Re: Ту-Ту у Львові
Я просто не впізнав, бо коли ти моїх гостей забирав, було пізно, темно, і всі не дуже тверезі були
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я просто не впізнав, бо коли ти моїх гостей забирав, було пізно, темно, і всі не дуже тверезі були
smyk
Ми еще на активации потом виделись - когда вы с батей приезжали и его Логан активировали, правда тоже уже темновато было...
Ту-ту МЦВ 3681 біля Володимир Волинського. Поверталися разом з Шацьку (напевно) ми поїхали по обїзній а він звернув у місто
Ту-ту МЦВ 3681 біля Володимир Волинського. Поверталися разом з Шацьку (напевно) ми поїхали по обїзній а він звернув у місто
Ту-ту і тобі Ігор. Таки так, вертались ми разом, а біля Володимира Волинського загубились (знайомі казали що об'їзна там поганенька). Тим не менше приємно було побачитись і хоч недовго, але проїхатись разом .
Ту-ту і тобі Ігор. Таки так, вертались ми разом, а біля Володимира Волинського загубились (знайомі казали що об'їзна там поганенька). Тим не менше приємно було побачитись і хоч недовго, але проїхатись разом
обїздна така сама як і всюди
я подумав що ви дальше не їдете, ми могли б вас догнати, але зупинялися декілька разів по дорозі на перекури, і малий істи хотів
Ту-ту синьому седану Ф1 в суботу на кільці зеленої.
Хто це був, ДонПедро ти?
OKurylyshyn
а номер не запамятав?
Ту-Ту Pashko в "Бухті Вікінгів" 8.08. та OKurylyshyn в Новому Роздолі . Так сталося, що ми були в цих місцях майже одночасно, та так і не зустрілися , по причині моєї , скажемо так, сильної зайнятості .
Хлопці вибачайте, що не попередив завчасно, та я знав, що реально 85 дистрибуторів мені часу не залишать.
Ptah
:rock::rock:
Ptah
Іншим разом..... :storstark::storstark:
Ту-ту синій універсал, затонований наглухо, 36-78 в 15,00 на Героїв Упа
Уважаемые львовяне. Может у кого есть выходы. Приезжаем на выходные отдохнуть в славный город. Надо снять жилье в центре. 7 человек будет. Подскажите как у вас это удобней сделать. Если можно в лс чтоб не флудить
Сергій (Ptah), може твій знайомий може підігнати житло для AvtoDay?
З ким це голубеньким сьогодні вранці на Антоновича ми відтутукались? Признаємось.
то був я:)
Теж об'їздиш корок на Антоновича тією шпаркою? Екзотичний колір. Так і запідозрив, та не встиг роздивитись.
Теж об'їздиш корок на Антоновича тією шпаркою? Екзотичний колір. Так і запідозрив, та не встиг роздивитись.
Оооо, та шпарка вже не раз рятувала
Ту-ту темний MCV 56-67 щойно на Ш. Руставелі.
ФА-ФА Синий МЦВ с надписью MAFIA & Lviv Racing City ну и конечно же наклейкой Логан клуба на выезде с Трускавецкой на Стрийскую около 19:30
Pashko, Паша тобі сьогодні ту-ту на Кульпарківській біля Менсу в обід.
OKurylyshyn, и тебе.... долго ломал голову, шо я там делал, а оказывается то нас батя вез с вокзала (или ехал на вокзал)
OKurylyshyn, привіт тобі біля ц. Анни на початку Шевченка вчора вечером
OKurylyshyn, привіт тобі біля ц. Анни на початку Шевченка вчора вечером
Ха, а я тобі на ЛТК відмаячив. Привіт.
Сторінки Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.182 секунд(и), виконано 91 запитів