Re: Ravon R4 2017
Тогда да, пора. Цена вопроса?
С уважением, Александр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Ravon R4 2017
Тогда да, пора. Цена вопроса?
az74, ну я ще не доїздився, ще тисяч 10 до регулювання клапанів мабуть є, по ціні писали від 6 тис грн на Сирецькій типу у офів. В Одессі комусь рахунок в 10 виставляли. Поки в неактивному пошуку, де це роблять і тарифи
Раз в 30 тысяч пробега 6 тысяч гривен... Я бы ГБО поставил, но решать тебе
Чергова заправка під кришку. Середня витрата вийшла 7.5 і при чому, що трасси було десь 30%, а 70% Київ на 92 бензині.
Їздив з дружиною в санаторій на закарпаття в санаторій Синяк. Кілометраж нормальний такий наваяв.
Звіт по витраті пального
Київ - Львів 6.3л/100 на 92 бензині ANP
Львів - Закарпаття(їздили дивились на гори та цікаві місця) - Рівне 6.0л/100 до Київа не скажу, не заправляв.
БК брешить як може по витраті пального.
А от що цікаво якщо торком дивитись витрату пального то той показує 1 в 1 із ручним підрахунком з заправкою під горловину.
Дорога до Закарпатської області просто чудова, а от в Закарпатській області то вже пестрить ямковий реномнт та є ямки, нежданчиків щоб відірвало колесо не має, але всеодно не дуже приємно.
Назад дорога від Рівно до Києва то права полоса вже вшатана, видавлена фурами і зроблений місцями ямковий ремонт, місцями по 50 метрів смугу ремонтували. Скоро мабуть хана дорозі буде(
Машинка в горах в цілому показала себе добре. Під круті горки у порівннянні з клюхою то таке собі але їхати можна навіть з прискоренням (на одній лише горці їхав під горку на 4 передачі).
В цілому не вистачає 6 передачі для їзди на швидкості 110+ бо дуже шумить двигун. Я б сказав би що на 120 вже акустично не комфортно.
По приїзду чекала неприємність, обікрали квартиру, ну як обікрали, техніку не чіпали, а ось гроші що лежали на чорний день підмели...
Треба вже робити якраз ТО.
Купив масло Shell 5w30 під допуск GM dexos2 4л. Підбираю фільтри та свічки під заміну...
Смотрел на R4 белый сзади... В таком цвете хорошо видны все грани.
Не мог отделаться от мысли, что он напоминает первый Логан седан.
Точнее так мог бы выглядеть первый Логан, если бы чуток пообтесали углы
Скоро мабуть хана дорозі буде(
В Закарпатті теж фури розбили трасу...Зробили з дороги стиральну дошку...
А все через перегруз у 2-3рази...
Я б сказав би що на 120 вже акустично не комфортно.
Треба шумку робити. 120 це не є висока швидкість..
По приїзду чекала неприємність, обікрали квартиру, ну як обікрали, техніку не чіпали, а ось гроші що лежали на чорний день підмели...
Співчуваю...Дуже неприємна ситуація...
когда то нашу квартиру тоже вставили.
схоже на те, шо ми тут через одного потрапляли у таку ситуацію. з цієї причини був вимушений кинути попереднє хобі.
Що за хобі?
то вже історія, нажаль...
схоже на те, шо ми тут через одного потрапляли у таку ситуацію.
Мене, слава Богу, це обминуло, а от в батьківську квартиру 2 рази залазили, з великим інтервалом, але перший раз це коли я ще був школярем. Не приємно, хуяриш пів життя, а тут якесь падло все забрало.
Я собі в квартирі поставив охорону ДСО. Установка не дешева, зате тепер 290грн/міс і якось на багато спокійніше.
Преимущества нищеты - ниразу никто даже при забытых открытых дверях
Не приємно, хуяриш пів життя, а тут якесь падло все забрало.
Ну ми "похудали" всього на десь баксів 600 разом з драгоцінностями. Якраз все пішло на Равончика, а гривні пішли на санаторій, шкода що не вистачило щоб на 2 тижні поїхати, дорий відпочинок був.
Ось доречі перед Синевіром зупинялись
сяся написав:Преимущества нищеты - ниразу никто даже при забытых открытых дверях
наркоманам по хер - они и ссаный матрас вытянут...
прикинь , даже нарики брезгуют , тфу ,тфу ,тфу !
Самое ценное сменная резина на авто
Не приємно, хуяриш пів життя, а тут якесь падло все забрало.
так, десь як на $9-9.5K винесли. це за 6 років накопичень.
из примечательного - 100$ лежали на полке... не увидели. тупо на видном месте. видать спешили уроды.
ні, вони шукають переважно у книжках, шмотках, шухлядках. якраз на майже видному й не знайдуть. так і не знайшли майже на видному місці $4.8K та 6.3К грн.
Yanus написав:сяся написав:Преимущества нищеты - ниразу никто даже при забытых открытых дверях
наркоманам по хер - они и ссаный матрас вытянут...
прикинь , даже нарики брезгуют , тфу ,тфу ,тфу !
Самое ценное сменная резина на авто
Она слишком палевная при выносе
Трошки обновок
Дефлектори Cobra:
https://www.avtoradosti.com.ua/p/134725.html
Вже приклеїв, тримаються добре.
Щітки брав за 190 грн.:
https://www.avtoradosti.com.ua/p/95557.html
Поки що труть просто шикардос.
Ще взяв сітку:
https://www.avtoradosti.com.ua/p/141095.html
х*ня як на мене, занадто коротка
Пройшов ТО у Олесандра. Дякую за швидку роботу.
Замінив Фільтр повітряний MANN C24028 - 314грн.
Фільтр масляний двигуна MANN W6021 - 165грн.
Denso XU22TT - 4шт по 69грн. + доставка 49.
Масло Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30 1200грн., якщо правильно ціну пам'ятаю.
Пробка для зливу масла запасна 100грн.
500 за заміну Олександру.
Всього: 2604грн.
50666км
Куплено зимню резину Debica Frigo HP2 1298 за колесо
Всього 5192грн.
+
Шиномонтаж 530грн.
Зимня резина вийшла тихіше ніж літня континенталь
Літньої залишилось десь на один сезон
Kap1toshka,
Контик шумный
Не рано на зиму уже катать
Александр007, в п'ятницю їздив у відрядження на трассі було -5 о 7 ранку під Києвом, правда мотався не своєю, але - вже проскакує, тому гадаю зараз самий час ставити зиму
Не рано на зиму уже катать
Гисметео обещает +13 до 7 ноября
Приїхали сітки в багажник
https://aliexpress.ru/item/400104526927 … 1629448429
Трохи промахнувся з розміром, брав найдовші, треба було 60см брати. А так тепер по багажнику не катається різна фігня.
Зранку трошки був морозец. Кайфую від пічки, стоїть майже на мінімумі і сидиш кайфуєш. Всетаки обдув ніг тут на три голови краще зроблений ніж в рено
Kap1toshka, равон 4 , это ж сейчас швроле кобальт ?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Ravon R4 2017
Згенеровано за 0.138 секунд(и), виконано 94 запитів