Тепер в тему Спортяги. Місяць назад пройшов ТО на доволі круглу суму під 10к грв. Виїджаю рідко, по вихідним тому розхід палива 8.4 зараз. Зібрався виїхати, щось як стукне під правим колесом,буцімто шині капець. Але ціла, далі їду, стук метал об метал під правим колесом. Думаю ну все приїхав, чи ричаг обірвав який чи шарова. Доїхав до якогось близького СТО біля Мармеладу, але здорове.кажу хлопці треба заключення, діагностика. Шукав механік спочатку з ями, потім підйомник, каже все ціле, навіть стан добрий, машина не ушатана, за нею доглядали. Але каже, на металевому захисті один болт зірвана різьба другий зірван зовсім, каже зніму. Поки знімав, то зрізав болти болгаркою. Покатався без захисту, все пучком. То вони зняли саму рамку, до якої захист чипляється, висверлили болти, наварили сваркою конуса, зробили нову різьбу, навіть збоку ще в рамці теж різьбу зробили . Поставили все на місто, все норм, стук пропав. Але механік показав що треба задню(і) втулку(и) стабілізатора міняти (4 шт) бо може стати критично а так все гаразд. Взяли 1350, я п сказав що доволі розумна ціна, навіть замислився нахіба мені треба ті офіціали, якщо після їх ТО, вони мені захист більше зламали, могли і б починити/замінити(я п заплатив) , та втулки теж замінити, зрозуміло що захисту 8+ років, все гниє та ламається з часом. Коротше кажучи, відбувся легким переляком. Схоже навіть я мабуть спригну з офіціалів. Побачимо. Ще пів бака бензину є, то це майже "олігарх" То завтра може кудись виїду на природу. Катаємо далі.
KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway -
https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140В игноре - только странные люди (3)
0