Re: Интересное, информативное видео
Мені завезли))) 2.0, торсен. офіційна
Можна більше подробиць?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Интересное, информативное видео
Мені завезли))) 2.0, торсен. офіційна
Можна більше подробиць?
Larsen, двигун 2.0ТФСІ, 219к.с. Ген.2 (чугун), вважається самим масложручим, але по факту масле не бере. 7 передач.
Розгін щось 6,7с, але він дуже плавний, комфортний. Відчуття плавності як на Логані, але подививштсь після старту через пів хвилини взад, то то бачиш всі на горизонті))),
Ходовка дуже міцна, від Q-шки. До 200 тис в неї нема що дивитись, навіть тяги стаба. Шумка відмінна, салон теж.
ТО дорожче ніж на Фольксі, але на Ауді треба їхати, коли обслуговування торсена, решту вміють всі ВАГівці.
Кліренс достатній.
Грошей не сосе (крім бензобаку).
Скучна машина - нема куди руки прикласти. Думаю, в наст. році буде мінятись на електрику.
А4, вона компактніша. А6 теж була, але сарай-сараїще, пневопілвіска, люмінь по кругу. Це все непотрібне, ІМХО.
▼Spoiler
Ну так легаси-аутбек?
ЗІ. З цих трьох, особисто я вибрав би середню
Ну и по теме:
За певних обставин цепи на передньому приводі можуть мати кращу прохідність ніж повний привід без цепів.
За певних обставин цепи на передньому приводі можуть мати кращу прохідність ніж повний привід без цепі
Це аксіома і давно відома.
А певні обставини це не голий асфальт, чи лід
Larsen, ну тоді і не цепі - у вас на западенщині на них кажуть ланці ))))))
Георгич, ланцюги. Але "цеп" є повним синонімом слова "ланцюг": http://sum.in.ua/s/cep
Larsen, так, просто кажу як їх називають в ваших краях.
І ланці не такий противний термін як корки
І ланці не такий противний термін як корки
Корки говорять малограмотні.. Правильно казати на дорогах затори.
А корки в пляшках))
Корки говорять малограмотні.. Правильно казати на дорогах затори.
А корки в пляшках))
Кхе jasonua, зауваж, що я тебе завжди вважав розумною, поміркованою людиною.
Саме так, ЗАТОРИ - Цей термін загальноприйнятий в українській мові, включаючи слободжанщину та ін. східняків, які, до речі не менші патріоти України за галичан.
То хай би він і лишався б "заторами", на відміну від тупих дрітоходинь, слухавок, міністерок, та ін. нечисті
Парад Діалектизмів не сприяє загальній україназації нашого багатонаціонального народу, а навпаки - дратує на розбрат та війну. Ефект Фаріон.
Доречі, про діалекти.
Larsen, відео хороше. Цей хлопчина Остап Українець мій земляк з Івано-Франківська.
Знаю його маму.
Hidden message by (Zevs) 2021-12-01 17:29:02
Посмотрите на Ютубе автоинструктор 62, очень познавательно. Блин, оказывается я руль неправильно верчу-кручу
Блин, оказывается я руль неправильно верчу-кручу
Не знаю, кого и как, но меня крутить руль учили в автошколе... Видимо повезло попасть в то время, когда в автошколах еще учили... По крайней мере в первой областной...
Вот какие у нас люди были.
Про Каменец и Львов интересно, 2ч.
Про Каменец и Львов интересно, 2ч.
Да, интересно. Впечатлило как по ул Городоцкой, вверх идет тяжелая техника 49.57
Вот какие у нас люди были.
Да уж... Оккупанты.... Их в какую форму не одевай, а все равно оккупанты....
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Интересное, информативное видео
Згенеровано за 0.199 секунд(и), виконано 94 запитів