76

Re: Хрещенське купання

Я років з десять тому почав захоплюватися зимовим купанням. Можна сказати, випадково.
Я був впевнений, що коли залізу зимою у річку, тут же отримаю запалення легень, і мене вхопить грець.
Але товариш, ліквідатор-чорнобилець, переконав, що нічого не трапиться, якщо швидко роздягтися, ввійти в воду, зануритися, швидко витертися, починаючи з чоловічого господарства, і одягтися.
Коротше, взимку 2002 року я-таки наважився.
Сподобалося.
І потім кілька років відвідував річку у всі сезони і погоди.

Потім у мене пару років тому була нескладна операція з видалення апендикса, і я не ризикував лізти в воду, особливо влітку.

А це ось учора вирішив відновити славну традицію.

То все дурниці, що не можна занурюватися з головою, що це взагалі шкідливо, і таке інше, написане, зокрема на Коррі.

Головне - продумано, швидко і без фанатизму. Зайшов у воду по пояс, тричі занурився з головою, крикнув щосили, вийшов, став босоніж на якусь кинуту на сніг одежину, витерся, починаючи з згаданного вище, одягнув баєву футболку, штани, шапку, взувся в шкарпетки, черевики, а потім уже одягаєшся повністю.

Особливо приємна така процедура, коли надворі морозно, сонячно і немає вітру.

При движении по встречке желательно соблюдать хотя бы рядность. (пункт Правил дорожного движения - проект)
  0

77

Re: Хрещенське купання

Crazy Poison написав:

я і Дрон

как вы похожи на фотках
что со спины что с лица
crazy

ругательство
  0