Re: Ту-Ту у Львові
Ту-ту Немо щойно від мужа на привокзальній ))))
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ту-ту Немо щойно від мужа на привокзальній ))))
Ту-ту Логану синьо-морського кольору сьогодні в 18,00 по вул. Новаківського
Smyk ту-ту тибе в Лисиничах вчера. почему опять молчиш?.
smyk
ту-ту вчора під вечір біля Метро, здається то ти був в мому дзеркалі заднього виду поки я не звернув до Метро
Ту-ту срібному логану № 1700, на стоянці на тургєнєва.
П.С. якщо трохи номер перепутав то соррі.
Ту - Ту сегодня в 8-30 зелененькому Логану на Л. Чину (в принципе сначала он мне ту-ту а я ему в ответ ) и СПАСИБО сам знаеш за что, даже както настроение поднялось .
Maxim
Машина з аерографією і значками з черепом класно виглядає!
Ту-ту срібному логану № 1700, на стоянці на тургєнєва.
П.С. якщо трохи номер перепутав то соррі.
Ту-ту. Це мій логан.
Ту-ту довгому і темному логану 5667 сьогодні на вулиці Марка Вовчка в районі обіду.
Ту-ту ВС 7658 АМ в суботу в "Бухті Вікінгів", внас там була корпоративний міжнародний день захисту дітей.
Ihor я тебе запалив...
Ту-ту сегодня в 13:35 логану-универсалу цвета "голубой минерал" с белой налепкой логан-клуба на задней правой двери. Выезжал с Привокзального рынка на ул. Тургенева.
Ту-ту OKurylyshyn вчора 18-30 на Городоцькій, так швидко обігнав і звернув на Я. Мудрого що не встиг фафакнути
Ту-ту OKurylyshyn вчора 18-30 на Городоцькій, так швидко обігнав і звернув на Я. Мудрого що не встиг фафакнути
Ту-ту, сорі що не замітив, дуже спішив, жінка не памятала чи кран в ванній закрила, а з 18,00 вода починає як скажена текти. Я взагалі летів як Шумахер, чуть мотоцикліста не зачіпив на попередньому повороті. Слава Богу кран був закритий. Дякую за Ту-Ту, наступного разу буду уважніший.
ту-ту Юрцю вчора зранку десь о 8:30 Рясне за мостом )))) муж на роботу віз , щось не угледіла, хто за кермом сидів ))))
Ту-ТУ Сегодня примерно около 17 часов серебристому Логану я в зади ехал в р-не Чайковского пару раз посигналил и даже фарами поморгал
Ту-Ту і тобі, сигнали чув і бачив, відмаячив був аварійкою
Ту-ту Смику вчора на банковій в 15,00.
не встиг піпікнути
Вчера ту-ту кому незнаю клубную наклейку увидел и пипикал, и аварийкой маячил. (на Научной )
Цвет-то хоть какой был?
Шеребряный
Вчера ту-ту кому незнаю клубную наклейку увидел и пипикал, и аварийкой маячил. (на Научной )
Привіт!
То я був. Не відразу зрозумів, що то ти мені мячив. Але теж потім моргнув тобі фарами вже за містом.
Наклейки в тебе не було на правильному місці, тому й не зорієнтувався спочатку...
Maxim
Наклейки в тебе не було на правильному місці, тому й не зорієнтувався спочатку...
А я говорив, куди потрібно клеїти
Миша наклейка была честное слово, но хулигпны возле дома отклеяли
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 92 запитів