Xabr написав:- пластикову накладку для відпочинку лівої ноги. Досі ліпити там ковролін - це пекельний сором. З урахуванням того, що він втрачає вигляд в кілька місяців, якщо його не прикрити килимком
Про накладку не пам'ятаю, скоріше за все що ще немає її там, але в мене гумовий килимок повністю її перекриває, як і у 99% всіх власників Logan/Sandero
Xabr написав:- кнопка вмикання круїзу в районі правого коліна - це взагалі як????
Так, кнопка й досі там. Нестандартне місце розташування, але не парить зовсім.
Xabr написав:- крайні кнопки поряд з круїзом - це склопідіймачі? Невже задні, бо передні бачу на двері водія (алілуя, нарешті вони там!). А для задніх пасажирів в комплекті є дрючок, щоб дотягнутися до тих кнопок?
В мене комплектація ZEN, для задніх пасажирів на картах дверей є у кожного по кнопці керування склопідйомниками.
А те що додаткові кнопки керування склопідйомниками для водія розташовані не на водійський двері, а на центральній консолі, то як на мою думку, має раціональне пояснення. Наприклад, ви за кермом, поруч жінка, позаду діти. Останні як правило в дорозі можуть трохи вередувати: "Мамо, мені спекотно! Мамо, мені задуває!". Так от щоб ви як водій не відволікалися від дороги, саме пасажир праворуч може спокійнесенько керувати задніми склопідйомниками. При стандартній схемі розташування кнопок у водія на дверях, ця функція повністю на водії. Скажете, що це не відволікає водія від дороги? Я не погоджусь. Ризик щось прогавити таки є. Тому ті кнопки на центральній консолі, як на мене, досить розумне рішення.
0
Спасибо сказали: SanychGT1