Re: Фа-Фа
Фа-фа сегодня логану 6532 запаркованым возле Світу Чаю на перекрестке Сасаганского и Руставели от меня пешехода
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 … 88 89 90 91 92 93 94 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Фа-фа сегодня логану 6532 запаркованым возле Світу Чаю на перекрестке Сасаганского и Руставели от меня пешехода
Андрюха inok бі-бі сьогодні на Перемоги, і трошки на Гарматній
З.И. А скажи мені Андрюшенька, де ти поперечини такі модні придбав????
Lavrik, І тобі привіт, друже! І на Перемоги, і на Гарматній
Поперечини THULE придбав вже зо два роки у Павутині, тільки прийшлося трішечкі кріплення доробляти під рейлінги москальські, дуже вони широкі (рейлінги) були.
ЗИ І чого ти так льотаєш?Вважаєш що газ поставив -тапку в підлогу?
І чого ти так льотаєш?Вважаєш що газ поставив -тапку в підлогу?
Та ні-і-і-і, то просто з горбочка котився
По-поперечинам: буду щось далі шукати, знайду, візьму пивка і приїду до тебе на "допрацювання" рашпільом
ВВ 9937 АО не клубный номер случайно?
Фа-Фа Саше Flint, едет с семьей домой в Луганск, сегодня проезжал Киев, общался с ним минут 10, очень хороший человек!
Саня, желаю тебе поскорее и без приключений добраться домой и чтобы дом при этом был цел и невредим!
P.S. Жаль, что из-за других мудаков страдают такие люди, ппц....
Фа-Фа красно МСВ вчера вечером на Космической
Вчора дуже гарно посиділи з друзями !!! Дякую за таку чудову нагоду !!!
Сто років не куштував ухи - відвів душу !
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2015-03-28 23:29:13[/merge_posts_bbcode]
На першій фотці я, Grabb, Ptah, Lavrik.
На другій Андрій, Grabb, Ptah, я
Zevs, дякую за гарну компанію! Душевно вийшло! Ще хочу.
А зранку, яка уха смачна була....ммммм.
Класно та душевно посиділи
Частіше б так
ФА-ФА сегодня Сашке _Alexander_ около 15-00 ехал на пересечении Артема и Красногвардейской.
Фа-фа синему логану 1 фаза по бориспольской трассе в сторону Киева пару дней назад,тянущего прицеп с холодильниками . На все заднее стекло надпись LOGAN. IN.UA,зачёт Кто это был?
Игорь Петрович1, це був, інколи бородатий, Sash_KO
Он самый!
inok, бі-бі на берестейці
Юра, взаимно!
Кто вчера был в Борисполе(терминал D)? Красный Логан с синим задним бампером и наклейка на задн.стекле. Сигналить не стал,в той" каше" осталось ток посигналить.
Кто вчера был в Борисполе(терминал D)
Я там вчера был, только на черном Ниссане Х-трейл...
Это было 17-18, то ж не совсем утро.
Lavrik, пипікнув тобі сьогодні на перехресті Гарматної та Виборгської, на світлофорі. Я ліворуч пішов, а ти прямо полетів.
Андрюха, почув і побачив. Не блимнув, тому що за бусом ти б не замітив.
Киев.Фа-фа 38-9Х красненькому, с непонятным знаком на заднем стекле и клубной наклейкой на ул. Мельникова
Киев пр-т Героев Сталинграда фа-фа синему логашику 71-3Х с прицепом с тремя поросятами
Кто вчера был в Борисполе(терминал D)? Красный Логан с синим задним бампером и наклейка на задн.стекле. Сигналить не стал,в той" каше" осталось ток посигналить.
Это я был.
Згенеровано за 0.190 секунд(и), виконано 84 запитів