Сьогодні зранку з батьком виїхав з під дому і заїхали заправитись на заправку ОККО, що знаходиться на перехресті вулиць Володимира Великого-Кульпарківська.
Підійшов робітник, тато сказав йому, щоб заправив повний бак, а сам пішов розраховуватись в магазин(я з ним). Заправили 40літрів А-95, дали пару коп. робітнику за те, що заправляв і поїхали. Нічого підозрілого крім повної відсутності автомобілів не замітив(ми заправлялись одні).
Проїхали близько 30 метрів до повороту на виїзд і заглохли, батько намагався завести декілька раз не вийшло. В нього склалось враження, що в нього порвався ремінь розпредвалу і так, як він спішив по роботі ми взяли таксі, яке нас відбуксирувало на СТО, що знаходиться на території псих-лікарні за автобазаром(там Стахович працює, працював).
Вечером нам передзвонили з СТО, сказали, що можем приїхати забрати машину її відремонтували. Причина поломки в баку було більше 10 літрів води !!! Я легко прифігів, виходить, що з 40 літрів А-95 нам налили мінімум 10л води...
На сервісі сказали, що ми не єдині - за день ще пару машин приїхало з тої ж заправки з тими ж проблемами
Машину, вирішили не забирати, а сходити розібратись на заправку(в нас залишився чек за бензин, який ми заправляли зранку, свідок я і таксист, який нас буксував і офіційні документи з сервісу), прийшли десь після 22,00 - заправка закрита людей не має.
Завтра, тато планує, ще раз туда навідатись! Я переконую, щоб зразу з юристом в офіс компанії їхати.