alex.cver написав:Мне никто не заказывал.
Ну так я ж про автора огляду. 
alex.cver написав: два новых Спорта видел (ни одного РАВ4 или CX5 пока)
Спорт з цих трьох самий дешевий...
alex.cver написав: Было бы дер..о не покупали бы
Ні, ні, він далеко не говно, але якось більшість оглядів які я бачив, щось якось дуже вже солодкі, при тому що в живу машинка в мене не залишила таких вражень.
alex.cver написав:А Вы были на тестдрайве Спортейджа нового?
Був. По підвісці лише можу сказати що він по відчуттям твердіший нового Рафіка і Логана. Правда табуреткою його теж не назвеш. Просто збитий такий собі мішок з піском, тоді як логан баскетбольний м'яч. 
Хоча вцілому, я свідомо розумію що до нового Спорта в мене упереджене ставлення. І все через його вигляд, який особисто мені, ну дуже неподобається. Якщо мене спитати який Спорт кращий, новий чи попередній, то я би вибрав поперденій, хоча об'єктивно зрозуміло що новий краще. Але вигляд...
Доречі, така ж біда в мене була з дорестайловим Рафіком. Він мені настільки неподобався що впринципі я його навіть не розглядав як варіант. Але з рестайлом Тойота мені догодила. 
Aprox написав:так еще и кожаное кресло просто дубовое
Доречі, в Рафіка нового шкіряні крісла теж дубові порівняно з простими. Мені несподобались. Добре що в моїй комплектації не вони. 
Жекан написав:И вообще это электро или гибриды с бензой?
Це чистий електрокар. Батарейки, електромотор. Пробігу в новому від повної зарядки десь 100-150км, залежно від режиму. В старому - як повезе. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0