Re: Следующий автомобиль
Це Вам не еколохія, а жива економія коштів!
Хз, якось катаюсь із витратою 1.5 на сотку, походу не еколохія, а все таки економія.
Ford Explorer 2016
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 290 291 292 293 294 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Це Вам не еколохія, а жива економія коштів!
Хз, якось катаюсь із витратою 1.5 на сотку, походу не еколохія, а все таки економія.
Це вірно! В грн економить кошти! + великий потенціал викидування лишніх деталей, для подальної економії в грн. Тому цим двигуном і довольний, Звичайно він не виходить, скільки як інші двигуни, які описував. А не виходжують бо це спеціально створені умови.
Це вірно! В грн економить кошти! + великий потенціал викидування лишніх деталей, для подальної економії в грн.
Я про гібрид) З нього проблематично щось викинути
Але гбо так не їздить!
Не пишіть дурниць! На правильному гбо і добре налаштованому гбо авто їде не гірше ніж на бензині.
ТО на ГБО копійчане, 90грн 2 фільтра. А на дизель і масло дорожче треба ніж на бензинові двигуни, і паливні фільтра і т.п.
Я про гібрид) З нього проблематично щось викинути
Ой не знаю. Легенда теж ходить якшо переставити, мотор від гібрирда він буде як просто мотор теж довго ходить!
Не пишіть дурниць! На правильному гбо і добре налаштованому гбо авто їде не гірше ніж на бензині.
Де щас такі найти? Та щоб довго їздили!???
Георгич,
Екобусты у двух знакомых был.
Перегрев , сгорели от температуры....
Движок маленький работает на запредельных нагрузках.
Плюс старт стоп вырубает когда нужно циркулюция антифриз..
Саша, ну я не особо то за экобусты и не агитирую
На фирму взяли литровый фокус. Лично мне не нравится, но манагеры наяривают и расход привозят адекватный. Пробег 120.
Цифру на новый движок точно не помню, что-то в районе 30кгрн. - убил заменил и ты снова на новой машине)
Цифру на новый движок точно не помню, что-то в районе 30кгрн. - убил заменил и ты снова на новой машине)
Про це і мова, двигун як витратна запчастина! І мало кого хвилює скільки екологічних ресурсів потрачено на його створення!
Де щас такі найти? Та щоб довго їздили!???
Хто шукає, той знайде!
Ще донедавна на нові дастери ставили двигуни к4м, які 400-600тис. км ходять на газу без проблем.
Ще донедавна на нові дастери ставили двигуни
Ну от щас майже кінець 2019 року пора, сезон покупок авто! З досвіду список авто які щас, новими!, можна купувати для гбо! Просто список і примітки, якщо необхідно!
sdj387jsd, на сьогоднішній день я на жаль не підскажу. Не цікавить це питання зараз.
Може хтось на форумі підскаже. Але я не вірю, що зараз жоден автомобільний бренд на ринку не випускає хороші і надійні бензинові двигуни під газ! Просто ціна питання вам може не підійти!))
Просто ціна питання вам може не підійти!))
Все вірно тому не еколохічний дизель, щас саме те! Так як тема наступного авто, переконайте мене в іншому! Цеж тема для обговорень.
sdj387jsd, новий дизель на нашій солярі добре їде до 150-200тис. км а потім виникають проблеми з паливною.
Тому якщо вам авто на такий пробіг а потім готові його сплавити, то може бути!)
новий дизель на нашій солярі добре їде до 150-200ти
Ну не знаю мені пощастило чи ні, форсунки босш! все-таки. По ціні не пощастило?, по ресурсу? не знаю! І це теж про те що вище писав нема такого щоб 1.5 2 млн км!!!
Може хтось на форумі підскаже. Але я не вірю, що зараз жоден автомобільний бренд на ринку не випускає хороші і надійні бензинові двигуни під газ!
Шкода 1.6 110л.с. Идеально подходит гбо.
Гидрокомпенсаторы, раз поставил и меняй фильтра.
Да ещё и бак 55л влазит.
Есть машины больше 300т на газу.
зіл-130 на метані. На розвозках тех наматують лям, якщо не ганяти то нічого їм не робиться. Завів мову про ресурсоємність тих авто і щас.
А в сучасності, всіх учать, 250к км, та яких має вистачити на 10 років.
Доречі старіші шкоди є теж які находили, ого-го
Якось згадав, раніше після 000х менеджери говорили, навіщо та ресурсомісткість яка впливає на ціну. Цеж зайве. Скільки переплачувати за авто. Коли його і так Вам вистачить.
sdj387jsd,
Если пробег переваливает за 550 тыщ рабочие авто тупо продают.
Даже взяти той старший, еврохлам з Європи, там 200т км, накатали, у нас продали як 80, у нас перший властник докатав 100к км та продав, як 130т км і ще третій власник встигав, до "250т км" виїздити. З новими пригнаними авто так не проходить. Всі вони дохнуть до наших "чесних" 150т км
А по шкоді, так під гбо, норм авто. Тільки то треба брати консультації, що можна а що ні брати. Ще якісь авто які зараз нові під гбо, можна брати навести?
Есть машины больше 300т на газу.
Тоді так це вже буде дешевше чим дизель!
Осталась только Октавия... База 17, средняя 19,3, в топе - так и вовсе уже Каджар получается... )))
Aprox,
Ты загнул.
Я катаюсь на Рапид база.
И не парюсь
По цене как Логан мсв .
Я катаюсь на Рапид база.
Рапидов уже нет...
Куму выбираем сейчас авто - думал предложить спейсбек...
Он тоже хочет тру-автомат и атмосферник...
Полез смотреть - а хер там, модель отжила своё...
Так жалко стало, шокапец...
Мне спейсбек оооочень нравился...
Aprox,
Октавия 1.6 остаётся + акпп
Да быстро меняют модельный ряд,
Новое уже
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-12-13 10:32:32[/merge_posts_bbcode]
Aprox,
1.6 разбирают многие берут на фирмы и ставят гбо.
Поэтому в наличии в декабре может уже не быть.
Я когда свой брал в декабре был с АКПП только один вариант, остальные только на заказ и неизвестно что потом по цене.
В полном фарше не вижу смысла брать, сильно по цене...
Не выгодно,
Мне спейсбек оооочень нравился...
Спейсбек є, тепер він називаєть Скала. Правда ціна там...
Larsen,
Цена там больше чем Октавия.
Не все смогут выкинуть столько денег.
Главное убрали 1.6 атмосферу,
Многие брали под Гбо.
Смысл смотреть на других производителей..
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-12-13 11:15:20[/merge_posts_bbcode]
Larsen,
У нас на работе новые авто берут только под Гбо или дизель.
Спейсбек є, тепер він називаєть Скала.
Очень смешно... Ты ж понимаешь, что бредни маркетологов Шкоды не делают Скалу (со стартом от 25 куе) наследником или переемником Спейсбека/Рапида?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-12-13 10:48:14[/merge_posts_bbcode]
Октавия 1.6 остаётся + акпп
Я об этом сразу и написал... С ценами (правда, по информации с Инфокара)...
Осталась только Октавия... База 17, средняя 19,3, в топе - так и вовсе уже Каджар получается... )))
А чем Каджар поперек ииц встал? Офигенная же машинка. Блин для меня сравнивать Октавию и Каджар как х..й с пальцем. Если при тех деньгах можно взять Каджар то шкода идет в пи..у и Красну Армию
Как же офигенно иметь клиренс и нормальную подвеску по опыту
Сторінки Назад 1 … 290 291 292 293 294 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.286 секунд(и), виконано 59 запитів