Basilio_Cat написав:Таки выкрутился )
Я і раніше це писав, ти просто неуважно читав мої повідомлення. ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Eyheniy K. написав:В телефонах камеры нету... это игрушка
В порівнянні з нормальними камерами, ясне діло, всі ці камери в мобілках не серйозні. Але користь від них є, адже завжди під рукою. ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
Yeka написав:Larsen,в мене HTC One(M8) за вже третій рік в користуванні небачив жодного глюка.Що я не так роблю?!
Ну, значить нічого такого не робиш, що в ньому глючить.
Я ж не кажу що Андроїд прям постійно глючить. Ні, просто це з ним буває частіше ніж з АйОС.
Ну і лаги, я думаю теж скажеш що не помічав? А якщо звернути увагу на те скільки часу запускаються програми, навіть основні - телефон, телефонна книжка, якими по любому користуєшся, то в АйФона буде швидше. Тільки ХТЦ напевно треба порівнювати з п'ятим айфоном.
Yeka написав:До нього був Айфон 4 так той плужив,будь здоров. Але може через цю хрінь
Можливо. В мене четверий досі є, зараз доця з ним в школу ходить. Ніяких проблем не було, але в мене неверлок.
Basilio_Cat написав:Назови что откровенно плохого в єтом снимке
В хороших умовах, знімки в сучасних камерофонів достатньої якості для сімейного фотоальбому. Однак як тільки нехватає освітлення, або хочеться трошки зуманути, вони з цим не справляються.
Eyheniy K. написав:Или телефон научен снимать в раве?
А, доречі, десь було таке... Блін, зараз вже не згадаю, вроді під Сяомі була така приблуда. Правда толку від того РАВа ніякого, з нього всеодно нічого не витягнеш більше ніж в стандартному джипегу.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0