Re: Ту-Ту у Львові
Ну якщо все буде добре, с 20-ого на 21 жовтня на ніч, планую після 14-00, 15-00 бути вже в Моршино
стрий-трускавец-30км
щось не зрозуміло нічого:dntknw:
музика підвищує продуктивність праці на 20%
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ну якщо все буде добре, с 20-ого на 21 жовтня на ніч, планую після 14-00, 15-00 бути вже в Моршино
стрий-трускавец-30км
щось не зрозуміло нічого:dntknw:
стрий-трускавец-30км:tbsenile:
Так Ви в Моршин, чи Трускавець їдете?
NEDVED написав:стрий-трускавец-30км:tbsenile:
дорогу розповіли до Трускавця, а до Моршино там рукой подать:storstark:
дорогу розповіли до Трускавця, а до Моршино там рукой подать:storstark:только в другую сторону
Після такої довжини маршрута 30км туди 30км туди вже не страшно:crazypilot:
Ту-ту Ender (Андрюха) сьогодні в районі 15.00 в МакДональдс на ВВ.
Ту-ту Смику вчора на Художній в 18.00
Ту-ту универсалу 7014, который мну пропустил в дворик, только что на площади Петрушевича
Ту-ту универсалу 7014, который мну пропустил в дворик, только что на площади Петрушевича
А я сьогодні цього універсала засік біля Скрині.
Ту-ту.
бачив вчора на пл липневій вечером базу ф2 9518. ту-ту
Все забываю спросить Логан (Ф2) ВС 5800 (ХХ) не наш случаем? Засек во дворе в котором скоро буду жить.
Если еще не наш - завербуем - думаю наклейку на багажнике засечет.
Если еще не наш - завербуем - думаю наклейку на багажнике засечет.
Засунь йому буклетик під двірник. Якщо не маєш, заскоч, я тобі дам.
Ту-ту сьогодні сірому седану 40-86 в районі 14.15 на роз'їзді біля церкви Анни.
Машина повертала з Леонтовича на Городоцьку в сторону центра і нагло пропихалась між чорним Туксоном і травмваєм .
нагло пропихалась між чорним Туксоном і травмваєм .
Не может быть! Правокация! Мой сосед не такой!!!))))
Piton
Я не побачив лице водія, якось не звернув увагу, аж потім побачив наклейку на багажнику. Чия це машина?
Piton
Я не побачив лице водія, якось не звернув увагу, аж потім побачив наклейку на багажнику. Чия це машина?
Dr.Mike
Ту-ту румунському МСВ в Львові. Можна сказати братуха з Румунії.
В нього якась наклейка ззаді, не встиг розгледіти, можливо і клубна.
На рахунок потутукати - це хороша ідея. Попробую я в себе в Ужгороді. Бо є чим (нове бібікало) і є кому, головне щоб народ поняв і не шугався:upp:
На рахунок потутукати - це хороша ідея. Попробую я в себе в Ужгороді. Бо є чим (нове бібікало) і є кому, головне щоб народ поняв і не шугався:upp:
Ту-тукаються між собою коубні машини з наклейками, в щакарпатті таких майже нема. Ти краще всім розказуй про наш клуб і форум і збирайте там свою банду
shurkis написав:На рахунок потутукати - це хороша ідея. Попробую я в себе в Ужгороді. Бо є чим (нове бібікало) і є кому, головне щоб народ поняв і не шугався:upp:
Ту-тукаються між собою коубні машини з наклейками, в щакарпатті таких майже нема. Ти краще всім розказуй про наш клуб і форум і збирайте там свою банду
В Закарпатті я дійсно не бачив машин з наклейками клубу. То дійсно треба з чогось починати.
Ту-ту Smyk.
Міша, привіт тобі в районі 17,00 на світофорі бідя податкової.
OKurylyshyn написав:shurkis написав:На рахунок потутукати - це хороша ідея. Попробую я в себе в Ужгороді. Бо є чим (нове бібікало) і є кому, головне щоб народ поняв і не шугався:upp:
В Закарпатті я дійсно не бачив машин з наклейками клубу. То дійсно треба з чогось починати.
А єто я случайно не стобой пересекаюсь в Ужгороде время от времени, последний раз возле супермаркета Барва - вроди так. У тебя в противотуманках диодная лента покругу?, у Меня Логан цвет мокрый асфальт и номера ВС 5131 и вся оптика "тюнингованая" , и диски чёрные.
shurkis написав:OKurylyshyn написав:Ту-тукаються між собою коубні машини з наклейками, в щакарпатті таких майже нема. Ти краще всім розказуй про наш клуб і форум і збирайте там свою банду
А єто я случайно не стобой пересекаюсь в Ужгороде время от времени, последний раз возле супермаркета Барва - вроди так. У тебя в противотуманках диодная лента покругу?, у Меня Логан цвет мокрый асфальт и номера ВС 5131 и вся оптика "тюнингованая" , и диски чёрные.
Не-а, у меня АО 0681 ВВ, стальной, но диодной ленты у меня в противотуманках нету, хотя есть такая машина в Ужгороде, сам пару раз видел. Твое описание я запомню, если увижу в Ужгороде потутукаю:app:.
Ту-Ту сегодня на Чехова около 17.00 темно-зеленому, заднее стекло заклеено перфопленкой с рекламой. Висел у него на хвосте до Лычаковской, потом он оторвался ( не хвост).
Ту-Ту сегодня на Чехова около 17.00 темно-зеленому, заднее стекло заклеено перфопленкой с рекламой. Висел у него на хвосте до Лычаковской, потом он оторвался ( не хвост).
Сєрьога, це Руслан (Yesip), не знаю чи ви знайомі, він бував на наших активаціях.
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.197 секунд(и), виконано 91 запитів