Шкода що мало все продумується, таке враження що тільки декілька людей щось думає, а інші макаки просто передають вказівки не розуміючи, що да як. Зі всього потрібно, шукати, витягувати плюси, можна уже з палатами на декілька днів в похід. Можна дома багато що поробити, та багато що можна.

Трішки юмору. Головна причина серйозності вірусу те що здорові молоді люди будуть мутвати в китайців. Тому вірусу не вигідно майбутнього китайця, вбивати. А ось пенсіонер, з його не можливо зробити китайця. Це так жарт жартом, але варто задуматись.

За неоплачувані канікули, закриті заклади, нашу ментальність до ціноутворення, привести свої фінанси,  ще за гороха писалось, правда зі стьобом, своєрідним. Ну то таке Іван в чергове жабу поцілував, правда не розуміючи куди. crazy

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

800

sdj387jsd написав:

але варто задуматись.

Варто затуматись було б якби він навпаки більше вбивав молодих і сильних. А так причина очевидна.

0