Yanus написав:я ни чего не путаю.
Ну от дивись, якщо я перехожу на особистості тільки в результаті того що це робить мій співбесідник, то причиною є перехід на особистості мого співбесідника, а наслідком те що на особистості перейшов я. А ти кажеш що якщо це перестану робити я, то і перестане співбесідник. Отже ти вважаєш що причиною є моя дія, а наслідком дія співбесідника. А отже, ти переплутав причину з наслідком.
Yanus написав:а логика работает только у машин
Ні, логіка працює в нашій реальності скрізь і завжди до тих пір поки існує непорушність причинно наслідкових зв'язків.
Yanus написав:у людей есть эмоции, чувства и т.д.
Звичайно, а ще у людей є холодильники і непередбачувана доля. Однак це все аж ніяк не спростовує логіки.
Yanus написав:свою логику
Логіка вона як правда - завжди одна. Не існує твоєї чи моєї логіки. Якщо є суперечність у логічних висновках, значить як мінімум один з них хибний, а значить нелогічний.
Yanus написав:она не везде нужна
Вона абсолютно необхідна для того щоб робити будь-які висновки на підставі будь-яких аргументів, фактів, і т.д. Звичайно, якщо висновки робити не треба то і логіка не потрібна. Ну от наприклад логіка непотрібна для написання казок, складання текстів пісень, малювання картин, вигадування будь-чого і т.д. Але там де хтось робить висновки без логіки, то такі висновки можуть бути логічно, а значить об'єктивно хибними. А те що хибне об'єктивно, не можна заперечувати ніякими суб'єктивними аргументами.
Yanus написав: и к тебе люди потянуться )))
Мене лише цікавить об'єктивна істина. А люди нехай тягнуться туди куди їм хочеться, це вже їхнє суб'єктивне ставлення.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0